új edzőnél gondolomFenoo írta: Az AS szerint a Juve nyáron vitte volna Reguilónt és Zidane is rábólintott viszont a játékos csak kölcsönbe akart menni, mert a Realban akar sikeres lenni.

Zizu nem számít rá valószínűleg ...
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 27., vasárnap 14:56
új edzőnél gondolomFenoo írta: Az AS szerint a Juve nyáron vitte volna Reguilónt és Zidane is rábólintott viszont a játékos csak kölcsönbe akart menni, mert a Realban akar sikeres lenni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. október 27., vasárnap 14:41
Dönthet a távozás mellett, csak magas a fizetése, ingyen meg szerintem nem engednénk el nyáron. Főleg ha Odri helyére erkezik Hakimi, akkor Marci is megfér a keretben.Fenoo írta:h3x0r írta:
Marcelonak 2022ig van szerződése, akkor lesz 34 éves. Szerintem kitölti a szerződését, vagy ha addigra padra is kerül, nem tudom elképzelni, hogy 2021 előtt távozzon.
Imádom Marcelot de már régen jóval a saját tudása alatt teljesít és ha ZZ meg meri lépni idén, hogy Mendy lesz a kezdőjátékos akkor lehet nyáron a távozás mellett dönt.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. október 27., vasárnap 14:00
h3x0r írta:Marcelonak 2022ig van szerződése, akkor lesz 34 éves. Szerintem kitölti a szerződését, vagy ha addigra padra is kerül, nem tudom elképzelni, hogy 2021 előtt távozzon.Fenoo írta: Örülök, hogy nem adtuk el, én kedvelem a kis spanyolt és szerintem lesz itt helye Marcelo távozása után.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. október 27., vasárnap 13:41
Marcelonak 2022ig van szerződése, akkor lesz 34 éves. Szerintem kitölti a szerződését, vagy ha addigra padra is kerül, nem tudom elképzelni, hogy 2021 előtt távozzon.Fenoo írta: Örülök, hogy nem adtuk el, én kedvelem a kis spanyolt és szerintem lesz itt helye Marcelo távozása után.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. október 27., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. október 27., vasárnap 11:04
Hakimi - Odri csere jó lenne.Remy írta: AS szerint a vezetőség úgy döntött, hogy a 2020-21-es szezonra jön vissza Ödegaard, Hakimi, Kubo, Ceba és Regu.
Valamint minden erővel Bappé leigazolásán leszünk.
Ha az 5 játékos visszajön, akkor viszont tényleg sok távozó lesz. Végre tényleg megérjük azt, hogy se Lucas, se Bale, se Isco, se James? Mondjuk ebben benne lesz, hogy se Marcelo, és se Modric... talán.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. október 27., vasárnap 10:23
Tehát nálunk is azért volt gyenge, mert szar focit játszunk?kierkegaard írta:Igen, egy sevillaban a jateka jobban kitunne, ahogy egy barcelonaban vagy cityben. Barmelyik csapatban ahol a cel, hogy csapattarsnak juttasd a labdat minel hamarabb majd mozgasd magad uresbe. Haromszogelesben, kenyszeritozesben nagy kincs. Sablon, szar focihoz sajnos nincs esze.Jim írta:
ha új edző megy az Arsenalhoz igen
különben Sevilla is jó lenne neki pl
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 26., szombat 21:51
Igen, egy sevillaban a jateka jobban kitunne, ahogy egy barcelonaban vagy cityben. Barmelyik csapatban ahol a cel, hogy csapattarsnak juttasd a labdat minel hamarabb majd mozgasd magad uresbe. Haromszogelesben, kenyszeritozesben nagy kincs. Sablon, szar focihoz sajnos nincs esze.Jim írta:
ha új edző megy az Arsenalhoz igen
különben Sevilla is jó lenne neki pl
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. október 26., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 26., szombat 16:39
ha új edző megy az Arsenalhoz igenRemy írta: Na, akkor ebben legalább egyetértünk. Jövőre is maradhat Londonban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 26., szombat 16:26
Na, akkor ebben legalább egyetértünk. Jövőre is maradhat Londonban.Jim írta: Ceba esetében Emery is benne van ebben a teljesítményben
nagyon rossz felfogásban játszatja a csapatot stb
még egy esélyt megérdemelne![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 26., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: sander » 2019. október 26., szombat 16:01
En is igy latom. Hakimi johet es Odri mehet. Regu vissza es Marcelo mehet, Öde vissza aztan sztem Modric vagy a padra vagy mehet, en viszont Ceba-t nem hoznam vissza, Valverde kezd meggyozni, Kubo meg sztem menjen ismet kolcsonbe. Amit en igy elore varok :ateeemadrid írta: Hakimi Öde és Reguilon kell, ez egyértelmű, Kubot felesleges visszahozni 376. támadónak, Ceba meg először még bizonyítson inkább, mert 1-2 jó meccs kivételével az Arsenalba sem hoz extrát, meg kitudja visszajönne-e.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 26., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 26., szombat 14:52
Én úgy olvastam hogy ötből kettő fog visszajonniRemy írta: AS szerint a vezetőség úgy döntött, hogy a 2020-21-es szezonra jön vissza Ödegaard, Hakimi, Kubo, Ceba és Regu.
Valamint minden erővel Bappé leigazolásán leszünk.
Ha az 5 játékos visszajön, akkor viszont tényleg sok távozó lesz. Végre tényleg megérjük azt, hogy se Lucas, se Bale, se Isco, se James? Mondjuk ebben benne lesz, hogy se Marcelo, és se Modric... talán.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 26., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 26., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 26., szombat 13:07
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. október 26., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 26., szombat 12:35
Bazd, Mariano.wZoLee7 írta: Az eladási listádra Remy dobd fel Asensio, Mariano és Odriozola neveket is![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem