Azért az büntetne ha ezt is eljinxelned.Remy írta: Easy Max.

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 26., szombat 21:29
Azért az büntetne ha ezt is eljinxelned.Remy írta: Easy Max.
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 26., szombat 21:11
Timon Glock (német RTL szakkommentátora) szerint 3-5 hely bünti lenne a jogos. Kérdés, hogy mi van a szabálykönyvbenwZoLee7 írta:Szerintem csak elveszik a körétbabaking írta: Kérdés, hogy kap e büntetést mert nem vette el a sárga zászló alatt. És ha kapó akkor csak a kört veszik el vagy súlyosabb lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 26., szombat 21:09
Szerintem csak elveszik a körétbabaking írta: Kérdés, hogy kap e büntetést mert nem vette el a sárga zászló alatt. És ha kapó akkor csak a kört veszik el vagy súlyosabb lesz
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 26., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 26., szombat 21:06
Leclerc és ő lebontsák egymást úgy isRemy írta: Easy Max.
Kicsit meglepett, időmérőn nem vártam pole-ba a Red Bull-t, inkább a versenyen vártam/várok tőlük valami extrát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 26., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 13., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 13., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 13., vasárnap 9:24
Igen, de ebben közrejátszott, hogy nem volt 3. Szabadedzés ahol pl a kemény gumival mehettek volna hosszabb távokat illetve tegnap a tájfun lemosta elég rendesen a pályát szóval az aszfalt teljesen máshogy vette igénybe a gumikat, szóval ami adatuk volt, az sem volt pontos. Egyébként itt kellene költséget csökkenteni. 2 szabadedzés bőven elég. Ha bekegondoltok abszurd hogy max 120 perc a verseny előtte 3x90 et tehát több mint 2 versenytávnyit gyakorolna.wZoLee7 írta: Én nem szeretem a hollandot, de aki itt őt látta hibásnak azt kérem magyarázza el, mert nem értem. Leclerc és Vettel elcseszték a rajtot, utána Leclerc emberesen lesodródott az ívről és kitette a RB-t. Ha azt mondják h versenybeleset oké, azt még ellehet fogadni, de ha kihozzák hibásnak a monacoit arra sem lehet háborogni.
Aludtam itt ott egy jótde ma stratégiailag egyik csapat sem volt a toppon. Leginkább a gumikezelésen ment el ma még az esély is h Vettel megpróbálja
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 13., vasárnap 8:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 13., vasárnap 8:22
Félnek hogy Bottas fellocsolja vodkával az autót és rájukgyújtjaRemy írta: Hamilton nyert.Nem fogja Bottas utolérni.
szerk. Jinx.
Bár ez kamuszagu... miert nem kockaztattak? Siman belefert volna, akkora elonye van Hamiltonnak a VBn.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 13., vasárnap 8:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 13., vasárnap 8:09
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. október 13., vasárnap 8:08
A Merci mérnökei toltak egy ferraris miscalc-otbabaking írta:Mondjuk erről Verstappen pont nem tehetett. Szerintem sima versenybaleset, de ha valaki hibásabb volt az pont a MonacóiAnthony írta: Nem hiszem el gecc, hogy mindig Leclerc szopja meg az első helyekről, és hogy Verstappen mindig a Ferrarikkal koccan össze, hát üsse már ki egyszer Hamiltont is!
Nevetséges...
Engem Vettel mutatványa sokkal jobban irritál
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 13., vasárnap 8:01
Mondjuk erről Verstappen pont nem tehetett. Szerintem sima versenybaleset, de ha valaki hibásabb volt az pont a MonacóiAnthony írta: Nem hiszem el gecc, hogy mindig Leclerc szopja meg az első helyekről, és hogy Verstappen mindig a Ferrarikkal koccan össze, hát üsse már ki egyszer Hamiltont is!
Nevetséges...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 13., vasárnap 7:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 13., vasárnap 7:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 29., vasárnap 20:01
Ezzel alapvetően egyet is értenék, de ha Leclerc csapatutasításra nem ad szélárnyékot a rajnál és csak kicsit védekezik, Vettel szerintem harmadik helyen maradt volna. A rajt után meg a ferrari szólt neki h vegyen vissza, kellettek a gumik is meg stb.. Az a gyorsulj h elengedjen dolog jó nagy szarság volt, én sem mentem volna utána ott már a box kiállásokig mert tisztában volt vele h ott ő lesz a kedvezményezett. A ferrari sötét, kb mint az éjszaka, nincsenek versenyben a vb címért, meccseljék le. Ha majd elmegy 2 győzelem mert ütköznek lehet közbe szólni, addig nem kellene. Mindkettő kölcsönös tisztelettel volt a másik iránt, lemeccselték volna békésen, ezt mostmár ellehet felejtenialexoxladjackoxi írta:
A Vettel-Leclerc témához. Szerintem ma Vettel jogosan nem engedte el Leclercet, mert szimplán jobb volt a versenytempója. Bahreinben Leclerc tagadta meg a csapatutasítást, hiszen akkor meg ő volt gyorsabb. Első helyet senki nem fog odaadni, ha gyorsabb a csapattársánál (nyilván ha a címért mennének más lenne a helyzet).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 29., vasárnap 19:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem