Inter meg... nem nyernek a Prága ellen, majd a vegen kiszopnak a barca ellen elonyrol... most meg verik a dortmundot... konkrétan a barca kezere jatszanak h meg veletlenul se legyen eselyuk kiesni.

HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 23., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 23., szerda 21:48
a félidő végére kapcsoltam oda, épp körbeszopkodták a kommentátorokikelemen5 írta: Csak a szokásos Ter Stégen bravúr.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 23., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 23., szerda 21:29
Mount es Abraham a derbynel nala voltak kolcsonben, nem?Csabi írta:emzéperiksz meg ne lássa. bár ő biztos érti miért van ez, annak ellenére, hogy lampardnak semmi érzéke az edzősködéshez, meg is szar. gyenge játékosok, akik csak adok kapok focira jók.Anthony írta: Nem tudom Lampard mit csinál, de egyelőre PL top4-ben tartja a Chelseat, és a BL-ben is továbbjutásra állnak. Nem tudom hányan fogadtak volna erre.
a csapat tulajdonában voltak kölcsönben. van a chelseanek vagy 50 játékosa kölcsönben. szétnézett és visszahozott jónéhányat.Anthony írta: Honnan szedett ennyi fiatal játékost?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. október 23., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 23., szerda 21:20
emzéperiksz meg ne lássa. bár ő biztos érti miért van ez, annak ellenére, hogy lampardnak semmi érzéke az edzősködéshez, meg is szar. gyenge játékosok, akik csak adok kapok focira jók.Anthony írta: Nem tudom Lampard mit csinál, de egyelőre PL top4-ben tartja a Chelseat, és a BL-ben is továbbjutásra állnak. Nem tudom hányan fogadtak volna erre.
a csapat tulajdonában voltak kölcsönben. van a chelseanek vagy 50 játékosa kölcsönben. szétnézett és visszahozott jónéhányat.Anthony írta: Honnan szedett ennyi fiatal játékost?
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 23., szerda 21:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 23., szerda 21:17
chelseanek mindig is volt vagy plusz 2 keretre való fiatalja kikölcsönözveAnthony írta: Nem tudom Lampard mit csinál, de egyelőre PL top4-ben tartja a Chelseat, és a BL-ben is továbbjutásra állnak. Nem tudom hányan fogadtak volna erre.
Honnan szedett ennyi fiatal játékost?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 23., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 23., szerda 13:53
Full Vinicius minek ide még Mbappe is.Faust írta: Nem tudom, mirol beszeltek, botladozik, ziccert hibazik, technikas es annyi.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 23., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 23., szerda 12:45
Érdekes lesz, ha a Barcának lesz rá pénze, illetve ha Perez ezt hagyná.Yazid írta: megy jövőre suarez helyére
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. október 23., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 23., szerda 12:21
Ha nem sérül meg és egy stabil csapat tagja lesz, akkor minden bizonnyal. A PSG-ben ez szerintem nem garantált, hosszabb távon főleg, ezt látjuk évek óta.BlancoMark írta: Mbappe 27/17 a BL-ben, 20 evesen. Ez a csavo gyakorlatilag minden letezo rekordra ra fog menni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. október 23., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. október 23., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 23., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. október 23., szerda 8:10
Hat persze mert o az edzojuk.___Samy___ írta: Na, Pep megint kimosdatta magát. Szerinte még nem áll készen a City a BL győzelemre.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. október 23., szerda 7:56
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem