HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. október 25., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. október 25., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 25., péntek 9:20
Hogyan rúgattad ki Wengert?gunner írta: Az utóbbi évek legerősebb kerete állna rendelkezésre. Erre első évében szélnek engedi Ramseyt is. Olvastam valahol, hogy nem tud mit kezdeni a kreatív játékosokkal, hatos játékosokat szerepeltet tízes pozicióban stb. Én nem ragaszkodom a baszk trénerhez egyáltalán, Wengert is kirúgattam, bánom.
HozzászólásSzerző: gunner » 2019. október 25., péntek 5:16
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 24., csütörtök 23:18
Nagy valószínűséggel igen. Emery két hete nyilatkozta, hogy Özil nem érdemli meg, hogy játsszon.Kercsó írta:quote="Pad'em"
damn,szép számok.
de összeveszett az edzővel vagy fullba leépült a teljesítménye?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. október 24., csütörtök 23:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. október 24., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 24., csütörtök 22:58
Pad'em írta: Arsenal have paid Mesut Ozil £3.7m since the first day of the Premier League season. He has played 142 minutes of football in that time, which works out at around £26,000 per minute of football.
Valószínű ezen kacagott![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. október 24., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 24., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. október 23., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 23., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. október 23., szerda 15:52
Én írtam: bármit próbált húzni (mélységi passz, megindulás, cselek) labdavesztés lett belőlekierkegaard írta: Nem vagy vak. szimplan keptelen vagy ertelmezni az irottakat.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 23., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. október 23., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 23., szerda 8:47
Akkor nem figyeltél eléggé. Az oldalra kitett labdák a 16.oson belüli jétékosnak mentek az ellenfél sürüjében. Ezek nem szimpla passzok voltak, a 16oson belül pedig többször is kispasszokkal áthámozta magát az embereken de társ nem volt hozzá a komolyabb sikerhez.Buitre írta:
igen, a jobbra balra kitett passzok és a keresztek ültek, de az, ami nekem standard. Ezt is írtam, hogy amikor valami meredekebbet próbált húzni, hibázott is. Leszarom a 90%-ot amikor csak az alibik mennek a többi nem. Benne több van, legalábbis az U21- es meccseiben ezt láttam. De tegnap szar volt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 22., kedd 22:50
így vanBuitre írta: Benne több van, legalábbis az U21- es meccseiben ezt láttam.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2019. október 22., kedd 22:03
igen, a jobbra balra kitett passzok és a keresztek ültek, de az, ami nekem standard. Ezt is írtam, hogy amikor valami meredekebbet próbált húzni, hibázott is. Leszarom a 90%-ot amikor csak az alibik mennek a többi nem. Benne több van, legalábbis az U21- es meccseiben ezt láttam. De tegnap szar volt.kierkegaard írta: Annyira adott el mindent, hogy 90%os passzpontossággal (51 passz) a csapat második legjobban passzoló játékosa lett. Az első willock 100 % os passzpontossággal 45perc alatt 9.
2 hajszál pontos keresztlabdája volt. Amire a kommentátor azt mondta, hogy ezért is hiányzott ő a kezdőből. Volt egy nagyon fontos szerelése és egy eladott labdája ami rossz helyen történt. Mélységi passz volt és rövidre sikeredett.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 22., kedd 9:32
Annyira adott el mindent, hogy 90%os passzpontossággal (51 passz) a csapat második legjobban passzoló játékosa lett. Az első willock 100 % os passzpontossággal 45perc alatt 9.Buitre írta: Néztem tegnap az ágyúsok szenvedését. Félidőben küldte be Emery Ceballost. Semmit nem tudott hozzátenni, bármit próbált húzni (mélységi passz, megindulás, cselek) labdavesztés lett belőle. Vleg el is vesztette az önbizalmát, mert utána már csak a standardra hagyatkozott. Nagyon gyenge volt
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. október 22., kedd 8:41
Ez ő. Az elején elkapott 2 meccset, de azóta olyan szürke, mint amilyen itt is volt.Buitre írta: Néztem tegnap az ágyúsok szenvedését. Félidőben küldte be Emery Ceballost. Semmit nem tudott hozzátenni, bármit próbált húzni (mélységi passz, megindulás, cselek) labdavesztés lett belőle. Vleg el is vesztette az önbizalmát, mert utána már csak a standardra hagyatkozott. Nagyon gyenge volt
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem