Courtois meg, ideje volt

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 23., szerda 8:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 23., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. október 23., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. október 23., szerda 7:14
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 22., kedd 23:55
Persze én is. Jelenlegi helyzetben alapvetően a 3 pont a legfontosabb.Realista24 írta: Hiányzik mint fosinak a kefir, de egyiken sem tudok változtatni.
Harom napja szivtunk a kieso ellen, ma eletbevago BL meccset nyertünk.
Elégedett vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 22., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 22., kedd 23:43
Én csak a magam nevében beszélhetek, nem tudom a többieknek mi a jó, mi nem.Realista24 írta: Nektek semmi nem jó? Kiszoptunk a PSG tol, sirtok. Döntetlent Brugge ellen, sirtok, nyerünk a Galata ellen sirtok.
Értem én, hogy szar meg minden, de azért na.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. október 22., kedd 23:39
Oszt te minek örülsz? Mi? Most kell örülni? Jolvagymá'!Realista24 írta: Nektek semmi nem jó? Kiszoptunk a PSG tol, sirtok. Döntetlent Brugge ellen, sirtok, nyerünk a Galata ellen sirtok.
Értem én, hogy szar meg minden, de azért na.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 22., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 22., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Nincs » 2019. október 22., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. október 22., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. október 22., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 21., hétfő 11:25
Úgy tudom, hogy 8 hivatalos első keretben lejátszott meccs után már nem mehetnek vissza a Castillába. Elképzelhető, hogy ez fals info.kiserik írta: A Castillás játékosok korlátlanul játszhatnak a nagy csapatban, vagy miszerint van ez meghatározva?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 21., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 21., hétfő 9:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 20., vasárnap 23:06
Isteníti a fene ( már megint fogalom zavarban vagy). Egyszerűen én nem benne látom a fő problémát, nem rá próbálom húzni a vizes lepedőt, mint oly sokan. Egy taknyosnak tartom, aki bátor, küzd, hajt és néha bejönnek a cselei. Emellett nincs nagyon a keretben másik játékos, aki ennyire direktben támadná az ellenfelet vagy a kaput. Talán érthető, hogy tele lett a tököm a ""totyogok és visszapasszolok"" játékosoktól.Kerlon írta:RaúlCF írta: Vini nekem tiszta füst semmi láng. látszat az egész. úgy néz ki milyen sokat csinál közben meg általában semmi nem lesz belőle. csoda ha az első védőn túlmennek a labdái. elmegy egy ember mellett utána belevágja az első emberbe és ennyit is ért a megmozdulásaMindenhol lehúzzák csak kiserik isteníti.kiserik írta:
Te így látod, én és pl ZZ meg nem így. Csak hogy egyet mondjak: rendre megveri a védőjét, amit az ellenfél nem foghat fel úgy, hogy mindegy, úgy is elrontja, általában 2-3 védő is kilép rá. Tegnap például lecserélték róla az embert, mert nem bírt vele.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 20., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 20., vasárnap 20:28
RaúlCF írta: Vini nekem tiszta füst semmi láng. látszat az egész. úgy néz ki milyen sokat csinál közben meg általában semmi nem lesz belőle. csoda ha az első védőn túlmennek a labdái. elmegy egy ember mellett utána belevágja az első emberbe és ennyit is ért a megmozdulása
Mindenhol lehúzzák csak kiserik isteníti. Kloppnak nem rég volt egy nyilatkozata, hogy azért nem jött hozzánk edzőnek, valamint a MU-ba, mert mindenhol azt mondták, hogy gazdasági alapon működik a klub. Ergo számít a marketing, azt meg látjuk, hogy Vinicius egyedül marketingben kumma jó, futballban meg gyenge.kiserik írta:Te így látod, én és pl ZZ meg nem így. Csak hogy egyet mondjak: rendre megveri a védőjét, amit az ellenfél nem foghat fel úgy, hogy mindegy, úgy is elrontja, általában 2-3 védő is kilép rá. Tegnap például lecserélték róla az embert, mert nem bírt vele.Anthony írta: Eddig Vini SEMMIT nem tudott adni a csapatnak, szóval erre a teljesítményre bárki jó lenne, akármelyik random castillás arcot is berakhatná helyette.
HozzászólásSzerző: mexes » 2019. október 20., vasárnap 20:04
Real Barca Eibar vereség, x a celta otthonában többi win. A sevillával ez a kötelező.dzsi91 írta:Mint lopi?mexes írta: Ezzel a kerettel a legtöbb első osztályú edző több kötelezőt hozna ma, ez a szomorú igazság.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem