Értelek, hogy már benyomódott a pánik gomb, én személy szerint még várok vele.Tádám írta:Ezt annyira szeretem. Türelem, no pánik, stb.Berti írta: Bale és Modric sérültek.
Kroos és Mendy már a héten rendesen edzett, de még nem voltak bevethetőek. Majd a Galata ellen.
Abból amiből volt, logikusan állította fel a kezdőt, csak nem működött és nem is tudott kellően belenyulni.
Váltsuk le és hozzuk Pochet, ne röhögtessetek.![]()
Jól működik végre a csapatvédekezés csak vissza kell jöjjenek a hiányzók és bele kell rázódjanak, hogy a gólok is jöjjenek. Lesznek még gálázások, nem kell pánikolni.
Persze. Nulla, azaz nulla az elképzelés a csapat "játékban", nézhetetlen, élvezhetetlen, sivár, kilátástalan egy Mallorca ellen. De több meccset is lehetne említeni a szezonból.
Ez eddig HÍGFOS.
De mi idézhetné előbb a gyorsabb helyrejövetelt?
Meneszteni ZZ-t? Ki az aki jöhetne a helyére és reálisan várható lenne egy jobb csapatvezetés? Senki
Nincs egy olyan edző a jelenlegi piacon, aki kellő rutinnal és karizmával rendelkezne ahhoz, hogy itt több változást tudjon rövidebb idő alatt előidézni, mint Zidane.
A hétvégi keret tényleg alkalmatlan volt egy nézhető és élvezhető focit játszani. Nem értem mi az isten vártok egy Isco-James-Vinicius hármastól. Voltak jó periódusai mind a háromnak, ezért érhető hogy reménykedve játszatva vannak, de ők nem fognak egy stabil játékot biztosítani.
Viszont erre a jól strukturált csapatvédekezésre lehet építeni. Ez pedig úgy is működött, hogy nem volt egy Carvajal-Varane-Mendy, tehát strukturálisan és taktikailag rakta ezt jól össze ZZ és nem az egyéni teljesítményekre épít. Ez egy olyan dolog, amit kevés csapat tud megcsinálni. Ahhoz, hogy ez eredményes legyen, kell egy kreativ-robotoló középpálya és egy helyzeteket kihasználó támadósor. Ezt egy Modric-Kroos és Hazard-Bale meg is tudna oldani, pláne ha a belga végre belerázódik.
Én úgy látom, hogyha ez a két elem is a helyére kerül, akkor az ilyen meccsek 3-4 gólos különbséggel zárulnának ide és senki nem kérdőjelezne meg semmit.