RaúlCF írta:
Vini nekem tiszta füst semmi láng. látszat az egész. úgy néz ki milyen sokat csinál közben meg általában semmi nem lesz belőle. csoda ha az első védőn túlmennek a labdái. elmegy egy ember mellett utána belevágja az első emberbe és ennyit is ért a megmozdulása
kiserik írta:
Anthony írta:
Eddig Vini SEMMIT nem tudott adni a csapatnak, szóval erre a teljesítményre bárki jó lenne, akármelyik random castillás arcot is berakhatná helyette.
Te így látod, én és pl ZZ meg nem így. Csak hogy egyet mondjak: rendre megveri a védőjét, amit az ellenfél nem foghat fel úgy, hogy mindegy, úgy is elrontja, általában 2-3 védő is kilép rá. Tegnap például lecserélték róla az embert, mert nem bírt vele.
Mindenhol lehúzzák csak kiserik isteníti. Kloppnak nem rég volt egy nyilatkozata, hogy azért nem jött hozzánk edzőnek, valamint a MU-ba, mert mindenhol azt mondták, hogy gazdasági alapon működik a klub. Ergo számít a marketing, azt meg látjuk, hogy Vinicius egyedül marketingben kumma jó, futballban meg gyenge.
Penas értékelő talán elfér itt is:
Vinícius Jr.
Amerikai Pite, Jim. Megy, űzi-hajtja, próbál betalálni, de sosem sikerül neki. Vagy túl korán sül el, vagy teljesen pontatlan. Pedig nagyon lelkes. Nem tudom, hogy lesz-e belőle valaha is igazán nagy sztár, nekem egyre több kétségem van ezzel kapcsolatban. Lehetsz gyors, ügyes, de ha pont azt nem tudod, amire a futballban a legnagyobb szükség van (passzolni, lőni, valamint jó döntéseket hozni), akkor valljuk be, elég nagy slamasztikában vagy.
Semmi keresnivalója itt. Egy Mallorca, Rayo, stb szimpatikus kis csapatban futkározzon meg szórakozzon, de Madridban az ilyen kevés. Annyi a hiányossága, hogy meglepne, ha segítenie rajta 2-3 éve kölcsön, aztán 22 évesen majd visszatérne és varázsolna. Di Maria is szertelen volt, de klasszis játékos volt mégis velem együtt a többség elüldözte volna innét, mert rengeteg hibája volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K