a kamera is szintén gyengébb. A kinai szoftver már csak azért nem sértés mert az egyik legstabilabb, legletisztultabb rendszer. Folyamatosan jönnek rá dev verziók és az egyik legaktívabb fórumozókkal rendelkeznek akik tök jó témákat csináltak.Kerlon írta:
MI A3-nál két dolgot látok, amit lehúznak: nem FHD és kicsit drágább. Gyakorlatban a Redmi7 ugyanúgy FHD, de LCD a hardver meg ugyanaz nagyobb kijelzővel, kisebb akksival. Plusz nem a kínai szoftvert kell használnod. A Redmi 8 meg valamilyen szinte visszalépés, pl. alsókategóriás procit kapott, míg az előző kettőben középkategóriás van. Én Az Android One miatt tuti az A3-at venném, főleg, hogy most gearbesten akciós is és 50 ezer környékén megkapni. Redmi ehhez képest 5-6ezerrel olcsóbb.
A redmi 8 visszalépés is meg nem is. A processzor miatt igen, de azzla később se lesz probléma. Viszont kapott egy még jobb kamerát. a pro verzió pedig a samsung 64 mpx kameráját.
Az ilyen oxygen os, androis one dolgok amúgy nekem sose jöttek be. nem szeretem ha menürendszere is van. Sokkal jobb ha minden az "asztalra" van kirakva.
Mondjuk eljutottunk már oda, hogy szoftveresen minden márka kiegyensúlyozott. Még a samsung is megcsinálta.

Tartsák is meg ezt a jó szokásukat a gyártók.