Olvastam ezt én is korábban, a kamerát kb. csak ők húzták le. Az meg kicsit abszúrd, hogy két olyan telefonnal példálóznak, amiket itthon nem lehet kapni. A másik téma meg a HD kijelző vs FHD kijelző téma, ami nem biztos hogy előnyös. HD kijelző fogyasztása drasztikusan kevesebb, valamint akinek nem kell péklapát telefon annak elég lesz a MI A3 is a 6 coljával és nem kell neki egy 6,3-es Note széria.kierkegaard írta:Persze, írtam is, hogy az én véleményem. Tisztában vagyok vele, hogy az oxygen os és az android one jobb mint a miui. Sokkal sebesebben megy vele az ai. Illetve írtam, hogy sokan nyitnak egyből bootloadert és váltják le a miuit, pont ezért. + memória kezelése miatt.Kerlon írta:
Eléggé szubjektív vagy. A Pie óta a "menürendszer" állítható a legtöbb telefonon, a One UI-ra mindenki azt írja, hogy az egyik legjobb Androidos rendszer, az Oxigen OS-re meg, hogy a leggyorsabb.
Az Android One-os telefont szoftver támogatottságban meglepő lenne, ha megverné a MIUI-é.
MI A3 kamera:
Triple 48 MP, f/1.8, (wide), 1/2", 0.8µm, PDAF
8 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/4", 1.12µm
2 MP, f/2.4, depth sensor
Features LED flash, HDR, panorama
Video 2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps
Redmi 7 kamera:
Single 12 MP, f/2.2, 1.25µm, PDAF
2 MP, depth sensor
Features LED flash, HDR, panorama
Video 1080p@30/60fps
Ezek csak a nyers számok, de a kamerában eddig a MI A3nál csak a széles látó lehúzásáról olvastam, gsmarenan gyakorlatilag kiemelték a kamerákat, mint pozitívum.
Viszont személy szerint jobban szeretem a miuit a letisztultsága miatt és feleslegesnek tartom a menu bar-t.
a redmi 7 elírás volt. redmi note 7-t akartam írni és összehasonlani.
"Korrekt készülék a Mi A3, még sincs a legjobb öt Xiaomi / Redmi telefon között a magyar piacon, belefutott ugyanis több önellentmondásba. 70 ezer forintért, hasonló hardverrel drágább, mint a Full HD-s Note 7, miközben nem elég éles 720p-s AMOLED kijelzője. Kínál ugyan három kamerát a hátlapon, ám előnyoldalon a nem túl acélos ultraszéles modul van csak, azt meg a Note 8 is felkínálja, ha egyszer eljut ide. Végül pedig létezik Xiaomi/Redmi telefon Android 10-zel (csak nem Európában), és nem az Android One sorozat jelen tagja az, úgyhogy a hasznos MIUI funkciótól megfosztott Mi A3 Android 9-en ragadva kevésbé ínycsiklandozó darab."
Amúgy szerintem egyik készülékkel sem lehet mellé lőni ebben az árkategóriában már manapság. Nagyon kevés a ténylegesen hulladék telefon 60-100 ezerért. Illetve még ki lehet fogni ezek közül párat 45-60 ezer között.