En utalom.Steve írta:Haha ezért lávcsizzuk a jó öreg Kerlont..Faust írta: Jo de Kerlon mindenen morog meg jobbantudja.![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 15., kedd 23:49
En utalom.Steve írta:Haha ezért lávcsizzuk a jó öreg Kerlont..Faust írta: Jo de Kerlon mindenen morog meg jobbantudja.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 15., kedd 23:04
Haha ezért lávcsizzuk a jó öreg Kerlont..Faust írta: Jo de Kerlon mindenen morog meg jobbantudja.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 15., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. október 15., kedd 22:33
Igen, azt már tudom, hogy a felsőbb kategóriás telóknak nagyon jó kameráik vannak, egyik ismerősnek rengeteg teló ment, megy át a kezén a foglalkozása miatt, ő is ezeket mondta, illetve YT-n telefonos szakik is ezt mondják. Viszont ahogy előttem is írták 100e-nél többet sosem adnék telóra, annyit nem ér a dolog. Csak picit bosszantó, hogy másoknak milyen f*sza minőségű videókat készít a telója a koncerten... Oké, világos az is hogy egy korábbi, nem is új "Lite" telótól ne várjak sokat ilyen feltételek melett. Szabadban, az utazgatásaim során viszont elég korrekt képeket készítettem már vele.RealMadridFanatic írta:A Huawei - USA "botranyt" nem kovettem (nem tudom most hogy van a tamogatas ra), de sajat tapasztalat alapjan csak ajanlani tudom. De ebbol is a felsobb kategoria. Nem tudom mi a keret, nekem egy Mate20 van, kifogastalan, akadasmentes, korrekt kamerarendszerrel. Este is lehet normalis kepeket loni, de egy koncerten egy telefontol nem kell csodat varni.
Köszi a tippeket, utánuk nézek. Samsungnak szebb a kijelője is például, ahogy észrevettem. Tavaly nyáron, amikor a mostani P10 lite-ot vettem, előtte végül kimentem Bécsbe (útbaesett), megnézni az ottani hatalmas MediaMarktba a telókat (több tucat ki van téve), és végig lehet nyomkodni, tapizni őket. Most is az lesz asszem.Kerlon írta:Raisenshidonak meg Mi A3, amin Android One fut és nagyon jó árérték arányú. Redmi 7 is remek amúgy. A40 hardveresen gyengébb, de a Samsung szisztéma meg jobb. Ha tudod élőben nyomkodd meg őket, aztán a szimpibbet vedd.
+1 tag az 5%-hoz.Steve írta:hogy erősítsem az 5%-ot.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 15., kedd 22:07
..úgy értettem lefárasztva.Realista24 írta:Lenullázva?Steve írta:
Kerlon!Rápihenek a témára és egyszer nyitunk egy rendes Iphone vs Android vitát. Nem csak ilyen félmondatos morgolódásokat.![]()
Te úgyis mindig kapható vagy erre.![]()
Hozom magammal R24-et is, de ő most le lett nullázva a poltikai vitafórumon az offban.![]()
![]()
Csak egy Alma vs Droid vitát ne, olyan mint a hónaljdeó téma![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. október 15., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 15., kedd 21:57
Lenullázva?Steve írta:Kerlon!Rápihenek a témára és egyszer nyitunk egy rendes Iphone vs Android vitát. Nem csak ilyen félmondatos morgolódásokat.Kerlon írta:
400 ezerbol veszel atlag hasznalatra tokeletesen alkalmas androidos telefonbol 3-4et, ami 6-8 evre lefedez. Orulj az almanak.![]()
Btw S10e, nagyon szeretem.
Raisenshidonak meg Mi A3, amin Android One fut és nagyon jó árérték arányú. Amúgy anya ma vett A70et és megmondta a Vodasoknak, hogyha nem adnak kedvezményt, akkor máshol vesz. 80ért hozzá vágták végül.![]()
Redmi 7 is remek amúgy. A40 hardveresen gyengébb, de a Samsung szisztéma meg jobb. Ha tudod élőben nyomkodd meg őket, aztán a szimpibbet vedd.![]()
Te úgyis mindig kapható vagy erre.![]()
Hozom magammal R24-et is, de ő most le lett nullázva a poltikai vitafórumon az offban.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 15., kedd 21:27
A mi a3 pont, hogy nem lett valami jó, valószínűleg kifuttatják a szériát, ennyi volt. Akkor már inkább a már említett redmi 7. Viszont akinek nem sürgős az még vár egy icipicit és veheti a redmi 8-at még jobb áron.Kerlon írta:400 ezerbol veszel atlag hasznalatra tokeletesen alkalmas androidos telefonbol 3-4et, ami 6-8 evre lefedez. Orulj az almanak.kodo írta:
Ilyenkor örülök hogy almát használok és bőven elég 3 évente telefont váltanom. Nem évente...![]()
Raisenshidonak meg Mi A3, amin Android One fut és nagyon jó árérték arányú. Amúgy anya ma vett A70et és megmondta a Vodasoknak, hogyha nem adnak kedvezményt, akkor máshol vesz. 80ért hozzá vágták végül.![]()
Redmi 7 is remek amúgy. A40 hardveresen gyengébb, de a Samsung szisztéma meg jobb. Ha tudod élőben nyomkodd meg őket, aztán a szimpibbet vedd.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. október 15., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 15., kedd 21:14
Kerlon!Rápihenek a témára és egyszer nyitunk egy rendes Iphone vs Android vitát. Nem csak ilyen félmondatos morgolódásokat.Kerlon írta:400 ezerbol veszel atlag hasznalatra tokeletesen alkalmas androidos telefonbol 3-4et, ami 6-8 evre lefedez. Orulj az almanak.kodo írta:
Ilyenkor örülök hogy almát használok és bőven elég 3 évente telefont váltanom. Nem évente...![]()
Redmi 7 is remek amúgy. A40 hardveresen gyengébb, de a Samsung szisztéma meg jobb. Ha tudod élőben nyomkodd meg őket, aztán a szimpibbet vedd.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 15., kedd 21:06
400 ezerbol veszel atlag hasznalatra tokeletesen alkalmas androidos telefonbol 3-4et, ami 6-8 evre lefedez. Orulj az almanak.kodo írta:Ilyenkor örülök hogy almát használok és bőven elég 3 évente telefont váltanom. Nem évente..._Bushido_ írta: Többen is próbálkoztak már itt telós kérdéssel, én is megtenném.
Tavaly nyár óta használok egy Huawei P10 lite telefont. Viszont mostanában érzem rajta, hogy kb elérte a határait - főleg a kamerája. Az elmúlt hétvégén 2 koncerten is tapasztaltam, hogy a körülöttem lévő - vélhetően Samsungok köröket vernek rá. Szabadban nem készít rossz képeket, de nehezített körülmények között azért bajban van. Ebből adódik is, hogy fontos lenne a kamera tulajdonsága.
Az új (?) Samsung A50 elég drága még szerintem, de az A40es már jó áron kapható szerintem. Vélemények? Hauwei is eléggé túlárazza már a telókat, kb Samsung árakon adják, de annyit meg nem érnek. Xiaomi tapasztalatok? Azok áR/érték arányban nagyon jók, legalábbis a belső tulajdonságokra, de kamera szempontjából nem tudom...
PS:
Én is kaptam okosórát korábban, de egyszerűen nem használom ki. Felesleges szerintem. Legalábbis a többségünknek.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. október 15., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 15., kedd 20:28
500 euróért legyen is jówZoLee7 írta: Nekem egy xiaomi mi9 t pro-m van, kb 2 napjaszerintem egy 500 eus telóhoz képest nagyon is jó, mondjuk nekem lehet kicsit nagy, de a képernyője nagyon tetszik, maga az egész teló megjelenése fasza, gyors, erős, de majd kiderül meddig lesz ilyen jó és mikor kezd lassulni. Fogalmam sincs egyébként, hogy hol helyezkedik el ez a termék a piacon, de nagyon nem is érdekelt, kigondoltam mennyit szánok rá, aztán megkerestem azt amelyik a lehető legjobb az én árkategóriámban, felőlem a neve meg lehet akármi, csak azért nem veszek almát h a márka miatt 200-al többet fizessek
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 15., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 15., kedd 19:51
A 9t pro változat megkapta a jelenlegi legjobb snapi processzort. Árban felső közép, teljesítményben pedig mint a 200-300e ftos telefonok. Nem kell félned, hogy belassul. A 2-3 éves 3GB rammal rendelkező telefonok se lassúak a mai napig. Nyilván nem olyan sebesek mint korábban de különösebben nincs gond velük.wZoLee7 írta: Nekem egy xiaomi mi9 t pro-m van, kb 2 napjaszerintem egy 500 eus telóhoz képest nagyon is jó, mondjuk nekem lehet kicsit nagy, de a képernyője nagyon tetszik, maga az egész teló megjelenése fasza, gyors, erős, de majd kiderül meddig lesz ilyen jó és mikor kezd lassulni. Fogalmam sincs egyébként, hogy hol helyezkedik el ez a termék a piacon, de nagyon nem is érdekelt, kigondoltam mennyit szánok rá, aztán megkerestem azt amelyik a lehető legjobb az én árkategóriámban, felőlem a neve meg lehet akármi, csak azért nem veszek almát h a márka miatt 200-al többet fizessek
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 15., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 15., kedd 15:47
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. október 15., kedd 15:39
Helyesbítek, ilyenkor örülsz, hogy felső árkategóriás telefont vettél. A P10 Lite nehezen összehasonlítható mondjuk egy bármilyen iPhone vagy akármelyik egyéb gyártó felső kategóriás készülékeivel. Háromszor annyiba kerülnek, cserébe ki is húzzák háromszor annyi ideig. De tény, hogy emiatt kevesebb az elavulásból álló bosszúság.kodo írta: Ilyenkor örülök hogy almát használok és bőven elég 3 évente telefont váltanom. Nem évente...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 15., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 15., kedd 15:20
Ilyenkor örülök hogy almát használok és bőven elég 3 évente telefont váltanom. Nem évente..._Bushido_ írta: Többen is próbálkoztak már itt telós kérdéssel, én is megtenném.
Tavaly nyár óta használok egy Huawei P10 lite telefont. Viszont mostanában érzem rajta, hogy kb elérte a határait - főleg a kamerája. Az elmúlt hétvégén 2 koncerten is tapasztaltam, hogy a körülöttem lévő - vélhetően Samsungok köröket vernek rá. Szabadban nem készít rossz képeket, de nehezített körülmények között azért bajban van. Ebből adódik is, hogy fontos lenne a kamera tulajdonsága.
Az új (?) Samsung A50 elég drága még szerintem, de az A40es már jó áron kapható szerintem. Vélemények? Hauwei is eléggé túlárazza már a telókat, kb Samsung árakon adják, de annyit meg nem érnek. Xiaomi tapasztalatok? Azok áR/érték arányban nagyon jók, legalábbis a belső tulajdonságokra, de kamera szempontjából nem tudom...
PS:
Én is kaptam okosórát korábban, de egyszerűen nem használom ki. Felesleges szerintem. Legalábbis a többségünknek.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem