A 9t pro változat megkapta a jelenlegi legjobb snapi processzort. Árban felső közép, teljesítményben pedig mint a 200-300e ftos telefonok. Nem kell félned, hogy belassul. A 2-3 éves 3GB rammal rendelkező telefonok se lassúak a mai napig. Nyilván nem olyan sebesek mint korábban de különösebben nincs gond velük.wZoLee7 írta: Nekem egy xiaomi mi9 t pro-m van, kb 2 napjaszerintem egy 500 eus telóhoz képest nagyon is jó, mondjuk nekem lehet kicsit nagy, de a képernyője nagyon tetszik, maga az egész teló megjelenése fasza, gyors, erős, de majd kiderül meddig lesz ilyen jó és mikor kezd lassulni. Fogalmam sincs egyébként, hogy hol helyezkedik el ez a termék a piacon, de nagyon nem is érdekelt, kigondoltam mennyit szánok rá, aztán megkerestem azt amelyik a lehető legjobb az én árkategóriámban, felőlem a neve meg lehet akármi, csak azért nem veszek almát h a márka miatt 200-al többet fizessek
![]()
Az, hogy mikor kezd lassúlni, nagyjából 5-8 évvel ezelőtt volt valós alap. Mára már sokkal jobban odafigyelnek az optimalizálásra és az android se gyerekcipős.
Szerk: xiaomiban maximum annyi a probléma, hogy a miuinak eléggé agresszív a memóriakezelése. Emiatt sokan használnak valamilyen custom romot.
Persze ez engem sose érdekelt, raknak bele annyi ramot hogy ne kelljen foglalkoznom.
Ami nekem még iszonyatosan bejön az a nubia x. Eléggé jól összerakták azt a készüléket is, kár hogy csak az ázsiai piacon maradnak.