Valverde viszont király
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2019. október 5., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. október 5., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. október 2., szerda 18:21
Hát Vini más kategória és az is marad.... Ok hogy most langyos Hazard de o akkor is szűk elit és belejön. Most még nem penge fizikailag és hát kicsit fejben is össze kell szednie magát. Lehet az idő megszepiti a dolgokat de nekem úgy rémlik hogy Zizuval se volt jobb a csapat anno az elején aztán...reeed_ati írta: Egyébként sokan kritizálják Vinit, hogy esetlen és hasonlók, persze valamelyest egyet is értek velük, de ettől függetlenül sokkal nagyobb veszélyt jelent az ellenfélre, ha ő van a bal szélen és nem Hazard (na és Viniben ott a potenciál, hogy még ennél is jobb legyen). Ő valahogy Benzemával is kompatibilis, nálam egyelőre alapkezdő lenne és Hazard kapná a fél órákat.
Persze tudom, hogy nem fogjuk padra vágni a szezon sztárigazolását, csak kár, hogy nem a jobb oldalra jött.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. október 2., szerda 18:20
Én ezért végleg bannolnálakreeed_ati írta: Egyébként sokan kritizálják Vinit, hogy esetlen és hasonlók, persze valamelyest egyet is értek velük, de ettől függetlenül sokkal nagyobb veszélyt jelent az ellenfélre, ha ő van a bal szélen és nem Hazard (na és Viniben ott a potenciál, hogy még ennél is jobb legyen). Ő valahogy Benzemával is kompatibilis, nálam egyelőre alapkezdő lenne és Hazard kapná a fél órákat.
Persze tudom, hogy nem fogjuk padra vágni a szezon sztárigazolását, csak kár, hogy nem a jobb oldalra jött.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 17:55
Szerintem is. Viniben egyedül dinamika van, de az sem ér sokat, ha elhagyja a labdát vagy le sem tudja venni. A lövő, de inkább rúgó technikája meg megye 3-as. Az meglepő, ha a beadása csapattárs felé megy. Rettentően sok a hiányossága és a legtöbb olyan, hogy nehezen tudom elhinni, hogy komolyat fejlődne benne.wZoLee7 írta:Az elso betutol az utolsoig nem ertek egyet. Vinicius mint veszely forras, meg elmegy, de h Hazardnal nagyobb lenne, sem most, sem soha maskor nem lesz az. Kar belelatni a jovo nagy sztarjatreeed_ati írta: Egyébként sokan kritizálják Vinit, hogy esetlen és hasonlók, persze valamelyest egyet is értek velük, de ettől függetlenül sokkal nagyobb veszélyt jelent az ellenfélre, ha ő van a bal szélen és nem Hazard (na és Viniben ott a potenciál, hogy még ennél is jobb legyen). Ő valahogy Benzemával is kompatibilis, nálam egyelőre alapkezdő lenne és Hazard kapná a fél órákat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 2., szerda 16:57
Az elso betutol az utolsoig nem ertek egyet. Vinicius mint veszely forras, meg elmegy, de h Hazardnal nagyobb lenne, sem most, sem soha maskor nem lesz az. Kar belelatni a jovo nagy sztarjatreeed_ati írta: Egyébként sokan kritizálják Vinit, hogy esetlen és hasonlók, persze valamelyest egyet is értek velük, de ettől függetlenül sokkal nagyobb veszélyt jelent az ellenfélre, ha ő van a bal szélen és nem Hazard (na és Viniben ott a potenciál, hogy még ennél is jobb legyen). Ő valahogy Benzemával is kompatibilis, nálam egyelőre alapkezdő lenne és Hazard kapná a fél órákat.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. október 2., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 2., szerda 16:19
csak a tavalyi Asensiót pótolja HazardVictorioo írta: A gólzsák szerepet sosem vártam el tőle, viszont amiben igazán jó abból semmit nem mutat. Asensiot tökéletesen pótolja ami nem éppen pozitivum, sajnos eddig hatalmas csalódás.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. október 2., szerda 15:18
Mondjuk ezzel szepen kinyirnak Hazardot, es nezegethetnenk James ivelgeteseit. Neeeemmm!!!Őőő, erről már lekéstél![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 2., szerda 15:15
Őőő, erről már lekéstélnumberone1 írta: Hagyjatok mar ezt a 4-4-2-t.![]()
Szep es jo a 2 csatar, betesszuk Jovicot Benzi melle bla bla bla...Hazardot es Balet(Vinit, Rodrygot) meg vonalszelsonek???nem hogy jot tennetek vele, teljesen az ellenkezojet ernetek el vele. Egyik szelso tamadonk sem ilyen tipusu, kiveve LV-t, de most ot hanyagolja...remelhetoleg.
Mindjart jon vki es kitalalja, h jatszon James szelsot 4-4-2-ben, o majd ivelget Jovics es Benzi fejere.....na az lenne a csucs.![]()
Kerlon írta:
Nem tudom, hogy most ez kritikának szántad, de ha Benzema nem lép ki, akkor még semmijenebb a támadó játék. Gyakorlatilag ő mozog el egyedül, kéri, teszi veszi stb. Jelenállás szerint azt mondanám, hogy át kell állni 2 csatáros játékra Joviccal, de nincs jobb szélsőnk. maximum James. Hazard-Kroos-Casemiro-James, Jovic-Benzema, de a két szélsőnek rengeteget kellene védekeznie is.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 2., szerda 15:05
Mondjuk a 2 éve halott 433unkkal is teljesen felesleges tovább erőlködni.numberone1 írta: Hagyjatok mar ezt a 4-4-2-t.![]()
Szep es jo a 2 csatar, betesszuk Jovicot Benzi melle bla bla bla...Hazardot es Balet(Vinit, Rodrygot) meg vonalszelsonek???nem hogy jot tennetek vele, teljesen az ellenkezojet ernetek el vele. Egyik szelso tamadonk sem ilyen tipusu, kiveve LV-t, de most ot hanyagolja...remelhetoleg.
Mindjart jon vki es kitalalja, h jatszon James szelsot 4-4-2-ben, o majd ivelget Jovics es Benzi fejere.....na az lenne a csucs.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. október 2., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. október 2., szerda 14:27
Eloo, azért ne beszélj már ilyen hangnemben a csapatról.Anthony írta: Hát igen, legyőzték a félelmetes Osasunát, és a 4 fordulóig első, most éppen liga 7-ik Sevillát, már volt is mire![]()
Menjenek a bánatba.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. október 2., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 2., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 2., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 2., szerda 13:04
Egyszer csúsztak el, az mindig benne van, illetve Ramos későn kapcsolt a lesre állítással. A második gólról meg nem a védelem tehetett, hanem Modric töketlenkedett egyet.RaúlCF írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5DF33340
a védelem helye aranyat ér. azt nem értem ha 3 meccsre beton volt a védelem akkor tegnap mi a fene volt ez megint. rátalált a védekezésre és hirtelen "na akkor gyerekek vissza fejetlen csirke módba"? egyszerűen érthetetlen.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. október 2., szerda 12:58
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem