De szerintem teljesen korrekt nyilatkozatot adott. Tök jól kezelte a Courtois, Areola kérdést. Nem pátyolgatva, de védte a belgát, közben megjegyezve a gondokat.
A csapatot és a hozzáállást is szerintem jól értékelte.
Hala Madrid, Hala Zidane!
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. október 4., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 21:09
Megsŕrült Marcika, volt is hír róla.Toti írta:Hat ott zidane szamara egyetlen opcio letezik csak es az LVHalfkey írta: Ha komolyan gondoljuk a meccset, Benzemát jelenleg nem lehet padra tenni. Szereti vagy nem szereti valaki, jelenleg ez a helyzet. Sajnos Bale is hasonló, de ott sok opciónk van.
Elkepeszto mennyire logikatlanul allitja ossze a meccs kereteket zz. Most peldaul marcelo nem felepult? Nem ezert jatszott kedden? Most meg keretbe sincs. LV bombaformaban keretben sincs (nembaj persze) most vini kikerul a meccskeretbol is rodrygo meg be. Hat szerintem mar o sem tudja kovetni kit miert mikor valaszt. Nem lehet allandoan 5-6embert cserelni a kezdoben, az nem jo megoldasa a rotacionak abban az esetben ha nincs csucsformaban a csapat es nem megy a szeker
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. október 4., péntek 20:56
Hat ott zidane szamara egyetlen opcio letezik csak es az LVHalfkey írta: Ha komolyan gondoljuk a meccset, Benzemát jelenleg nem lehet padra tenni. Szereti vagy nem szereti valaki, jelenleg ez a helyzet. Sajnos Bale is hasonló, de ott sok opciónk van.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. október 4., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. október 4., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 14:44
Az Osasuna ellen mondjuk Hazardon kívül kb. azt kapta, amit Benzema. Mondjuk nekem tetszett a játéka, kár hogy kihagyott pár helyzetet. Szerintem simán játszhatna, illetve én továbbra is azt látom, hogy ő Benzemával is jól megférne egyszerre a csapatban. Ami viszont probléma, hogy jelenleg nincs alkalmas felállás ehhez, mivel a jobb oldalunkra nem nagyon van alternatíva vagy csak szimplán többet ígér a Hazard-Benzema-Bale 3-as. Bár szerintem látni fogjuk még Jovicot, lehet pont holnap.Csabi írta:nekem sincs bajom velük. nem is gondolom hogy hátráltatják a csapatot, de miért kell pl benzemanak mindig kezdenie? miért nem lehet az A csapatot felrakni néha jovićcsal? variáció, ez az amit hiányoltam. vagy az alap kezdő vagy 5+ csere egyszerre.Kerlon írta:
Mondjuk szerintem jelenleg Kroost és Benzemát felesleges ebbe a felsorolásba venni, mert ők még bőven húzóemberek. Ramos viszont fejben már szerintem nem ott van ahol kéne lennie. Ha megrázza magát, akkor még klasszis, de néha már nagyon elszáll.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 4., péntek 14:21
nekem sincs bajom velük. nem is gondolom hogy hátráltatják a csapatot, de miért kell pl benzemanak mindig kezdenie? miért nem lehet az A csapatot felrakni néha jovićcsal? variáció, ez az amit hiányoltam. vagy az alap kezdő vagy 5+ csere egyszerre.Kerlon írta:Mondjuk szerintem jelenleg Kroost és Benzemát felesleges ebbe a felsorolásba venni, mert ők még bőven húzóemberek. Ramos viszont fejben már szerintem nem ott van ahol kéne lennie. Ha megrázza magát, akkor még klasszis, de néha már nagyon elszáll.Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is. lehet hogy nem mindegyik, de ők vannak az élen. ide lehet még venni az idén vásárolt, nem játsztottakat is, pl. jovic vagy militao.
ha zz nem képes ezt levezényelni a következő 1.5 évben, akkor nem ő a megfelelő ember a real madrid padjára a jövőben. nekem ez a véleményem.
az hogy kroos, modric, ramos, benzema meg vazkez játsszon orrvérzésig az nem fejlődés, hanem maximum szinten tartás, meg erőlködés most már.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 4., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 4., péntek 12:21
Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. október 4., péntek 12:18
Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is. lehet hogy nem mindegyik, de ők vannak az élen. ide lehet még venni az idén vásárolt, nem játsztottakat is, pl. jovic vagy militao.
ha zz nem képes ezt levezényelni a következő 1.5 évben, akkor nem ő a megfelelő ember a real madrid padjára a jövőben. nekem ez a véleményem.
az hogy kroos, modric, ramos, benzema meg vazkez játsszon orrvérzésig az nem fejlődés, hanem maximum szinten tartás, meg erőlködés most már.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 11:27
Mondjuk szerintem jelenleg Kroost és Benzemát felesleges ebbe a felsorolásba venni, mert ők még bőven húzóemberek. Ramos viszont fejben már szerintem nem ott van ahol kéne lennie. Ha megrázza magát, akkor még klasszis, de néha már nagyon elszáll.Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is. lehet hogy nem mindegyik, de ők vannak az élen. ide lehet még venni az idén vásárolt, nem játsztottakat is, pl. jovic vagy militao.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 4., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 10:42
Az a baj, hogy míg Lucasról tudjuk, hogy egy kalapszart sem ér, addig Rodrygoékról még ezt sem tudjuk meg. Bár Viniciusból azért már láttunk eleget... Egyszerűen, ha ennyi tehetséges játékosod van és egy többszörösen felsült LV-t nyomatsz még mindig, akkor az hatalmas nagy pazarlás. Ha jól játszana még azt mondom megértem, de nem így van. Semmi veszteni valója nem lenne ZZ-nek, erre bammeg...realistahuni írta:Az a baj ahogy látom én, hogy a jobboson ő is elveszne. Bár ennek ellenére is nyomatnám őt vagy Vinit jobb szélen mint LV-t, csak nem kell óriási elvárásokat fűzni hozzájuk.Lucasról már tudjuk, hogy ennyit ér, Rodrygoból még lehetne valami.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. október 4., péntek 9:06
Az a baj ahogy látom én, hogy a jobboson ő is elveszne. Bár ennek ellenére is nyomatnám őt vagy Vinit jobb szélen mint LV-t, csak nem kell óriási elvárásokat fűzni hozzájuk.Lucasról már tudjuk, hogy ennyit ér, Rodrygoból még lehetne valami.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. október 4., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 4., péntek 8:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. október 4., péntek 8:52
Én csak annyit látok, hogy technikai döntés miatt kimaradt a keretből. Ez a Villareal elleni meccs óta van így. Gondolom eü. probléma nem állhat a háttérben. Ha gyenge a teljesítménye az edzéseken, akkor talán jogos, hogy kimarad. Na de, hogy Lucas szenvedését kell nézni helyette az egy picit sok. Lehetőséget sem kapott a sérülése óta Brahim.Realista24 írta:Mit tudsz te arról, hogy Brahim milyen állapotban van? Komolyan kérdezem.R. Carlos írta:
Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 4., péntek 8:45
Mit tudsz te arról, hogy Brahim milyen állapotban van? Komolyan kérdezem.R. Carlos írta:Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).Babinho írta: Most azért mert Brahim még 2 héttel a felepulese utan nem lépett pályára, illetve hogy Ödegaard iránt érdeklődnek az angolok, megint beleálltok Zizouba, mert ő nem számol vele/velük....
Finom a kacsahús? Eszitek...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. október 4., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. október 4., péntek 8:33
Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).Babinho írta: Most azért mert Brahim még 2 héttel a felepulese utan nem lépett pályára, illetve hogy Ödegaard iránt érdeklődnek az angolok, megint beleálltok Zizouba, mert ő nem számol vele/velük....
Finom a kacsahús? Eszitek...
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem