Fiatal voltam es bolond, most mar lusta valtoztatniCorleone írta:Ilyen avával?! Ne csodálkozz...Nekünk miért nem?![]()

HozzászólásSzerző: Gabo » 2019. október 3., csütörtök 9:32
Fiatal voltam es bolond, most mar lusta valtoztatniCorleone írta:Ilyen avával?! Ne csodálkozz...Nekünk miért nem?![]()
HozzászólásSzerző: Corleone » 2019. október 3., csütörtök 9:29
Ilyen avával?! Ne csodálkozz...Nekünk miért nem?
HozzászólásSzerző: Gabo » 2019. október 3., csütörtök 9:13
Nekünk miért nem?Realista24 írta:Írtam facensonic írta: Aki jartas ebben meg tudja mondani hogy kb mennyi lehet egy jegy a holnapi Sevilla Apoel meccsre es honnan lehet beszerezni?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 2., szerda 22:30
Írtam facensonic írta: Aki jartas ebben meg tudja mondani hogy kb mennyi lehet egy jegy a holnapi Sevilla Apoel meccsre es honnan lehet beszerezni?
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. október 2., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. szeptember 24., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 20., péntek 11:35
Jogos, bocs.Realista24 írta:Ez oké, de itt eredményekről volt szó, nem ezekről.RealMadridFanatic írta: Lehet már mindenre fogadni, szöglet, bedobás, piros lap, mikor esnek ezek, mikor esik gól... végtelen lehetőség van, de számomra hihetetlen, hogy képesek ilyennel rizikózni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 20., péntek 11:28
Ez oké, de itt eredményekről volt szó, nem ezekről.RealMadridFanatic írta: Lehet már mindenre fogadni, szöglet, bedobás, piros lap, mikor esnek ezek, mikor esik gól... végtelen lehetőség van, de számomra hihetetlen, hogy képesek ilyennel rizikózni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 20., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. szeptember 20., péntek 11:15
Fele brigádot nem érdekli az EL, ezért is van ennyi "fura" eredmény.realistahuni írta: BL-ben túl nagy rizikó van és nem is éri meg, de ez az EL a bundázás mekkája, ez egyértelmű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 20., péntek 11:05
Minek megkenni egy kazah csapatot egy esélyesebb ellen, amikor arra úgysem fizetnek sokat?realistahuni írta:Úgy értettem, hogy könnyebb megkenni egy luxemburgi vagy kazah csapat játékosát mint egy Real Madridét mondjuk.Csabi írta:
miért lenne kevésbé figyelve az EL mint a BL? ugyanúgy milliók nézik, az uefa közvetlen szervezésű bajnoksága. minden szabály ugyanúgy vonatkozik rá.
Szerintem az EL-ben túl sok a "véletlen".
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. szeptember 20., péntek 10:55
Úgy értettem, hogy könnyebb megkenni egy luxemburgi vagy kazah csapat játékosát mint egy Real Madridét mondjuk.Csabi írta:miért lenne kevésbé figyelve az EL mint a BL? ugyanúgy milliók nézik, az uefa közvetlen szervezésű bajnoksága. minden szabály ugyanúgy vonatkozik rá.realistahuni írta: BL-ben túl nagy rizikó van és nem is éri meg, de ez az EL a bundázás mekkája, ez egyértelmű.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 20., péntek 10:49
miért lenne kevésbé figyelve az EL mint a BL? ugyanúgy milliók nézik, az uefa közvetlen szervezésű bajnoksága. minden szabály ugyanúgy vonatkozik rá.realistahuni írta: BL-ben túl nagy rizikó van és nem is éri meg, de ez az EL a bundázás mekkája, ez egyértelmű.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 20., péntek 9:58
https://www.youtube.com/watch?v=WevEitCshwYCsabi írta: karius bazdmeg. nem hiszem ezt el.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. szeptember 20., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. szeptember 20., péntek 6:57
Öcsi jött nekem ezekkel a tuti meccsekkel .... jó hogy egyet se játszottam be.'shutterisland írta: lassan kezdem azt hinni, hogy nagy penzeket akaszt ezekkel.
gladbach - wolfsberger 0:4
ludogorets - cszka moszkva 5:1 (fi. : 0:1)
+
apoel - dudelange 3:4 (0:2-rol 3:2 utan)
ez a sorozat evrol evre tobb, mint erdekes.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. szeptember 20., péntek 0:46
Fél óra után ki is kellett volna állítani a p.csába.Csabi írta: karius bazdmeg. nem hiszem ezt el.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 20., péntek 0:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 19., csütörtök 23:37
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem