Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Pep rámegy a BL-re?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Wolves 2-0-ra verte idegenben a Cityt. Elég hamar ellépett a Pool, kíváncsi vagyok mire lesz elég ez a 8 pont előny amit összeszedtek eddig.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Brighton fans are chanting “We want 7!”

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Llorrist is elvesztették valszeg egész szezonra.Kerlon írta: A Tottenham jól szét esett így év elejére.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A Tottenham jól szét esett így év elejére.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Poolt nem zárták ki a Ligakupabol. Kaptak egy 200 ezer euros buntit, azt jol van.
Minket ugyanezert kizartak anno... gg.
Minket ugyanezert kizartak anno... gg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szánalmas az egész rasszizmus kártya. Érted egy külső mozgalom jelentette az FA-nek a dolgot és azok az agyhalottak ez alapján büntettek, miközben Mendy maga is felszólalt Silva mellett és nem vette sértésnek.
És hozzáteszem, hogy mégis mi a búbánatos köze van az FA-nek a twitter tevékenységhez valamint mi köze egy futballmentes posztnak a munkahelyi szereplésedhez?
És hozzáteszem, hogy mégis mi a búbánatos köze van az FA-nek a twitter tevékenységhez valamint mi köze egy futballmentes posztnak a munkahelyi szereplésedhez?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valakinek kettétöröd a lábát, kapsz 1 meccset. Vagy semmit.
Még csak nem is bántottad a feketéket, de rádhúzzák, hogy rasszista vagy: 6 meccs, és örülj, hogy csak ennyit kaptál.
Esetleg szidod az uefát/fifát/bármelyik ligát: mnimum 3 meccs.
Ellopod Griezmannt féláron: 300 euro. (ha kifizeted 48 órán belül, akkor csak 150).
Minden másra ott a mastercard.
Még csak nem is bántottad a feketéket, de rádhúzzák, hogy rasszista vagy: 6 meccs, és örülj, hogy csak ennyit kaptál.
Esetleg szidod az uefát/fifát/bármelyik ligát: mnimum 3 meccs.
Ellopod Griezmannt féláron: 300 euro. (ha kifizeted 48 órán belül, akkor csak 150).
Minden másra ott a mastercard.
Jú ez mekkora röhej baszki.Kerlon írta: Bernardo Silvát 6 meccsre meszelte el az FA, amiért rasszista poszttal szórakozott Mendyvel. Nevetséges.![]()
Bezzeg ha Mendy posztolt volna egy képet úgy hogy Silva mellé egy fehér Ken babát tesz, annál senki nem gondolt volna rasszizmusra, közben ugyan az.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
még jó hogy eladtam fantasyban

Bernardo Silvát 6 meccsre meszelte el az FA, amiért rasszista poszttal szórakozott Mendyvel. Nevetséges.

K
K
Korábban is azért ment a MU-ba, kétség ne férjen hozzá.Yazid írta: nem ertem ezt a pogbat, en nagyon érte voltam de ugy nez ki dagobert bácsi. nagyon is el van ő ott a muba, remélem már jövőre nem jön. arsenal ellen is neztem semmi extra
K
K
nem ertem ezt a pogbat, en nagyon érte voltam de ugy nez ki dagobert bácsi. nagyon is el van ő ott a muba, remélem már jövőre nem jön. arsenal ellen is neztem semmi extra
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, félre. Lényeg a lényeg, hogy ha ilyen fizetések repkednek körülötte, akkor maradjon ott, ennyiért ide nem kell.Kerlon írta: Szerintem felre olvastad, Pogba ennyit mondott be igenynek, hogy maradjon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem felre olvastad, Pogba ennyit mondott be igenynek, hogy maradjon.M1Ö írta: A Tuttosport nem tudom, hogy mennyire hiteles, de szerintük az United 600.000 eurós heti fizetést tesz Pogba elé, hogy hosszabbítson. Az úgy már komoly...![]()
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A Tuttosport nem tudom, hogy mennyire hiteles, de szerintük az United 600.000 eurós heti fizetést tesz Pogba elé, hogy hosszabbítson. Az úgy már komoly...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kevin de Bruyne's former boss, Hein Vanhaezebrouck, has urged him to quit Manchester City for PSG - insisting the French giants offer him a better chance of Champions League glory.
ez jó vicc
nagykirály tudna lenni ő Madridban
no de majd Ødegaard
ez jó vicc

nagykirály tudna lenni ő Madridban

no de majd Ødegaard

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem 3 az mostmár:flori írta: Nyilván teljesen más, összehasonlíthatatlan a szituáció, de három ilyen meccs után már karóba húznák Pochettinót. 0-2-ről iksz Görögországban, 0-1-ről kikaptak a Leicestertől, most meg kihullottak a negyedosztályú Colchester ellen.
https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/ ... e=5E3AEF50
With only a 31% win record in their last 26 competitive games, did the Champions League final paper over the cracks at Tottenham?
Az utolsó 26 meccsen 8 győzelem.
Pedig úgy tűnt elég jól igazoltak a nyáron.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Former Dinamo Zagreb director on dealing with Levy:
"We had everything arranged so that Modric would leave. Then I asked Levy for 5 Spurs shirts. He said that Spurs would pay less, as the value of the shirts would have to be taken from the €21m they paid"
"We had everything arranged so that Modric would leave. Then I asked Levy for 5 Spurs shirts. He said that Spurs would pay less, as the value of the shirts would have to be taken from the €21m they paid"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema