ha megakarok érteni amit jrtam meg fogod, ha nem akkor írsz ilyeneket...az előző 3 meccs alatt a támadásaink úgy néztek ki h Benzema ment a többiek meg figyeltek a védekezésre, ez addig jó amíg nem kapunk gólt, gólokat, mert utána megállt a tudomány, ha ez szerinted a járható út akkor írtam, lesznek ilyen meccsek elég gyakran, mint a tegnapiwZoLee7 írta: [quote=mocsok post_id=<a href="tel:1032544">1032544</a> time=<a href="tel:1570007134">1570007134</a> user_id=83]
Jajj, most három meccsig jó volt zidane.
Ma viszont már “normális edzőnek” se hívhatjuk.![]()
[/quote]
Teljesen járható út szerintem.
Először legyünk hátul stabilak, ha ezt sikerült elérni akkor mehetünk feljebb. De ez nem úgy működik ahogy te leírtad hogy normális edző berak egy 18 éves srácot, atallunk 442re és akkor sima. Anno asszem a taktikai zseni (ez most nem irónia) Mourinho nyilatkozta hogy a védekezést sokkal könyebb megszervezni, és utána kell a támadást.
Eddig azt olvastam állandóan hogy zidane fel meccs közben belenyúlni, és csak a sablon cseréket nyomatja. Most fogta és félidőben lebaszta a KAPUSUNKAT a padra. Most meg ezt hozod fel negativumkent.
Modric posztjat kene valahogy megoldani.
Meg Hazard lassan összekaphatna magát.