HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 29., vasárnap 9:25
Tényleg masszívak voltunk. Zidane a védekezést rendbe rakta, remélem az eredmények jöttével a támadók is elkapják a fonalat. Casemiro-Kroos tengely nagyon bivaly lett az elmúlt meccsekre, reméljük sokáig kitart a jó forma, mert megnyugtató variálási lehetőségük nem nagyon van. Kár Mendy sérüléséért, mert lógott az az oldal szerintem, bár Carvajal sem túl jól oldotta meg a másik felét, de legalább felzárkózott és segítette Balet. A Nacho-Hazard kettős kb zavarta egymást. Bale oltári helyzetéért nagy kár, azt be kellett volna vernie.
Courtois is állt a lábán, bár védenie nem kellett, de volt pár jó közbe avatkozása. Kellenek neki is az ilyen meccsek. Kicsit csalódott vagyok, mert szerintem kicsit bátrabban támadva verhető lett volna a matrac. Plusz még a beadásokkal sem nagyon operáltunk, pedig Balenek is volt egy fejese, illetve Benzemát is csak Oblak mentette meg a gólörömtől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K