de ettől függetlenül maga a meccs rohadt élvezetes volt.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 19., szombat 15:58
igen a meccs előtt.L.Miki írta:Nem is vártam, hogy nyerjen a Liverpool, tudni lehetett.
hogy lehet formán felül teljesíteni?L.Miki írta:Mert attól, hogy az idei szezonban formán felül teljesítenek én továbbra sem bízom bennük.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 19., szombat 15:50
Nem is vártam, hogy nyerjen a Liverpool, tudni lehetett. Az egyik ismerősöm persze megrakta őket, hát el is ment. Kérdeztem tőle, hogy most vajon bátor voltál vagy hülye?messideco írta:A magát bajnokesélyesnek tartó Liverpool emberelőnyben nem tudta megverni a Newcastlet. Ennyi.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 19., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 18., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 15., kedd 16:15
Legalább egy Leedset vagy Notthinghamet vennének. Jó lenne őket újra a PL-ben látni.TéOeM írta:A Red Bull állítólag megvásárolna egy klubot a bajnokságban, mert a forma-1, amerikai foci stb. után a BL-be is beakar kerülni. Elsősorban londoni klub a célpont, de a Liverpool vagy az Everton is szóba jöhet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 15., kedd 16:07
Dehogyis, megvesznek titeket.Marci77 írta:Gondolom ilyen West Ham,Fulham jöhet szóba leginkább.Bár a Millwall menő lenne.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 15., kedd 15:26
Gondolom ilyen West Ham,Fulham jöhet szóba leginkább.Bár a Millwall menő lenne.TéOeM írta:A Red Bull állítólag megvásárolna egy klubot a bajnokságban, mert a forma-1, amerikai foci stb. után a BL-be is beakar kerülni. Elsősorban londoni klub a célpont, de a Liverpool vagy az Everton is szóba jöhet.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. október 15., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 9., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 9., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 9., szerda 18:34
Ez a kettő totál falloszság szerintem, Özil sokkal jobb, mint Eriksen, nem is értem, hogyan merülhet fel az ellenkezője. Technikás, ügyes játékos Eriksen, de ennyi. Semmi mást nem látok benne, ami kiemelné az átlagból, egy Spurst elirányítgathat a jövőben, de többre nem fogja vinni. Özil passzait meg ismerjük, egy Realban is alap ember volt és még az is lehetne, ha van benne tartás meg ugye nem lenne Ancelotti.3. Arteta < Sandro
6. Özil = Eriksen
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 9., szerda 18:22
GT37 írta: és megkért, hogy írjam le, hogy az adott párok melyik tagját tartom jobb játékosnak
Akkor most ebből hogy lett ->De ismétlem magam, azt elismerem, hogy Özil most jobb.
Értem én, hogy szerinted Eriksen jobb lesz, de nem a jelent nézed?GT37 írta: Özil = Eriksen
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 9., szerda 17:55
Tényleg, az a gyerek is hogy eltűnt. Most nézem, a Doncaster Roversben van kölcsönben.Galacticos írta:csak nehogy egy federico macheda 2.0 legyen, és megártson neki az a pár perc hírnév.
Galacticos írta:ha már ennyire beharangoztad másold.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 9., szerda 17:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 9., szerda 17:45
ha már ennyire beharangoztad másold.GT37 írta:Amúgy a túloldalon egy Arsenal-drukker párokba rendezte a Spurs és a Senal középpályásait (Özil-Eriksen, Cazorla-Lamela stb.), és megkért, hogy írjam le, hogy az adott párok melyik tagját tartom jobb játékosnak, jó hosszú post lett belőle, nem akarom most rögtön bemásolni, de ha valakit érdekel esetleg, akkor megtehetem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 9., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 9., szerda 17:28
Elvileg már most tárgyaltok a Bilbaóval Herrera ügyében, aki a télen csatlakozhatna is a Unitedhoz.legendary írta:Barkley, Herrera, Lars Bender...)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 9., szerda 14:26
Alapvetően igen, én is. De mondjuk ennél a Januzaj gyereknél pont nehéz eldönteni, hogy akkor neki melyik válogatottban kellene alapból játszania (állítólag egyébként az albánokat favorizálja, ami talán a legközelebb is áll a származásához).legendary írta: Én egyetértek a mondanivalójával, de igen, kicsit keményen fogalmazta meg. De azzal, hogy a honosítás egy baromság, azzal tökéletesen egyetértek.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem