Ne rontsd már el a Zizou alkalmatlan gyászhangulatotRealista24 írta: A duplazas évében is veretlenek voltunk az első hét meccsel.![]()

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 30., hétfő 7:53
Ne rontsd már el a Zizou alkalmatlan gyászhangulatotRealista24 írta: A duplazas évében is veretlenek voltunk az első hét meccsel.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 30., hétfő 7:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 30., hétfő 6:28
Most ugyanazt írtad le mint énCsabi írta:azért még várjunk ezzel hosszútávon. nagyon gyanús nekem, hogy az eddigi eszméletlen fejetlenség után most hirtelen az ellenfelek kapura se tudnak rúgni. egyik meccsről a másikra. zz visszarendelte a két szélsőt, hogy sokkal többet védekezzen, ramosnak meg megmondta, hogy ne akarjon R9 lenni, valamint casemiro felfutkározását is jelentősen redukálta. nekem az elmúlt 3 meccsből ez jön le. csakhogy azzal hogy hátul jobbak vagyunk elől kevesebb erő marad. meglátjuk hosszútávon.Olyan szintű csapatvédekezést alkotott meg a srácokkal, hogy öröm nézni.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. szeptember 29., vasárnap 22:57
Elől szerintem más miatt nem jön az extra. Szervezettség a lényeg ami most ritkán látott szinten van.Faust írta:Szerintem arra "vár" a dolog, hogy Modric visszatérjen, és jobban összekösse a támadókat a középpályával. Meglátjuk, van-e még benne szufla idénre.Csabi írta:
azért még várjunk ezzel hosszútávon. nagyon gyanús nekem, hogy az eddigi eszméletlen fejetlenség után most hirtelen az ellenfelek kapura se tudnak rúgni. egyik meccsről a másikra. zz visszarendelte a két szélsőt, hogy sokkal többet védekezzen, ramosnak meg megmondta, hogy ne akarjon R9 lenni, valamint casemiro felfutkározását is jelentősen redukálta. nekem az elmúlt 3 meccsből ez jön le. csakhogy azzal hogy hátul jobbak vagyunk elől kevesebb erő marad. meglátjuk hosszútávon.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 29., vasárnap 22:48
Szerintem arra "vár" a dolog, hogy Modric visszatérjen, és jobban összekösse a támadókat a középpályával. Meglátjuk, van-e még benne szufla idénre.Csabi írta:azért még várjunk ezzel hosszútávon. nagyon gyanús nekem, hogy az eddigi eszméletlen fejetlenség után most hirtelen az ellenfelek kapura se tudnak rúgni. egyik meccsről a másikra. zz visszarendelte a két szélsőt, hogy sokkal többet védekezzen, ramosnak meg megmondta, hogy ne akarjon R9 lenni, valamint casemiro felfutkározását is jelentősen redukálta. nekem az elmúlt 3 meccsből ez jön le. csakhogy azzal hogy hátul jobbak vagyunk elől kevesebb erő marad. meglátjuk hosszútávon.Olyan szintű csapatvédekezést alkotott meg a srácokkal, hogy öröm nézni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 29., vasárnap 22:45
azért még várjunk ezzel hosszútávon. nagyon gyanús nekem, hogy az eddigi eszméletlen fejetlenség után most hirtelen az ellenfelek kapura se tudnak rúgni. egyik meccsről a másikra. zz visszarendelte a két szélsőt, hogy sokkal többet védekezzen, ramosnak meg megmondta, hogy ne akarjon R9 lenni, valamint casemiro felfutkározását is jelentősen redukálta. nekem az elmúlt 3 meccsből ez jön le. csakhogy azzal hogy hátul jobbak vagyunk elől kevesebb erő marad. meglátjuk hosszútávon.Olyan szintű csapatvédekezést alkotott meg a srácokkal, hogy öröm nézni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 29., vasárnap 22:14
Nachot is dicsérjük megRealista24 írta: Militao, Varane, és Ramos is nagyot mentek középen, Casemiro és Kroos Aranylabdás teljesítményt tettek le, Mendy kár, hogy kiesett, brutál volt, és Carvajal is rengeteget tett hozzá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 29., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. szeptember 21., szombat 15:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 21., szombat 14:15
sonic írta: Ez a ki lesz a csk vita honnanjott? A realnal mindig az a csk aki a legregebb ota a csapat tagja. Szoval nagyon egyszeru eldobtebi.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. szeptember 21., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 21., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: chronic » 2019. szeptember 21., szombat 13:33
Azért újralehet őt is éleszteni, csak tényleg kellene az a komoly RESET, amit mindenki akar már látni.KAG írta: Szvsz Varane kb egyszerre lep veluk.
Naptol is világosabb., hogy evek ota motivacios problemai vannak
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 21., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 21., szombat 10:12
Én nem félteném Varane-t, Iker is elég sokáig elvolt, és bár nem is volt vele mindenki elégedett mint csk, de be kell látni, nem igen leszmás opció. A hagyományokat sem fogjuk felrúgni, kimegy Ramos, Marcelo és Benzema, Varane lesz a soron következő emberünkchronic írta:Őt igen, de Varane még nálunk van.wZoLee7 írta:Varabet már eladtuk vagy mi van vele?![]()
![]()
Ő egyáltalán nem csk alapanyag, egy csendes profi mint Kroos.
Egy karizmatikus nagypofájú cigánygyerek kell arra a posztra, mint az öreg Sergio.![]()
Annyira fáj amúgy látni,hogy a "nagyok" mennek kifelé, szívem szakad meg, de Ramosnak kezdőként nem sok ideje van már hátra, vagy ha igen akkor azt a csapat szívja.![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2019. szeptember 21., szombat 9:42
Őt igen, de Varane még nálunk van.wZoLee7 írta:Varabet már eladtuk vagy mi van vele?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 20., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 20., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 20., péntek 18:07
Pedig ki fogunk vszleg.Yazid írta: sevilla és atletico ellen ha hasonlóan kiszopunk hát nem tudom mi lesz, de nem akarok vészmadár lenni. marcan mar diskuralnak a lehetséges edző jelöltekről.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 20., péntek 17:59
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem