VAR szerint nem volt les, vagyis aki nézte.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 28., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 28., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 28., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. szeptember 28., szombat 19:57
Korai. 31 fordulo van meg hatraYazid írta: lehet még korai de lehet szoros lesz ez a bajnoksag, kozepcsapatok kezdenek feljönni. soci is ott lehet a nagyok kozt ha valamelyiket megfogjak
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 28., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 28., szombat 19:55
Egyszeruen nem ertem mit lat ebben a csavoban ZZ, semmiben nem jo mezonymunkat leszamitva. De azt se hasznosan vegzi, ossze-vissza szaladgal eszetlenul.Csabi írta: valverde kezd james helyén.ezen a brusztolós szar meccsen lehet, hogy jó is.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 28., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 28., szombat 19:15
Minden meccsen nem veszíthetnek pontot sajnosCsabi írta: látom behúzták azért, ha nem is meggyőzően. kár értenekünk is jó lenne kiharcolni akár egy egygólos győzelmet is. főleg hogy a bilbao is elveszítette már a szüzességét ma. most csak mi vagyunk veretlenek.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 28., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 28., szombat 18:19
Engem is inkább az érdekel, hogy akarásban partiban leszünk-e. Nem érzem, hogy ma nyernénk, sőt... csak a lötyögést hagyjuk már el, és küzdjünk.dannen írta: igazabol engem nem erdekel ha nem nyerunk, csak lassam, hogy partiban vagyunk, nem ugy mint a psg ellen. ha vesztunk is akar, legalabb legyen igeretes a jatek es maradjon meg az akaras ami az elmult par meccsen volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 28., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. szeptember 28., szombat 16:57
Pad'em írta:
Vincze Ottó kell nektek![]()
pl ő egy jó opció lehetne. de sose, legalábbis amíg Barto az elnök biztosan nem. Allegrinek lenne véleménye, szóval már itt bukott Bartonál.BlancoMark írta:
Allegri szerintem rendesen rendbe szedne ezt a csapatot. Mas kerdes hogy ilyen arcot sosem raknanak oda a Barca elere.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 28., szombat 16:56
Allegri szerintem rendesen rendbe szedne ezt a csapatot. Mas kerdes hogy ilyen arcot sosem raknanak oda a Barca elere.csababarca írta:találna valami majmot, aki anno a barca b-ben játszott már két meccset, ezért rá lehet húzni hogy barcás gondolkodásmódja van.Kercsó írta:
ki jönne a helyére?
a lényeg, hogy a lehető legminimálisabb energia és időbefektetést kelljen beleinvesztálni Bartonak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. szeptember 28., szombat 16:54
Vincze Ottó kell nektekcsababarca írta:találna valami majmot, aki anno a barca b-ben játszott már két meccset, ezért rá lehet húzni hogy barcás gondolkodásmódja van.Kercsó írta:
ki jönne a helyére?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. szeptember 28., szombat 16:49
találna valami majmot, aki anno a barca b-ben játszott már két meccset, ezért rá lehet húzni hogy barcás gondolkodásmódja van.Kercsó írta:
ki jönne a helyére?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. szeptember 28., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 28., szombat 16:46
csababarca írta:
ki jönne a helyére?Petr írta:
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 28., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. szeptember 28., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. szeptember 28., szombat 16:40
Barto nem fogja kirúgni.Kercsó írta:
egy esetleges bukás után, kíváncsi lennék Ernőbá meddig maradna a padon.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem