Ceballos, te vagy az?Realista24 írta: Hétvégén biztos offos, Castillával készül.

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. szeptember 27., péntek 12:18
Ceballos, te vagy az?Realista24 írta: Hétvégén biztos offos, Castillával készül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 27., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 27., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. szeptember 27., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 27., péntek 10:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 27., péntek 10:17
Aki szerint ez nem erős rájátszás az szerintem elvakult. A gyerek annyi felszínes és képmutató, rettentően szánalmas. Sorsdöntő meccsen meg majd infarktust kap.Realista24 írta: Jól van, lehet, hogy neki ilyen bőgős a gólöröme. Oszt akkó mi va?![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 27., péntek 8:41
A következő FIFA 20 update-al már be is teszik.Realista24 írta: Jól van, lehet, hogy neki ilyen bőgős a gólöröme. Oszt akkó mi va?![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 27., péntek 8:32
Idén még nem rúgott.Berti írta:Már rúgott gólt nálunk.RealMadridFanatic írta: Szerintem ennyire azért nem gáz, egy kölyök megkönnyezi az első gólját a világ legnagyobb klubjában. Kérdés mennyire volt őszinte a gesztus, de nem tűnt nagyon mesterkéltnek.![]()
De ha mittudomén meghalt volna valaki előtte vagy debut meccse lett volna akkor megértem. DE így, hogy szarul játszik eddig minden meccsen, az adott meccsen is minden labdát elszórt szinte és rúg egy megpattant gólt én nem értem miért kellett elsírja magát.![]()
Vagy ezt is megmondták neki a kurvajó marketingesei, hogy lépje ezt majd meg, mert jól mutat majd.![]()
Mindegy, nem kell ezt túlfújni. Ha nem beszélnétek róla én már rég elfelejtem.
Szerencsétlenkedjen össze minden meccsen (csereként beállva) egy ilyen gólt aztán felőlem végigbőgheti a maradék 15 percet a pályán.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 27., péntek 8:27
Jól fog mutatni a 3 év múlva készülő filmre.Realista24 írta: Jól van, lehet, hogy neki ilyen bőgős a gólöröme. Oszt akkó mi va?![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 27., péntek 8:16
Olyan rég rúgott már gólt, hogy simán megtörténhet, hogy ezt gyakorolta egész nyáronRealista24 írta: Jól van, lehet, hogy neki ilyen bőgős a gólöröme. Oszt akkó mi va?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 27., péntek 8:14
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 27., péntek 8:10
Tavaly is rúgott már gólt a ligában és a kupában is. Szóval jár a keksz Rodrygonak, hogy nem könnyezte meg a góljátRealMadridFanatic írta: Szerintem ennyire azért nem gáz, egy kölyök megkönnyezi az első gólját a világ legnagyobb klubjában.
én se csípem Vinit, de nem kell túltolni. az gól lett volna ha nem ér bele spiccel a másik akkor isBerti írta:
De ha mittudomén meghalt volna valaki előtte vagy debut meccse lett volna akkor megértem. DE így, hogy szarul játszik eddig minden meccsen, az adott meccsen is minden labdát elszórt szinte és rúg egy megpattant gólt én nem értem miért kellett elsírja magát.![]()
Vagy ezt is megmondták neki a kurvajó marketingesei, hogy lépje ezt majd meg, mert jól mutat majd.![]()
Mindegy, nem kell ezt túlfújni. Ha nem beszélnétek róla én már rég elfelejtem.
Szerencsétlenkedjen össze minden meccsen (csereként beállva) egy ilyen gólt aztán felőlem végigbőgheti a maradék 15 percet a pályán.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 27., péntek 8:10
Már rúgott gólt nálunk.RealMadridFanatic írta: Szerintem ennyire azért nem gáz, egy kölyök megkönnyezi az első gólját a világ legnagyobb klubjában. Kérdés mennyire volt őszinte a gesztus, de nem tűnt nagyon mesterkéltnek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 27., péntek 7:55
És ezzel válnál teljesen pucérrá.Torquemada írta: (Utána meg odaadnám a mezt is valakinek...)
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. szeptember 27., péntek 7:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 27., péntek 6:29
Botrány....dzsi91 írta:realbeckham írta: Külön tetszett, hogy goloromnel nem sirta el magát![]()
Az degáz volt tejóisten![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 26., csütörtök 22:51
realbeckham írta: Külön tetszett, hogy goloromnel nem sirta el magát![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 26., csütörtök 15:21
Nem kell utána nézzek, mert pontosan emlékszem.Jim írta:nem fontos, deBerti írta: A fantasztikus 2 gólos meccse után is játszott "pár" meccset, ahol rendre szintelen-szagtalan volt.
utána a kispadon ült, vagy perceket kapott, utána lehet nézni...
a takarodj stílus távol áll tőlem![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2019. szeptember 26., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 26., csütörtök 14:48
nem fontos, deBerti írta: A fantasztikus 2 gólos meccse után is játszott "pár" meccset, ahol rendre szintelen-szagtalan volt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem