Toninak végre beakadhatna már egy dugója

mondjuk valamikor pihenni is kellene... mert eddig rongyosra van ő és Case is járatva.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 26., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. szeptember 26., csütörtök 15:05
Rohangál össze-visszaRaúlCF írta: azon kívül hogy rohangál össze vissza mi a posztja mert ez még mindig nem derült ki.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. szeptember 26., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 26., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 26., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. szeptember 26., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 26., csütörtök 13:24
A tavalyi bukdácsolós produkcióinkon remekelt? Amúgy mindet tényleg nem láttam, de Valverdet már eleget. Jó fizikuma van, viszonylag gyors és csúszik mászik, ha kell. Ha nála van a labda, akkor meg remeg a lába.kiserik írta:Talán amiből ZZ. Ha jól emlékszem Te viszont tavaly év vége felé nem nagyon nézted a meccseinket.Kerlon írta: Azt az érzéket eddig nem tudom, hogy miből szűrted le.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 26., csütörtök 11:49
Talán amiből ZZ. Ha jól emlékszem Te viszont tavaly év vége felé nem nagyon nézted a meccseinket.Kerlon írta: Azt az érzéket eddig nem tudom, hogy miből szűrted le.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 26., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 26., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 26., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 26., csütörtök 10:42
Labda nélkül jól helyezkedik és volt pár jó helyen szerzett labdája a tegnap. De építésben tényleg semmi extra. Nem látom benne, hogy valaha lehetne kezdő szint. Zizou viszont a meccs után megint őt emelte ki, hogy tetszett a játéka és nagy jövő vár rá.Kerlon írta: Hát én továbbra se tudom, hogy mit láttok Valverdeben. Úgy semmiben se emelkedik ki és elvan, néha ez belefér aztán ennyi. Támadás építéshez nem tud hozzászólni. 36szor avatkozott játékba, középpályás létére...
Volt egy elég sima helyzet, mikor ballal kiszorítva elrúgta kapu mellett.Kerlon írta: Jovic szerintem nem volt vészes, elég sokat mozgott, jól tartotta meg a labdákat, kell neki egy gól, kicsivel jobb kiszolgálás és hasznos játékos lesz. Marianonál fixen többet ér eddig. A gólja is csak 2 centin múlott kb., ha az bemegy, akkor szerintem senki se húzza le. De azért, ami segítséget kapott Vinitől meg Lucastól az egyenlő a nullával.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 26., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. szeptember 26., csütörtök 10:10
Róla jutott eszembe meccs közben, hogy vajon nem most fog kijönni az erőnlét? Én azzal nyugtattam magam, hogy azért van a sok izomsérülés, mert szét vannak hajtva edzéseken. Zidane is utalhat az erőnlétre aztal, hogy azt nyilatkozza, hogy javulunk. Meg a Sevilla és az Osasuna ellen is, mindenki extra munkát pakolt le. Tegnap az Osasuna játékosok már alig mozogtak, nálunk meg mindenki pörgött. Militao is, oké, hogy alapból gyors, de nagyon látványosan lenyomta a 9es srácot a végén, többször is.kiserik írta:Militao: az a tempó
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 26., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 26., csütörtök 9:32
De adhatunk egy top3-nak tartott belga kapust is cserebekodo írta: Aztan ha Areolat rakjuk a kezdobe? Akkor alkudozhatunk majd a sejkkel nyáron. Nincs ra opcionk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 26., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 26., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 26., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. szeptember 26., csütörtök 8:59
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem