Amit keresel hogy teljes legyen az eleted, az a jackbox.tv

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. október 17., csütörtök 1:41
HozzászólásSzerző: András93 » 2019. október 14., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: sanko. » 2019. szeptember 25., szerda 20:20
köszönöm!P. Krisz írta: Ha volt Ps Plus-od akkor a felhőbe is mentette az adatokat, folytathatod ahol abbahagytad.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. szeptember 25., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: sanko. » 2019. szeptember 25., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. szeptember 18., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: Donát » 2019. június 6., csütörtök 12:55
Ha az Xbox Live elofizetesre, azaz a Goldra gondolsz, tehat az elofizetesre a multiplayerhez, akkor valoszinuleg a Home-olasrol hallott.Yazid írta: Szomszedomnak van Xbox liveja, nekem nincs, hallotta valakitől hogy tudunk online játszani egy liveal, ez igaz és hogy lehetséges?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. június 6., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: hala real » 2019. január 6., vasárnap 12:46
en nagyon megszenvedtem vele, parszor majdnem tort a kontrollerP. Krisz írta:Normál fokozaton 4. próbára meglett, 3. próbánál elvitt a greed, így elbasztam.
Platinához 3 acsi hiányzik, Odin hollói, az ereklyék, meg a kincses térképek.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. január 6., vasárnap 12:23
Normál fokozaton 4. próbára meglett, 3. próbánál elvitt a greed, így elbasztam.hala real írta:god of war nagyon epic. nalam siman all time top 10.
akinek van ra lehetosege, es meg nem tette, mindenkepp probalja ki.
nem sok jatekot platinazok, de ezt muszaj volt.
kivancsi leszek a folytatasra. valoszinunek tartom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!freyaval meg kell harcolni, illetve atreusszal (lokival) is, de az lehet, csak a trilogia - mar ha az lesz - vegen.
ja es a kibaszott sigrunnal kb 4 orat szenvedtem.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2019. január 6., vasárnap 9:04
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. december 10., hétfő 8:31
BBeno írta:csak konzolra lesz?
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. december 10., hétfő 8:07
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2018. november 24., szombat 10:06
Ja, hátha... Nem lenne rossz. A német microsoft honlaposról is lecsúsztam... Mire találtam valakit, aki kintről megrendeli nekem, elfogyottgaborz1 írta:
aztán hátha megérkezik és tiéd az év üzlete.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. november 24., szombat 8:55
Mi fogyott ki a német microsofton?Nika91127 írta:Ja, hátha... Nem lenne rossz. A német microsoft honlaposról is lecsúsztam... Mire találtam valakit, aki kintről megrendeli nekem, elfogyottPipita írta:Azért drukkolok, hátha, de nálam full kamu volt. Van viszont egy magadott időpont, amíg meg kell érkeznie a cuccnak, gondolom kb 4-6 hét múlva, és majd akkor jelezni kell hogy nem jött meg és refundot kérsz. Azt hiszem ez lesz a menete, de írj a customer servicenek, az a tuti.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. november 23., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2018. november 23., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2018. november 23., péntek 8:17
Ja, hátha... Nem lenne rossz. A német microsoft honlaposról is lecsúsztam... Mire találtam valakit, aki kintről megrendeli nekem, elfogyottPipita írta:Azért drukkolok, hátha, de nálam full kamu volt. Van viszont egy magadott időpont, amíg meg kell érkeznie a cuccnak, gondolom kb 4-6 hét múlva, és majd akkor jelezni kell hogy nem jött meg és refundot kérsz. Azt hiszem ez lesz a menete, de írj a customer servicenek, az a tuti.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. november 23., péntek 8:16
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem