Továbbra is egy langyos fos a játékunk, megköszönhetjük a győzelmet Cének, illetve, hogy nálunk játszik. Az első gól gyönyörű volt, sőt az első 10 perc után azt hittem ma focizunk de nem. Szokásos lagymatag tempó, pontatlanság, ötlettelen passzolgatások, ívelgetések... Még 10 ember ellen is nehézkesen ment a játék.
Carvajal mellőzése a későbbiekben kérdeseket vethet fel, bár ma nem volt nagy gond Arbeloával, nehogy már vele tervezzünk hosszútávra. Casemiro már nem fog itt játszani, vagy nem tudom, hetek óta mellőzve van, valami nem stimmelhet vele. Illarramendi egy az egyben Alonso, ugyanolyan lassú, körülményes, nem értem miért kellett idehozni, ahogy Bale-t sem, sajnos nincs nagyon helye ebben a csapatban. Jelenleg a Cé-Di María széleket kell nyomatni nincs mese, ez most egész jól működik. Benzema felőlem mehet isten hírével, hátha egy másik csapatnál megtalálja a számításait. Morata helyett én biztos Jesé nyomatnám, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Ramos-Varane páros kéne már nagyon, illetve egy normális középpálya. Ha Alonso visszatérne, és biztos egy Casemiro, előtte egy Alonso-Modric triót nyomatnék, de hát ki vagyok én.

Isco is meccsek óta pontatlan és halovány, pedig szépen kezdett. Érdekes szezon lesz, türelmem már nem sok maradt, eddig elég nagy csalódás ez a projekt és Ancelotti is, Mourinhoval sem játszottunk tavaly valami szépen, sőt, de legalább a kontráink látványosak ÉS eredményesek voltak.
Nagy bajban leszünk szombaton, Messi lazán eltesz egy ilyen védekezés mellett két gólt.