máskülönben nézd vissza neymar gólját a valladolid ellen, alexis csőziccerben tette vissza a rosszabb helyzetben, két védővel a nyakán lévő neymarnak a labdát, ráadásul nem is volt tökéletes a passz.
ha azt messinek adja, akkor arról szólt volna a fáma, hogy hogy be van csicskulva, most pedig magamon kívül senkit nem láttam, aki erre megyjegyzést tett volna.
Láttam a gólt, grundfoci volt. Mondjuk szerintem azért volt ez, mert már semmi görcs nem volt. Felszabadult foci volt, örömfoci és igyekeztek kiszolgálni a közönséget. 0:0, 1:0 nál biztosan nem adja le szerintem.
Azért az már sokszor előfordult, hogy Messi hiányában is szép, vagy még szebb és eredményesebb focit mutattatok elől és az eddig "flop" emberek is magukra találtak. Ezektől az összeesküvés elméletektől Messi eltekintve is idén, jól pörögtök, jó formában, amely félelemre ad okot.
Tata eddigi munkáját még nem értékelném. Majd félidőben, vagy szezon végén. Még nem láttuk olyan helyzetben, ahol meg kellett neki mutatni valamit a repertoárból. Nem volt még olyan kényszer helyzetben, hogy nagyon bele kell nyúlnia a taktikába, az összképbe. Eddig ahogy kiküldte a fiait a pályára, az be is jött. Van széljáték, újra erős letámadás. Szokásos Barca játék. Annyira fényezni, szerintem nem érdemes még a mestert. Nehéz dolga nem akadt még. Egy fullos gépezetet vezet, egy majdnem tökéletes masinát, amit néha-néha törölgetni, fényezni kell, de nagy szerelésre, átalakításra nem szorul.
Mondjuk Roura ezt is majdnem képes volt elcseszni