HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 20., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 20., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 20., péntek 18:07
Pedig ki fogunk vszleg.Yazid írta: sevilla és atletico ellen ha hasonlóan kiszopunk hát nem tudom mi lesz, de nem akarok vészmadár lenni. marcan mar diskuralnak a lehetséges edző jelöltekről.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. szeptember 20., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 20., péntek 12:56
Casemiro kevés, Carvajalt meg elég gyorsan kiszorítsa majd HakimiKAG írta:RealMadridFanatic írta: A mentalitása kiváló, képességei jók. Hosszú távon viszont nem biztos, hogy megfelelő minőséget képvisel egy kezdő szerepkörhöz.
Amúgy az Ajaxban (ami persze más kávéház) De Ligt volt hasonló vezér, mint Ramos, ha igaz volt, hogy 2022-től 150M-s kivásárlási záradék lép életbe a szerződésében, érdemes lehet elgondolkodni rajta. Addig kiderül az olaszoknál, hogy mennyi lehet a gyerekben, és pofátlanul fiatal lesz.
Egyébként én sem látom egyelőre az öltöző új vezérét, Benzemának is csak pár éve lehet a Realban, Varane nem kifejezetten ez a típus, esetleg Carvajal, de neki össze kell kapnia magát, mert egyelőre a teljesítménye sincs a korábbi közelében.
Casemiro, Carvajal , aki talán valamennyire vezér alkat, ha az egyel fiatalabb generációt nézzük.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 20., péntek 12:30
RealMadridFanatic írta: A mentalitása kiváló, képességei jók. Hosszú távon viszont nem biztos, hogy megfelelő minőséget képvisel egy kezdő szerepkörhöz.
Amúgy az Ajaxban (ami persze más kávéház) De Ligt volt hasonló vezér, mint Ramos, ha igaz volt, hogy 2022-től 150M-s kivásárlási záradék lép életbe a szerződésében, érdemes lehet elgondolkodni rajta. Addig kiderül az olaszoknál, hogy mennyi lehet a gyerekben, és pofátlanul fiatal lesz.
Egyébként én sem látom egyelőre az öltöző új vezérét, Benzemának is csak pár éve lehet a Realban, Varane nem kifejezetten ez a típus, esetleg Carvajal, de neki össze kell kapnia magát, mert egyelőre a teljesítménye sincs a korábbi közelében.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 20., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. szeptember 20., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 20., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 20., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. szeptember 20., péntek 10:18
Szerintem nem ő a legalkalmasabb. Jelen helyzetre. Márciusban sem értettem, igazából őt sem, hogy miért jön vissza. Ez nem neki való időszak, itt tényleg egy generációváltást kell levezényelni, és újra felépíteni a játékot, fiatalokat pátyolgatni, kemény utasításokkal ellátni őket. ZZ a legjobb volt abban, hogy egy nagyjából kész csapaton egy kicsit finomhangoljon, és fejben rendbe tegye őket. Abban az időszakban ő volt a legideálisabb, most messze nem az szerintem.Én sehogy nem tudom ebből mosdatni ZZ-t. Imádom, korábban is leírtam azon erényeit, amiért Ő a legalkalmasabb a csapat élére, de ahelyett, hogy bebizonyította volna, hogy tanult a hibáiból, leépítette a legfontosabb csapatrészt. És nem csak a kezdőbe lehet igazolni, most egy van de Beek is felüdülés lenne.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. szeptember 20., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 20., péntek 8:27
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. szeptember 20., péntek 8:22
Amit írsz részben el tudom fogadni és van realitás alapja. De egy biztos szerintem, Pogba és Mbappe nem érkezik egyszerre. Így a támadósor rendbe lesz egy darabig, viszont a Kp megint semmi, oda csak 'félmegoldás' lesz megint, bár ezt nem értem. Attól még, hogy nem egy 'Galaktikus' jön oda attól már is félmegoldás?!füst írta:Feltételezem Zidane csapata is mérlegelt, a jelenlegi kp erősítésre szorul, de Pogba nem elérhető, az alternatíva pedig nem jelent akkora erősítést mint amekkora kiadást.Gaborone1 írta:
Lehet erős így az szezon elején bár megkockáztatom de alkalmasságát megkérdőjelezi, hogy nyáron önfejűen, fafejűen ragaszkodott Pogbához és más alternatívát meg sem hallgatva, ezzel "szarban" hagyva a középpályát. meg is látszik.......
Zidane azt választotta, hogy inkább kibekkeli ezt a szezont a jelenlegi kp-val, és jövőre kedvezőbb helyzetből lehet menni Pogbáért és Mbappéért.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 20., péntek 8:12
HozzászólásSzerző: füst » 2019. szeptember 20., péntek 7:52
Amikor mérlegel az ember, akkor a mérleg mindkét oldalát szemügyre veszi és az összkép alapján dönt. Amit te leírsz, az alapján érthetetlen és bődületes hiba, hogy nem jött senki Pogba helyett a kp-ra.Gaborone1 írta:
Lehet erős így az szezon elején bár megkockáztatom de alkalmasságát megkérdőjelezi, hogy nyáron önfejűen, fafejűen ragaszkodott Pogbához és más alternatívát meg sem hallgatva, ezzel "szarban" hagyva a középpályát. meg is látszik.......
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. szeptember 20., péntek 7:19
Lehet erős így az szezon elején bár megkockáztatom de alkalmasságát megkérdőjelezi, hogy nyáron önfejűen, fafejűen ragaszkodott Pogbához és más alternatívát meg sem hallgatva, ezzel "szarban" hagyva a középpályát. meg is látszik.......RealAsensio írta:Vele elnezobb lesz Perez, o nem “idegen”, hanem egy legenda. Ha szar evunk lesz, nem hiszem, hogy elkuldi. Jelenleg pedig ZZ a legalkalmasabb edzo, nem tudnek jobbat mondani nala. A keret kialakitasa pedig nem csak rajta/rajtunk mult, sok tenyezo befolyasolta a dolgokat. Egy uj edzonek se lenne tobb es jobb alternativaja. Egy uj edzonek is meg kellene kuzdenie ilyen seruleshullamokkal.Faust írta:
Ezt mondjuk nem túlzottan értem.
A keretet tobb mint fel eve ZZ alakitja, igy vagy ugy, de ez az o levese, fozze meg, aztan megkostoljuk...
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. szeptember 19., csütörtök 23:47
Nem tudom, nem szaladtam ennyire előre, de arra fogadnék, hogy ha igy marad a helyzet nem lesz szivbajos változtatni Perez. Ott van az embere egyébként.. mou, na de nem festem az ördögöt a falra, bizok ZZ-ben és a változásokban.wZoLee7 írta:kit tegyen oda évközben? nincs senki. Hozza el Gutit, ő sem lenne jobb szerintem, az ilyen házon belüli alakok most nem opciók, a külsősök között meg erősen C meg D verziók vannak csakVictorioo írta:
Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy Perez hagyná.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. szeptember 19., csütörtök 23:10
Vele elnezobb lesz Perez, o nem “idegen”, hanem egy legenda. Ha szar evunk lesz, nem hiszem, hogy elkuldi. Jelenleg pedig ZZ a legalkalmasabb edzo, nem tudnek jobbat mondani nala. A keret kialakitasa pedig nem csak rajta/rajtunk mult, sok tenyezo befolyasolta a dolgokat. Egy uj edzonek se lenne tobb es jobb alternativaja. Egy uj edzonek is meg kellene kuzdenie ilyen seruleshullamokkal.Faust írta:Ezt mondjuk nem túlzottan értem.ZZ a legalkalmasabb edzo a Real padjara, akar jonnek az eredmenyek, akar nem.
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. szeptember 19., csütörtök 20:26
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem