ha Ödegaard Reguilón Ceballos csapat hozza ezt, rendben van, épül a csapat
de ennek mi értelme??

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 18., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 18., szerda 22:59
a játékosok arcát figyelted?kodo írta: Első vereségunk a szezonban. Világvege.
Hetvegen gyozelemre számítok.
Szerk.: ma kb ezt vartam.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. szeptember 18., szerda 22:58
jaaaa. akkor minden okékodo írta: Első vereségunk a szezonban. Világvege.
Hetvegen gyozelemre számítok.
Szerk.: ma kb ezt vartam.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. szeptember 18., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 18., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 18., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: shoota » 2019. szeptember 18., szerda 22:54
Mondjuk nem tudom, mit vártál tőle? Ez volt az első meccse és amikor labdához jutott legalább látszott valami pislákolás. Nincs formában és egy darabig arra még várni kell, de kit raktál volna be helyette? Vinicius vagy Vasquez sem lett volna jobb.dannen írta: hazard meg nulla volt. ha nincs formaban minek jatszik? sokkal tobb kell tole, mert ugye elvileg jobb, mint neymar. na mindegy, csak felbaszom magam.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. szeptember 18., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 18., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 18., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 15., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. szeptember 15., vasárnap 10:08
Azt kellett volna. Csak LV vagy Vini ott használhatatlan..mondjuk így is.Kerlon írta:Én azt hittem, hogy 5 védős rendszer lesz Casemiro lehozatalánál, erre ZZ lazán bevállalta a Kroos-James-Lucas tengelyt.___Samy___ írta:
Casemiro ennyit bírt. Három gólos előnynel nehogy ne lehessen már levenni, hogy ne legyen csapágyasra járatva már szeptemberben.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 15., vasárnap 10:00
Én azt hittem, hogy 5 védős rendszer lesz Casemiro lehozatalánál, erre ZZ lazán bevállalta a Kroos-James-Lucas tengelyt.___Samy___ írta:Casemiro ennyit bírt. Három gólos előnynel nehogy ne lehessen már levenni, hogy ne legyen csapágyasra járatva már szeptemberben.wZoLee7 írta: A védekezésen kívül egyébként aki nagyon gyenge az Zidane. Jöttek emberek, simán lehetne frissíteni a védelmünket, Mendy remekül játszott az előző meccsen, erre ma pad. Militao kezdeni fog a psg ellen de véletlenül sem kerülhetett be. Az a kp mert a kihirdetéskor elveszítette a párharcot, vagy védekeznek vagy támadnak, de kettőre együtt nincs sebességük, és senki ne írja erre, hogy de hát nincs kit betenni, lenne ha Zidane nem mondott volna mindenkire nemet.
Az a levante az első félidőben letolt gatyával pucsított nekünk, hatalmas területek, elveszített labdák. Aztán jött a 2. félidő és mi aludtunk ők elkezdtek focizni, a vak is látta hogy a kp egyre nehezebben bírja, erre leveszi Casemirot és beküld egy támadót. Miiiiiiiiiivaaaaan? Komolyan kérdezem ez a csere mi volt? LV meg Vivi végigtolták a meccset, és a 2 szélső mellé még betoltunk egy Hazard-t. Annyi lett volna a dolga hogy beküldi Vini helyére Nachot vagy Mendyt, Marcelo kicsivel feljebb lép, vagy szépen Militaoval megyünk egy 5 védőset és a pályán marad Casemiro is, Ez a levanta soha az életben a kapuig nem jut el, az elöl hagyott területeket meg egy friss Jovic Hazard páros simán megtud futni
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. szeptember 15., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. szeptember 14., szombat 22:17
Casemiro ennyit bírt. Három gólos előnynel nehogy ne lehessen már levenni, hogy ne legyen csapágyasra járatva már szeptemberben.wZoLee7 írta: A védekezésen kívül egyébként aki nagyon gyenge az Zidane. Jöttek emberek, simán lehetne frissíteni a védelmünket, Mendy remekül játszott az előző meccsen, erre ma pad. Militao kezdeni fog a psg ellen de véletlenül sem kerülhetett be. Az a kp mert a kihirdetéskor elveszítette a párharcot, vagy védekeznek vagy támadnak, de kettőre együtt nincs sebességük, és senki ne írja erre, hogy de hát nincs kit betenni, lenne ha Zidane nem mondott volna mindenkire nemet.
Az a levante az első félidőben letolt gatyával pucsított nekünk, hatalmas területek, elveszített labdák. Aztán jött a 2. félidő és mi aludtunk ők elkezdtek focizni, a vak is látta hogy a kp egyre nehezebben bírja, erre leveszi Casemirot és beküld egy támadót. Miiiiiiiiiivaaaaan? Komolyan kérdezem ez a csere mi volt? LV meg Vivi végigtolták a meccset, és a 2 szélső mellé még betoltunk egy Hazard-t. Annyi lett volna a dolga hogy beküldi Vini helyére Nachot vagy Mendyt, Marcelo kicsivel feljebb lép, vagy szépen Militaoval megyünk egy 5 védőset és a pályán marad Casemiro is, Ez a levanta soha az életben a kapuig nem jut el, az elöl hagyott területeket meg egy friss Jovic Hazard páros simán megtud futni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 14., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 14., szombat 16:06
Anthony írta:*balFenoo írta:Miért a jobb oldalon?
Csak rosszul írtam.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. szeptember 14., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. szeptember 14., szombat 16:00
*balFenoo írta:Miért a jobb oldalon?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. szeptember 14., szombat 15:31
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem