Ez a 4-es értékelés nálam jót jelent. Nem németesen értékeltem, hogy minél alacsonyabb ez a szám annál jobb a teljesitménye.El Unico írta:Hát ez eléggé vicces,hogy a meccs emberének 4-es értékelést szavazol meg. Rengeteget melózott,rengeteget futott,rengeteget szerelt,gyorsan tette a labdákat,de még mindig több van a kis horvátban. Számtalanszor kéri a labdát és nem kapja,pedig oda kellene betenni neki rendre,mélységi passz Modric lábára,fordul,és megy tovább a támadás. Még mindig nincs kiaknázva a benne rejlő tehetség.Modric: Nem néztem ki sokat belőle mikor idejött az első meccsei alapján... idő kellett neki , de tény. Ő kell nekünk. Alap kezdő jövőre remélem.------ 4
Modric a legjobb középpályásunk az összes közül. Csak az nem látja,aki nem akarja.
Az ötöshöz nekem kevés volt amit tett. Az ő posztján ahhoz egy gól kellett volna vagy legalább egy gólpassz. De ami helyzetünk volt az nem az ő passziból lett egyszer sem... Szóval hiába mozgatta jól a csapatot kérte a labdát pörgött forgott... a kiválóhoz hiányzott az a szükséges már említett kulcspassz vagy gól ami a posztjából adódóan elvárható tőle is akár.