Igazából senkire sem haragszom.
Talán Petiapesszimistára kicsit neheztelek, mert azt mondta kicsi a p.csünk, de igazából elnézem ezt neki is.
Lávcsi van
Még Zirot is megszállta a szeretet.Nagy puszi neki is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 10., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. szeptember 10., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. szeptember 10., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. szeptember 10., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 10., kedd 20:45
Mmint arra gondolsz, hogy nincs Mo-n megkímélt, sokat ment, normális árú kocsi?Realista24 írta:De itthon nem kap ilyet használtan, szerintem.Steve írta:
Nekem egy 2016-os 520d van.XDrive. Dizel.
Volt az utóbbi pár éveben egy szalon új Mondeo Hev-m, egy szalon új Mazda CX-5, de ez az autó valaha volt legjobb amim volt. Stabil, megbízható. Nagy motor, erős, de alig fogyaszt.
130000 km-t ment, de az semmi ezeknek a kocsiknal.
Szóval szetintem ha egy megkímélt régi BMW-t veszel azzal jó ideig még elégedett leszel.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. szeptember 10., kedd 19:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. szeptember 10., kedd 19:43
110k alatt már nincs garzon se szerintem. Meg amúgy is... értelmesen írd már le pls.lordgabi írta: Üdv!
Lakás, két fő részére, garzonlakás is tökéletes, gépiesített, bútorozott, Budapesten, 110 ezer forintig. Tudtok segíteni, megbízható, saját, vagy csak pár találat, köszönöm szépen.. Ingatlan.com segített már, 2 hirdető rendesen idióta volt és idegbeteg, a többi nagyon kedves, de már mindkettőnél én jeleztem, hogy fent van a hirdetés, mindkettő előtte este lett kiadva.![]()
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 10., kedd 19:39
Amúgy tényleg. Hatalmas BP, szóval itt kéne kezdeni. Bár a III. kerületben szerintem ki lehet fogni ilyen feltétellel, valami nem túl modernül berendezettet viszonylag jó közlekedéssel a belváros felé. Viszont, ha Pest másik végébe kell utazni, akkor gáz.'shutterisland írta: hirtelen en is azt hittem, hogy valami webforditos szoveg, ugy vannak nehol egymas moge hajigalva a szavak.![]()
szerintem ha belovod a kornyeket, tobb otletet vagy tippet kaphatsz, mert ez igy eleg random azert.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 10., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. szeptember 10., kedd 18:47
lordgabi írta: Üdv!
Lakás, két fő részére, garzonlakás is tökéletes, gépiesített, bútorozott, Budapesten, 110 ezer forintig. Tudtok segíteni, megbízható, saját, vagy csak pár találat, köszönöm szépen.. Ingatlan.com segített már, 2 hirdető rendesen idióta volt és idegbeteg, a többi nagyon kedves, de már mindkettőnél én jeleztem, hogy fent van a hirdetés, mindkettő előtte este lett kiadva.![]()
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 10., kedd 18:33
Neha nem árt igét is használni.lordgabi írta: Üdv!
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. szeptember 10., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 10., kedd 14:51
Hogy változnak az idők. Rá kellett gugliznom a burpee-re. Annak idején ezt 4ütemű fekvőtámasznak hívtákKercsó írta:amit már említettek +kierkegaard írta: Tudtok mondani olyan edzés fajtát vagy mit..amivel növelhetem az állóképességem viszont kímélem is vele az ízületeim? Korábban
elkezdtem céges focira járni de az állóképességem siralmas, annak ellenére is, hogy már másfél hónapja súlyzós edzéseket végzek. Futni elkezdtem de mivel enyhén szólva is leépülőben a térdem, így valami mást szeretnék helyette.
edzőterem és ott evezés (rowing machine)+ napi minim 100 burpee (ha teheted, hosszabb megszakítás nélkül)
garantáltan felspanolja az állóképességet![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. szeptember 10., kedd 14:24
amit már említettek +kierkegaard írta: Tudtok mondani olyan edzés fajtát vagy mit..amivel növelhetem az állóképességem viszont kímélem is vele az ízületeim? Korábban
elkezdtem céges focira járni de az állóképességem siralmas, annak ellenére is, hogy már másfél hónapja súlyzós edzéseket végzek. Futni elkezdtem de mivel enyhén szólva is leépülőben a térdem, így valami mást szeretnék helyette.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. szeptember 10., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. szeptember 10., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. szeptember 10., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 10., kedd 7:56
De itthon nem kap ilyet használtan, szerintem.Steve írta:Nekem egy 2016-os 520d van.XDrive. Dizel.RealAsensio írta: Van itt olyan akinek van, vagy volt bmw x3-asa? Kinek milyen tapasztalata van? Esetleg belsos informaciok? Velemenyek?
2006-os dizel 3.0 286 le full extra szep, megkimelt allapot (tenyleg az, nem ment at rajta vonat soha)
Volt az utóbbi pár éveben egy szalon új Mondeo Hev-m, egy szalon új Mazda CX-5, de ez az autó valaha volt legjobb amim volt. Stabil, megbízható. Nagy motor, erős, de alig fogyaszt.
130000 km-t ment, de az semmi ezeknek a kocsiknal.
Szóval szetintem ha egy megkímélt régi BMW-t veszel azzal jó ideig még elégedett leszel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 10., kedd 7:00
Nekem egy 2016-os 520d van.XDrive. Dizel.RealAsensio írta: Van itt olyan akinek van, vagy volt bmw x3-asa? Kinek milyen tapasztalata van? Esetleg belsos informaciok? Velemenyek?
2006-os dizel 3.0 286 le full extra szep, megkimelt allapot (tenyleg az, nem ment at rajta vonat soha)
HozzászólásSzerző: Victor » 2019. szeptember 10., kedd 6:07
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem