A kérdéshez visszatérve: nagyon ritkán römi, 66, durák apuval, régebben póker a srácokkal + ugyanezek a kártyajátékok, csak amint nyerek, és van beugró a helyemre, akkor inkább kiszállok, könnyen felhúztam magamat kisebb koromban.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 8., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 23:15
Mi is sokszor elkezdjuk jatszani este 7-8 fele, majd egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy mar vilagos vanJustoVillar írta:A legjobb társas a világon az a Bang!. Éjszakákat szoktunk átkockulni vele
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. október 8., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. október 8., kedd 21:57
Btw. a múltkor a Széna Térnél egy ilyen társasjátékot láttam kirakva az egyik kocsmában.Pipita írta:Ha már úgyis témába vág:
A Balaton Rt. nevű társasjátékot ki vágja?
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. október 8., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 8., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 8., kedd 21:33
felőlem mehet azzal is, ha valaki meg tudja oldaniGalacticos írta:anno amikor szerveztem a bajnokságot akkor pokerth-val nyomattuk. sokkal egyszerűbb azzal. de persze ez csak egy javaslat.fringsquad írta:lehet jelentkezni. 6-7 ember esetén tolhassuk is. amennyiben megvagyunk eldöntsük, h mennyi legyen a beszálló és a többit is. JÁTÉKPÉNZZEL MEGY!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 8., kedd 21:27
anno amikor szerveztem a bajnokságot akkor pokerth-val nyomattuk. sokkal egyszerűbb azzal. de persze ez csak egy javaslat.fringsquad írta:lehet jelentkezni. 6-7 ember esetén tolhassuk is. amennyiben megvagyunk eldöntsük, h mennyi legyen a beszálló és a többit is. JÁTÉKPÉNZZEL MEGY!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 8., kedd 21:24
Kód:
1 fringsquad
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 8., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 8., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. október 8., kedd 20:27
nálunk mostanában a römi megy... de nagyon keményen.dodi írta:olykor igen.h3x0r írta:Közvélemény-kutatás: ti szoktatok barátokkal vagy családdal társasjátékozni, kártyázni?
társas: catan, carcassonne, alhambra
kártya: klasszikusok (francia, magyar) mellett aranyásók, bohnanza
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 8., kedd 20:25
ha letöltöd, telepíted, regisztrálsz, akkor csinálok egy szobát, ha tudok, és megoldhatófringsquad írta:akkor megoldható lényegében, h játsszunk együtt egyet nem?
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 8., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 8., kedd 20:20
Letöltés, feltelepítés, regisztráció ingyenes, csak természetesen nem kell megadni a bankkártyaszámot stb.fringsquad írta:de az fizetős nem?Ferencváros írta: Pokerstars. Én ott szoktam nyomni.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 8., kedd 20:19
de az fizetős nem?Ferencváros írta:Pokerstars. Én ott szoktam nyomni.fringsquad írta:
amúgy, ha már ennyi pókeres van szerintem nem lenne rossz dolog párat játszani. mondjuk oda kellene egy oldal vagy egy progi ami ingyenes és lehet létre hozni szobát, majd csapatni, természetesen ingyenesen. mit szóltok?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 8., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 8., kedd 20:17
Pokerstars. Én ott szoktam nyomni.fringsquad írta:
amúgy, ha már ennyi pókeres van szerintem nem lenne rossz dolog párat játszani. mondjuk oda kellene egy oldal vagy egy progi ami ingyenes és lehet létre hozni szobát, majd csapatni, természetesen ingyenesen. mit szóltok?
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 8., kedd 20:05
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem