Mindegy, ha nem kell Zizunak igazoljunk jővőre olyan közzépályásokat akiket játszat

Én már nem a CKM-re építeném a csapatot
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 5., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2019. szeptember 5., csütörtök 16:20
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 5., csütörtök 16:13
Szerintem a James-Isco-Valverde vonalnál több van benne a jövőt nézveSteve írta: Nem értem, hogy miért kellene Ceballost a Real kezdőjébe, vagy annak a közelébe erőltetni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 5., csütörtök 7:42
A Ceballos résszel teljesen egyetértek. Taval a megfáradt Kroos-Modric párossal szemben sem tudott határozottan jól játszani.Steve írta: Valami nagyon nagy baj lehet velem, mert én teljesen máshogy látok dolgokat, mint néhány ember.
Nem értem, hogy miért kellene Ceballost a Real kezdőjébe, vagy annak a közelébe erőltetni?
Jelenleg semmi extra a srác. Az esélyt nem venném el tőle, hogy jó lesz. Bízzunk benne, hogy jó lehet.
Sokan itt a szuper tehetséges, fantasztikus fiatalokkal akarnak operálni, de félek egy nagy részük csak lufi.
Ide egy masszív top alapcsapat kell és mellé egy-két tehetséges fiatal, akik ha berobbannak oké, amúgy mehetnek tovább.
Varane-on az első meccsein lehetett látni, hogy qva jó lesz. Szóval nem igaz, hogy nem lehet látni, hogy ki lesz topp.
Pedig én csak egy egyszerű mezei, foci szerető ember vagyok, mégis feltűnik ki az aki jó lesz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 4., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 4., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 4., szerda 23:25
esetleg játszatni kellett volna őketGalacticos írta: Jobb lett volna ha itt maradnak, ceba idohuzo cserenek, llorrente meg a lelaton?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 4., szerda 22:00
Évi 40 meccset akart, Zidane megadta nekiGalacticos írta:Jobb lett volna ha itt maradnak, ceba idohuzo cserenek, llorrente meg a lelaton?Jim írta:
elküldte Ceballost és Llorentét, ami az igazolásokat (nem igazolásokat)
tekintve óriási hiba volt
van a kiégett CKM, és a cseréik olyanok, (James Isco Valverde) akiknek rég más csapatban lenne a helyük![]()
Ceballossal a leheto legjobb dontes szuletett, en csak azt nem ertem h ugy jott vissza zz h ceba is tiszta lappal indul. Ehhez kepest..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 4., szerda 21:29
Jobb lett volna ha itt maradnak, ceba idohuzo cserenek, llorrente meg a lelaton?Jim írta:elküldte Ceballost és Llorentét, ami az igazolásokat (nem igazolásokat)kiserik írta: Nem értem, hogy miért ZZ van elővéve mindig a kp miatt.
van a kiégett CKM, és a cseréik olyanok, (James Isco Valverde) akiknek rég más csapatban lenne a helyük![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 4., szerda 21:19
Dehogy volt óriási hiba.Jim írta:elküldte Ceballost és Llorentét, ami az igazolásokat (nem igazolásokat)kiserik írta: Nem értem, hogy miért ZZ van elővéve mindig a kp miatt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 4., szerda 21:12
elküldte Ceballost és Llorentét, ami az igazolásokat (nem igazolásokat)kiserik írta: Nem értem, hogy miért ZZ van elővéve mindig a kp miatt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 4., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 4., szerda 20:34
A Real Madirban van. Számára ennél jobb sosem lesz.Kerlon írta:Megesik, hogyha egyet lépsz vissza, akkor utána kettőt léphetsz előre. Szerintem a munka részét így is úgy is bele kell raknod, hogy érvényesülj. Ő meg jelenleg azt választotta, hogy esélye is kevés lesz érvényesülni, de dolgozhat cserébe keményen a háttérben.Realista24 írta:
De dolgozni kell érte, sokat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 4., szerda 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 4., szerda 19:06
Megesik, hogyha egyet lépsz vissza, akkor utána kettőt léphetsz előre. Szerintem a munka részét így is úgy is bele kell raknod, hogy érvényesülj. Ő meg jelenleg azt választotta, hogy esélye is kevés lesz érvényesülni, de dolgozhat cserébe keményen a háttérben.Realista24 írta:De dolgozni kell érte, sokat.RealMadridFanatic írta:
Van igazsag benne, de mashol sem a letminimum hataran kellene tengodnie, egy profi sportolo meg tobbnyire van annyira ambiciozus, hogy jatszani szeretne, megmutatni magat. Ezt gondoltam Marianorol is.
Volt olyan hir, hogy egyedulikent ugyan, de a Schalke megadta volna a madridi beret. Az sztem nem lett volna rossz opcio neki.
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. szeptember 4., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 4., szerda 18:51
De dolgozni kell érte, sokat.RealMadridFanatic írta:Van igazsag benne, de mashol sem a letminimum hataran kellene tengodnie, egy profi sportolo meg tobbnyire van annyira ambiciozus, hogy jatszani szeretne, megmutatni magat. Ezt gondoltam Marianorol is.Realista24 írta:
Na, neked van egy jól fizető állásod, bár a képességeid a közepeset sem érik el. Kiderul hogy dolgoznod sem kell, de teljes fizut kapsz. Odamegy a főnök, hogy mondjál már fel, var egy másik hely ahol rommá kell dolgoznod magad, lehet kevesebbért. Mit teszel?
Volt olyan hir, hogy egyedulikent ugyan, de a Schalke megadta volna a madridi beret. Az sztem nem lett volna rossz opcio neki.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 4., szerda 18:22
Emellett a dominikai népek élet felfogása sem olyan, mint az európaiaké.Realista24 írta:Na, neked van egy jól fizető állásod, bár a képességeid a közepeset sem érik el. Kiderul hogy dolgoznod sem kell, de teljes fizut kapsz. Odamegy a főnök, hogy mondjál már fel, var egy másik hely ahol rommá kell dolgoznod magad, lehet kevesebbért. Mit teszel?wZoLee7 írta: Nalam az is edzo+vezetosegi hiba ha nem tudnak meggyozni valakit arrol h nem fog jatszani es igazoljon el. 20 milliot eleg sokan kifizettek volna. Na mind1, neki ezzel annyi, egy evig majd csak nezi a meccseket.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 4., szerda 18:21
Van igazsag benne, de mashol sem a letminimum hataran kellene tengodnie, egy profi sportolo meg tobbnyire van annyira ambiciozus, hogy jatszani szeretne, megmutatni magat. Ezt gondoltam Marianorol is.Realista24 írta:Na, neked van egy jól fizető állásod, bár a képességeid a közepeset sem érik el. Kiderul hogy dolgoznod sem kell, de teljes fizut kapsz. Odamegy a főnök, hogy mondjál már fel, var egy másik hely ahol rommá kell dolgoznod magad, lehet kevesebbért. Mit teszel?wZoLee7 írta: Nalam az is edzo+vezetosegi hiba ha nem tudnak meggyozni valakit arrol h nem fog jatszani es igazoljon el. 20 milliot eleg sokan kifizettek volna. Na mind1, neki ezzel annyi, egy evig majd csak nezi a meccseket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 4., szerda 18:16
Na, neked van egy jól fizető állásod, bár a képességeid a közepeset sem érik el. Kiderul hogy dolgoznod sem kell, de teljes fizut kapsz. Odamegy a főnök, hogy mondjál már fel, var egy másik hely ahol rommá kell dolgoznod magad, lehet kevesebbért. Mit teszel?wZoLee7 írta: Nalam az is edzo+vezetosegi hiba ha nem tudnak meggyozni valakit arrol h nem fog jatszani es igazoljon el. 20 milliot eleg sokan kifizettek volna. Na mind1, neki ezzel annyi, egy evig majd csak nezi a meccseket.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem