Azert szerintem ennyire nem fekete feher a dolog. Ha lett volna esely Pogbara, szerintem elpasszoljak Jamest aron alul es annyi. Amugy meg azt nem ertem egyaltalan, hogy ha jon Pogba, miert oldana meg minden problemankat, alapbol rettento butasagnak tartom egyetlen jatekosra rahuzni egy csapatot ha az nem Ce kaliber. Es ha esetleg megserul, neadjisten hosszabb tavra, akkor mi van? Fuera Perez mert nem igazolt eleget?kiserik írta: Ahogy szépen lassan ülepedik a dolog bennem, úgy egyre jobban a vezetőséget teszem felelőssé a kialakult helyzetért, vagyis azt, hogy nem sikerült eladni szinte senkit. Persze a hírek egyfolytában azt szajkózták, hogy ZZ-nek csak Pogba kell, más nem, de gondolkodjunk egy kicsit. Ha utolsó nap megvesszük mondjuk de Beeket (őt akarta a fórum 90%-a), akkor milyen számú mezt kapna? Még a 3. számú kapus mezt is kiadták mezőnyjátékosnak annyian vagyunk. Egyszerűen nem fért be a keretbe több játékos. Maximum Vini vagy Brahim Castillába nevezése oldhatta volna meg a problémákat, de ez nem tudom mennyire lehetett volna megoldható törvényesen, illetve a brazilhoz Perez, a spanyolhoz ZZ ragaszkodik.
Emellett még mindig a legnagyobb felelősnek Perezt érzem, a tavalyi baromsága miatt. Nem elég hogy elbohóckodtunk egy évet teljesen fölöslegesen, de megszakad a szívem, ha bele gondolok, hogy milyen lenne a csapat, ha ZZ tervei szerint alakulnak tavaly a dolgok.![]()
Ludasak mind a ketten, de egyebkent meg a jatekosok is belenezhetnenek a tukorbe egyszer talan, a Villareal ellen is az a verlazito lotyoges, ami ment, elkepeszto...kb ezert tunik Drenthicius olyan hu de nagyon jonak, mert kibassza az emberek szemet hogy vegre valaki futolepesben kozlekedik a palyan. Felhaborito.