marca munkatárstól.Real Madrid are done with this transfer window.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 2., hétfő 20:49
marca munkatárstól.Real Madrid are done with this transfer window.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 2., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 20:32
“ZZ hozta Mandyt, mégis Marcelot fogja erőltetni, ő dönti el ki kezd, szóval ha valakinek a hibája hogy mind csere az az övé, nem az elnöké.”wZoLee7 írta: Ki írta hogy Mendy hiba lenne? Olvasd el még egyszer amit írtam
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 2., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 2., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 2., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 20:13
wZoLee7 írta:Ebben azért van ellentmondás rendesen. ZZ hozta Mandyt, mégis Marcelot fogja erőltetni, ő dönti el ki kezd, szóval ha valakinek a hibája hogy mind csere az az övé, nem az elnöké. Mit ver szét? Ez nem a fifa vagy a fm, ez a realitás. Bale a kutyának se kellett, Jamesért nem akartak fizetni, mindenkit ingyen vittek volna. Navasnak is augusztus végén jut eszébe h menne, ingyen. A fiatalokat kölcsön kellett adni, hogy játszhassanak is, Lunin kivételével ez jól is sikerült. Pérez már rég elhozott volna 1-2 kp-st ha ZZ nem mond nemet mindenkire. Az elnök hibája, hogy Pogba hozhatatlan? Én sem adnék érte 200 milliót. Ma már olvastam MBappe nevét is, ne vicceljünk, még Pogbánál is lehetetlenebb volt idén, az lesz jövőre is.Steve írta: Azért az nem semmi, hogy elszartunk több száz millió eurót.
Jöttek mindenféle csoda tehetségek.Egy részük talán focizni is tud,de kb a B keretben cserélgettünk.
Ehhez jött egy szem Hazard, aki ugyan meghízott, de látszott, hogy vele nem lesz baj.
Zidane hozta Mendyt.Fasza is.
Perez közben kitette azokat akikkel személyes, vagy anyagi gondja volt(CR,Navas). Csak éppen CR távozásával egy átlag spanyol csapattá váltunk.
Szerencsére a legnagyobb probléma, Navas most megoldva végre.![]()
![]()
Érdekes, hogy Perez legozása utàn most mi lesz. Ő épített fel egy álomszerű csapatot, végülis szét is verheti ha akarja.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 2., hétfő 20:06
Steve írta: Azért az nem semmi, hogy elszartunk több száz millió eurót.
Jöttek mindenféle csoda tehetségek.Egy részük talán focizni is tud,de kb a B keretben cserélgettünk.
Ehhez jött egy szem Hazard, aki ugyan meghízott, de látszott, hogy vele nem lesz baj.
Perez közben kitette azokat akikkel személyes, vagy anyagi gondja volt(CR,Navas). Csak éppen CR távozásával egy átlag spanyol csapattá váltunk.
![]()
Érdekes, hogy Perez legozása utàn most mi lesz. Ő épített fel egy álomszerű csapatot, végülis szét is verheti ha akarja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 2., hétfő 20:00
Faust írta: Gg. Majd Drenthicius Juniort atneveljuk kozeppalyasnak oszt annyi.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. szeptember 2., hétfő 20:00
Jah.Realista24 írta: Meg mindig ezt a portugál írják.... Hogy jön.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 2., hétfő 19:58
Ebben azért van ellentmondás rendesen. ZZ hozta Mandyt, mégis Marcelot fogja erőltetni, ő dönti el ki kezd, szóval ha valakinek a hibája hogy mind csere az az övé, nem az elnöké. Mit ver szét? Ez nem a fifa vagy a fm, ez a realitás. Bale a kutyának se kellett, Jamesért nem akartak fizetni, mindenkit ingyen vittek volna. Navasnak is augusztus végén jut eszébe h menne, ingyen. A fiatalokat kölcsön kellett adni, hogy játszhassanak is, Lunin kivételével ez jól is sikerült. Pérez már rég elhozott volna 1-2 kp-st ha ZZ nem mond nemet mindenkire. Az elnök hibája, hogy Pogba hozhatatlan? Én sem adnék érte 200 milliót. Ma már olvastam MBappe nevét is, ne vicceljünk, még Pogbánál is lehetetlenebb volt idén, az lesz jövőre is.Steve írta: Azért az nem semmi, hogy elszartunk több száz millió eurót.
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 2., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. szeptember 2., hétfő 19:44
ettől még lenne pénzünk igazolni, szerintem elég egyértelműnek tűnik, hogy ZZ elégedett a kerettel, vagyis még 1 Pogbát akar, és ennyi.azért nem jött senki, mert tudták eladni Jamest Balet Marianot
az 1. részével egyetértek, amit én írtam az is pont ez a téma, a fiatalok az már más kérdés, velük ugyanúgy necces lenne azért a dolog, bár tény, hogy szarul kezeli őket is.véletlenül nem azért bukhat meg, mert a haverokat nem teszi ki, és nem építi be a fiatalokat![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 2., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 2., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. szeptember 2., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 2., hétfő 19:37
Senki sztem.Csabi írta: ha jön valaki, akkor az óriási meglepetés/bomba lesz, mert 4 órával a zárás előtt még csak pletyka sincs senkiről.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. szeptember 2., hétfő 19:35
ugye nem komoly?ateeemadrid írta: Ragaszkodik az ilyen balfasz Isco Lucas féle tucatspanyolokhoz, ezért nem jön senki a KPra, és ezért fog sajnos megbukni is valószínűleg szezon végéig.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem