*kockahasatRealista24 írta:Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
Hazard jó lesz, de remélem lefogyott már. Én nem néztem ki így a nyári disznótoros kupán, mint ez a pocak pacek.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:10
*kockahasatRealista24 írta:Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
Hazard jó lesz, de remélem lefogyott már. Én nem néztem ki így a nyári disznótoros kupán, mint ez a pocak pacek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:09
Az legalább az övé volt, vagy megint Karimét kapta?Realista24 írta:Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:08
Fodrásznál már lapos hasat villantott pucagolyó.ziro4vr írta: Így se látod, csak fanbojkodsz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:02
A speedtől nem látnám a jövőt.ziro4vr írta:Megint olcsóbban adják a speedet?dzsi91 írta: Hazard akkora boost lesz a csapatnak,hogy leszívjátok majd magatokat. Amikor megy is a játék akkor olyan érzése van az embernek,hogy valami hiányzik. Hazard az.
Leköt majd 1-2 védőt helyzeteket alakít ki beveri ami elé kerül elkezdi húzni a társakat is magával majd akik amúgy tudnak ha akarnak. Jövőre meg bappéval világuralomra törünk megint.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:59
Az a baj hogy még mindig ott tartunk hogy az új Messi/Ronaldo... ilyen agyabeteg játékosok lehet 40 év múlva tünnek fel újra.Yazid írta: az a baj h hazardot ugy varjatok mintha egy messi lenne az ember, akkora kulonbseget nem fog teremteni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:59
Megint olcsóbban adják a speedet?dzsi91 írta: Hazard akkora boost lesz a csapatnak,hogy leszívjátok majd magatokat. Amikor megy is a játék akkor olyan érzése van az embernek,hogy valami hiányzik. Hazard az.
Leköt majd 1-2 védőt helyzeteket alakít ki beveri ami elé kerül elkezdi húzni a társakat is magával majd akik amúgy tudnak ha akarnak. Jövőre meg bappéval világuralomra törünk megint.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:59
Akkor nem csak en nem latom annyira borzasztonak Jovicot. Szerintem nincs is vele baj, probal O mozogni, es amikor megtalaljak kepes is egybol emberhez tenni. Az erossege meg korabban sem az volt, hogy helyet csinaljon masnak. Ki kell szolgalni es jonni fognak a golok, de jatekban sem elveszett.Faust írta: Jovity egyebkent nem rossz, csak latszik, hogy egyreszt meg idegenul mozog kicsit, plusz a tarsak sem nagyon talaljak. Gecire idegesit hogy nem mozog, de nrm vesz szerintem (a golnal szepen csinalta!).
Kozeppalya, kozeppalya, kozeppalya. ZZ-nek el kell engednie az egot Pogba ugyben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:55
Akár csak Lukita
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:55
Igazából ez nem kicsit orosz rulett, amit ZZ csinál. Ilyen feltolt védelemmel csak nagyon indokolt helyzetben kell játszani, O meg jelenleg ezzel kompenzálja, hogy nincs kozeppalyank. Nem ez a megoldás a gödörből való kijutasra. Tüzet oltani viszont tökéletes.wZoLee7 írta:De amikor ennyire gyengek vagyunk hatul igy kene jatszani, megszallni az ellenfel terfelet es nyomas ala helyezni oket, mi meg a meccs nagy reszeben allunk es nezzuk oket ahogy jatszak a focijukat, ahelyett h labda nelkul rohangalnanak___Samy___ írta: Jovity![]()
![]()
Feltoltuk a védelmet, egyből jött is a játék. Meg mindig "csak" az a baj, hogy sovány a kp. Lucas helyére mehet Béla, balra meg Vini. A spanyol borzasztó.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:55
Na erről beszéltem dicsak.Kerlon írta:ZSOGA
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:53
Hazard nélkül ugyan ott vagyunk, mint tavaly Vini nélkül: nincs 1v1, nincs tempó, nincs létszámfölény, nincs váratlan. Akkor tudunk valamit csinálni, ha bejönnek a kényszerítők és valaki húz egy zseniálisat, mint az előző meccsen Karim.Yazid írta: az a baj h hazardot ugy varjatok mintha egy messi lenne az ember, akkora kulonbseget nem fog teremteni
Ezt a Kroos-Case kettőssel, megtámogatva a Bale-LV kettőssel ne várd.wZoLee7 írta:De amikor ennyire gyengek vagyunk hatul igy kene jatszani, megszallni az ellenfel terfelet es nyomas ala helyezni oket, mi meg a meccs nagy reszeben allunk es nezzuk oket ahogy jatszak a focijukat, ahelyett h labda nelkul rohangalnanak___Samy___ írta: Jovity![]()
![]()
Feltoltuk a védelmet, egyből jött is a játék. Meg mindig "csak" az a baj, hogy sovány a kp. Lucas helyére mehet Béla, balra meg Vini. A spanyol borzasztó.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:52
De amikor ennyire gyengek vagyunk hatul igy kene jatszani, megszallni az ellenfel terfelet es nyomas ala helyezni oket, mi meg a meccs nagy reszeben allunk es nezzuk oket ahogy jatszak a focijukat, ahelyett h labda nelkul rohangalnanak___Samy___ írta: Jovity![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:51
Nemsok meccsét lathattad akkor.Yazid írta: az a baj h hazardot ugy varjatok mintha egy messi lenne az ember, akkora kulonbseget nem fog teremteni
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 1., vasárnap 21:50
Akkorát nem, de kérdezd a Chelseaseket. Hazard nélkül az a csapat sehol nem lett volna az elmúlt években. Még annyira se...Yazid írta: az a baj h hazardot ugy varjatok mintha egy messi lenne az ember, akkora kulonbseget nem fog teremteni
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem