Azonban, ha nem lesz erkezo, akkor lefott a kave a vezetosegnek. Lenyeltem az osszes szar meccset az elmult egy evben, lenyeltem az osszes cumit amit az arcunkba kaptunk, turelmesen megvartam a nyar veget, de ha igy marad minden, akkor merges leszek. Nem Zidane-ben nem hiszek, nem is a csapattal van bajom, hanem az egesz folyamattal, ami mar 2018-ban elkezdodott.
Én sem vagyok elégedett, de ezt egyszerűen nem lehet a vezetőség nyakába varrni. Nem is tudjuk miben állapodtak meg ZZ-vel a visszatéréskor, de a francia sem gondolhatta komolyan, hogy egy nyár alatt kapni fog egy Hazard+Mbappé+Pogba csomagot. Hazard TOP5-ös játékos, megfelelő árért jött, talán jöhetett volna tavaly, de itt van. A két francia megfizethetetlen, Mbappé még jövőre is necces, Pogba meg hiába hozna minőségi változást, egyszerűen sehol nem ér 180-200 millió eurót. Azt szintén nem tudjuk biztosra mi megy a háttérben, VDB és Fernandes teljesen B megoldás, szerintem egyik sem hozna minőségi javulást. Ha meg ZZ-nek nem kell, inkább ne is jöjjenek, teljesen felesleges, hogy Ceballos sorsára jussanak. El lett költve 300 millió euró, valóban nem javult sokat a kezdőcsapat, de ki mit várt? Jött csatár pótlás, az egyik legígéretesebbnek tűnő fiatal játékost hoztuk el a piacról, hozzátéve, hogy szerintem is befog sülni. Biztos vagyok benne, hogy Reguilónt a vezetőség is marasztalta volna, ZZ-nek nem kellett, nem gondolom, hogy úgy kellett rátukmálni az 50 milliós Mendyt. Egyedül Vinícius és Rodrygo ára kérhető számon a vezetőségen, sajnos komoly esélye van, hogy rossz lóra tettünk mindkettővel. A vezetőség megtette amit lehet idén, de egyszerűen nem lehet ekkora változást eszközölni egy keretben, elmúlt már a 2009-es időszak. Aki javulást hozott volna, az meg megfizethetetlen és el sem engedik.