Pereznek jelenleg a stadionprojekt a legfontosabb.Ha meg lehet venni jövőre pogbát Hazard áron akkor kivárja szerintem.RealAsensio írta: Szerintem lesz erkezo. Nagy jatszmak mennek a hatterben, a sajto balfaszkodik, megint lemaradnak mindenrol, hiaba adtak mar el nekunk Neymart is vagy szazszor. Perez elintezi, hogy a Real Madride legyen az utolso szo. En Pogbara tippelek, latom magam elott, hogy atoltozik feherbe.
Azonban, ha nem lesz erkezo, akkor lefott a kave a vezetosegnek. Lenyeltem az osszes szar meccset az elmult egy evben, lenyeltem az osszes cumit amit az arcunkba kaptunk, turelmesen megvartam a nyar veget, de ha igy marad minden, akkor merges leszek. Nem Zidane-ben nem hiszek, nem is a csapattal van bajom, hanem az egesz folyamattal, ami mar 2018-ban elkezdodott. Es ezt a vezetosegnek kellene menedzselnie.
Mindenesetre most meg pozitiv vagyok, remenykedek egy utolso nagy dobasban.remeljuk, most mukodni fog a fax gep.
A neymar ügy szerintem egyértelművéteszi,hogy ez a perez már nem az a perez(kopkop). Megcsinálja a stadiont ha meg leesik közben 1bl egyenlít Bernabeu-al challenge completed irány nyugdíjba.
Amúgy az elnöki székben Zidane veszi át a helyét aki a 4ik bl cím után megunja és kinevezi Rault a Real vezető edzőjének aki aztán zsinórban 5 blt nyer.
Barszelona 2028ban leválik a blről és saját europai szuperligát indít ahol minkdenki résztvehet aki nem Mdaridi csapat. Ez egyben egy Zserárd piké emléktorna is aki M.U (messi után) 2 évvel hunyt el 2024ben spontán öngyulladásban egy europai szuperkupa döntő után amelyen a bl győztes Real Madrid mért csapást az europa liga győztes barszelonára.
Dzsí voltam a jövőből.