Es naluk meg a szabo eronlet sincs ott sose.

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 28., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 28., szerda 15:33
És te ezeket el is hiszed? Mert ezek ilyen gyerekmesék. Mikor a csapat 1/3-a sérült, akkor kurvára nem oké az edzésmódszer.Kerlon írta:Leadta a terhelést, fáradtak az izmok, megsérülnek stb... Ez megesik ilyenkor, főleg, hogy Pintus után mindenkinek új ez. Rendbe jönnek, megszokja a szervezet és megvan a szabó erőnlét. Ha meg több a sérült, akkor rosszak a nyújtási, lazítási edzések, kezelések.Anthony írta: Valami kurvára nem oké, ezt az erőnléti edzőt már küldhetnék is el a fenébe...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 28., szerda 14:57
Leadta a terhelést, fáradtak az izmok, megsérülnek stb... Ez megesik ilyenkor, főleg, hogy Pintus után mindenkinek új ez. Rendbe jönnek, megszokja a szervezet és megvan a szabó erőnlét. Ha meg több a sérült, akkor rosszak a nyújtási, lazítási edzések, kezelések.Anthony írta: Valami kurvára nem oké, ezt az erőnléti edzőt már küldhetnék is el a fenébe...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. augusztus 28., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. augusztus 28., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 28., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. augusztus 28., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 28., szerda 12:51
Ááá, jött a hír, hogy ez csak a nagyon kemény előszezon miatt van. Egy darabig ez rendben is van, de itt már az edzésekkel sem lehet valami kerek. Nem normális már amennyi sérültünk megint van.Anthony írta: Valami kurvára nem oké, ezt az erőnléti edzőt már küldhetnék is el a fenébe...
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. augusztus 28., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 28., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. augusztus 28., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 28., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 28., szerda 11:18
Annyira engednek el, mint a Chelsea tavaly Hazardt. Elkernek egy irrealisan magas osszeget, amirol pontosan tudjak, hogy annyit nem fogunk/tudunk/akarunk kifizetni. Ha meg valahogy megis kifizetnenk, utolso oraban megint bekamuznak, hogy elromlott a fax. Egy esetben tudtam volna elkepzelni mar most nyaron Pogbat, ha odaadtuk volna nekik Kroost meg ugy 50 milliot. (vagy varane + penz = pogba; nacho + james + penz = koulibaly; hermosot meg visszavasaroltuk volna 4. szamunak)Berti írta: A játékos is jönne és a csapat is elengedné egy 160-200 millióért, szóval nem reális amit írsz.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 28., szerda 11:16
Olcsóbb lesz, mert 21-ig van szerződése. Simán meg fog feleződni az ára, mint Hazard-nak pl. Ezért kéne idénre is egy kp, még ha B megoldás is, addig húzzuk ki a szezont. És akkor jövőre már nem kell foglalkozni a k.pályával, lehet előre is robbantani.wZoLee7 írta: Ha idén nem, jövőre én már elengedném a Pogba dolgot, olcsóbb nem lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 28., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 28., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 28., szerda 11:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 28., szerda 10:57
Ha be lett ígérve akkor jogosan csapkodja az asztalt.kiserik írta: Én is így gondolom, csak én attól félek, hogy az ok, az a beígért Pogba volt.
Hozható.wZoLee7 írta:
De mi a tokomet gondol Zidane? Mit csinaljon Perez? Aki kellene hozhatatlan, az edzo meg hallani sem akar masrol, de ha nem tetszik neki valami akkor benne van h lelep...az esz megall
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 28., szerda 10:55
Felkérték egy munkára. Megegyeztek a feltételekben. A feltételek nem teljesültek, vagy csak részben. Azt mondta, nem gáz, főzünk abból, amink van, megpróbáljuk megoldani. Elkezdik baszogatni, hogy szar amit főz (2 meccs után 3. a csapat, a Barca például 9.), pedig még szinte oda se rakta a kaját. Te mit csinálnál?wZoLee7 írta: De mi a tokomet gondol Zidane? Mit csinaljon Perez? Aki kellene hozhatatlan, az edzo meg hallani sem akar masrol, de ha nem tetszik neki valami akkor benne van h lelep...az esz megall
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 28., szerda 10:49
Én is így gondolom, csak én attól félek, hogy az ok, az a beígért Pogba volt.Berti írta:
Azért folyik rendesen a csapból, hogy kell még egy kp és a szurkolók is követelik. Kétlem, hogy ne igazolnánk valakit oda. Okkal engedtünk el egy Llorente-Ceballos-Kova sort.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem