HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 27., kedd 23:29
Én nem Neymar után sírok az biztos, hanem egy játékos után aki támadó, meg tud húzni egy cselt ami után átviszi a labdát 1-2 Valladolid védőn, majd beteszi Benzemának, vagy aki ott van és gól. Esetleg ha jön neki lövésre, akkor eltalálja a kaput.
Jelenleg nem bővelkedünk ilyen kaliberben..
Amikor azt mondtam, csak Hazardra építeni veszélyes, akkor nem gondoltam, hogy már az első meccsek itán ki is dől és megy a szenvedés a Valladolid ellen, akik kó ha 2x átjöttek a térfelünkre.
Jópofa és aranyos a botladozó Vini, a kedvember Bale, a leporolt megfordulok Isco, a szintén leporolt és újra előkapott elvágyódó James..de nem bízok bennük.A többi meg kb új emberke nem játszottak ezen a szinten még egy teljes szezont.
Szerettem volna egy fasza kiforrott támadót és Ndombelet/Pogbat.
Mindegy ez van.
Szurkolni kell, hogy a meglévő keret összeszokjon, találjon nekik ZZ egy működő stratégiát. Amikor a BL-ket húztuk be akkor sem volt jó játék egyik ősszel sem, szóval bízzunk abban, hogy jobb lesz.
Ja és hogy reméljük mindenki lesérülgette magát és vége ennek a negatív hillámnak is.
Annak örülök, hogy Neymar stílusa nem rombolja majd a csapatot. A Barcaba az ő személyisége tökéletesen passzol.Suarezek, Vidalok stb közé.