HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 27., kedd 10:49
Esélytelen, hogy eladjuk Viníciust, kár is ezen agyalni.
Neymar-Barca újrázásnak meg nem nagyon tudom miért kellene örülnünk. Egyrészt ott nem volt vele semmi baj és bármennyire is savazva van itt, képes hozni pontokat egyedül is. Orrnehezek sem lesznek, a stílusuk miatt úgyis dominálnak az ellenfelek 90 százaléka ellen, nem azon fog múlni a sikerük, hogy egyel több támadójuk van-e.
Főleg, ha belevonják Dembelét, aki bár kétségtelenül tehetséges, de Ő tényleg FGY, nem csak hangzatos mondás ez.
Ráadásul Suarez már kifelé megy, nem is biztos, hogy állandó kezdő lesz, így meg végképp elférne a brazil.
Egyértelműen erősödne vele a Barca.
Egyedül az lenne benne a szép, hogy milyen szépen képesek segget csinálni a szájukból, és Coutinho és Dembelé többszázmilliós bukói után visszaviszik azt, akivel perre mentek a távozása után.
Nekem ez sovány vigasz lesz, ha megint bajnokok lesznek, ne adj' isten, BL-t nyernek. Szóval nem nagyon tudok szurkolni, hogy visszakerüljön.
Nálunk itt van Hazard, ez igaz, és a sérülései és személye körüli állandó balhék a távozásai körül nyilván nem teszik kimondottan vonzóvá, de a mi játékunk úgy fest nem a tudatosan felépített és begyakorolt taktikai elemek és mozgások miatt lesz működőképes. Ha meg továbbra is az egyéni kvalitásokra akarunk alapozni, akkor sokkal inkább Neymar lehet a segítségünkre, mint Isco, James, Bale, LV vagy Brahim a 3. támadó poszton.
Azt is tudom, hogy nem jobb szélről indul, de Benzema is szeret a szélek felé mozdulni, Hazard is képes kiváló teljesítményre 10-es posztról indulva és a brazil sem elveszett a pálya más részein. Ha már egyéni játék hangsúlyos, abba természetszerűleg is benne lehet a sok helyváltoztatás. Nem gondolom megoldhatatlannak.
Megértem, ha sokan nem akarják itt látni, nekem is vannak bőven aggályaim, de ha kizárólag a játékos kvalitásait nézem, akkor számomra nem kérdés, hogy lenne itt helye. A marketingértéke pedig az egekben van, a horribilis fizetés viszonylag komoly százalékát termelné ki magának.
Egyébként szinte biztosnak gondolom, hogy végül marad Párizsban, hétvégén már a szurkolók sem pocskondiáztak, gondolom kapták a súgást a klubtól, hogy nem kellene felégetni a hidakat teljesen, ha mégis marad.
A Barca nem tud olyan ajánlatot tenni, amivel meggyőzi a PSG-t (most Dembelé, Semedo + 100M-ről olvastam). Mondjuk Tuchel ismeri Dembelét, de a Barca szinte nyíltan vállalja már, hogy mennyi baj van vele, nem tudom, hogy ezt akarják-e igazán a franciák. Semedo maga sem akar menni, elvileg Valverde is számol vele, hogy S.Roberto visszakerüljön a helyére középre.
Mi pedig nem hiszem, hogy igazán komolyan gondoljuk. Nem tudunk senki eladni, a kiadások pedig már így is magasak. Gondolom a PSG is arra használja az esetleges érdeklődésünket, hogy erősebb alkupozícióban lehessenek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)