Már hogy nem lenne? Isco neked smafu? Végig ott botorkált, míg ZZ le nem takarította a pályárólBlancoMark írta: Mi a büdös facomért nyomjuk a beadásokat, amikor nincs olyan játékosunk akinek van jelenléte a 16-oson belül?![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 24., szombat 20:58
Már hogy nem lenne? Isco neked smafu? Végig ott botorkált, míg ZZ le nem takarította a pályárólBlancoMark írta: Mi a büdös facomért nyomjuk a beadásokat, amikor nincs olyan játékosunk akinek van jelenléte a 16-oson belül?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 24., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. augusztus 24., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. augusztus 24., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. augusztus 24., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. augusztus 24., szombat 20:55
Egyértelmű. Csak arra akartam célozni h akkor ő mondjuk eltett 2-3 gólt, azért lett 6 meg 7-0.kodo írta:Senkit se érdekel Cr, ezt nélküle is hozni kellett volna...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 24., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 24., szombat 20:54
Senkit se érdekel Cr, ezt nélküle is hozni kellett volna...Sierra írta: Szánalmas basszameg, ezeket a meccseket pár éve 4-5-6 meg 7-0-ra hoztuk. igaz akkor még volt egy Cénk
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. augusztus 24., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. augusztus 19., hétfő 23:11
Konyítod még azért alkalmanként ezt a sportot.ziro4vr írta: Azért akik végigszenvedték az előszezont, nem tudom mi a tökömet vártak, ahhoz képest sztem ez a best case scenario volt. Vagy javulunk vagy nem, 3 pont a zsákban, egy nehéz pályán. Bale is bíztató volt, Modric kiválása után az is kiderült, tudunk még focizni is. Igyatok.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 19., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 19., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 19., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. augusztus 19., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. augusztus 19., hétfő 14:03
Szerintem jó ez így. Itt tuti nem játszana annyit. Meg nem tudom, nekem biztos nem esne jól, ha fél év után ismét elküldenének kölcsönbe.reeed_ati írta:Ödegaardot sajnálom, hogy nem hoztuk.istimester írta:
Középre azért igazolhatnánk még, mert így nyugdíjas társulat jellegű a csapatrész.
Szerintem ő a tökéletes ember Modric helyettesítésére.
Legalább egy fél évet adtam volna neki, ha nem jött volna be, akkor még télen is kölcsön lehetett volna adni, bár ezzel meg az a gond, ha másodszor sem jön be a madridi kaland, akkor lehet végleg tovább áll.
Egyrészt jó a kölcsön, mert szépen csendben építheti fel magát, másrészt meg annyira mégsem, mert pont egy ilyen friss, lendületes, a top Modricot idéző középpályásra lett volna szükségünk.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 19., hétfő 12:12
Ödegaardot sajnálom, hogy nem hoztuk.istimester írta:
Középre azért igazolhatnánk még, mert így nyugdíjas társulat jellegű a csapatrész.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. augusztus 19., hétfő 11:59
Nem is kell következtetéseket levonni. Ezek a meccsek tipikusan csak arra jók, hogy megnyerjük és elfeletsük őket.Atticus írta: Szerintem ez a győzelem bizonyos szempontból pont olyan volt, mint az előszezonunk: nehéz belőle hosszútávú következtetéseket levonni.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. augusztus 19., hétfő 9:45
Nekem meg az unalmas, hogy minden meccs kezdés előtt megy a szarozása, ha rászolgált, ha nem (nem feltétlen itt, Realista azért nagy visszatartó erő ebbenbesteve7 írta:Erről csak ez a véleményemreeed_ati írta: Sajnos nem ezzel a kommentárral néztem a meccset, de akinek kimaradt pótolja..![]()
Meg amúgy is, parádé volt ez a labdajáratás, ebből szeretnék még sokat látni majd:
CELTA VIGO VS REAL MADRID - 1-3 - VÁZQUEZ GOAL
Milyen rossz lehet ezt nézni a sok Benzema utáló kis kcsgnek, nem tudok rájuk mást mondani, amilyen stílusban megnyilvánulnak róla és totál vakon nem látják, hogy mennyit is ad a pali..
Itt pedig Kroosé ugyanúgy Hodgsonnal, hidegrázós![]()
Biztos mindenki aki nem szereti az ilyen mozdulatoknál sirnak, h miért pont Benzi csinálta ezt
Olyan unalmas ez mar, ha Benzi csinál egy cselt a meccsen vagy golt lő akkor mindenki becsicskulhat, mert ő vilag megvalto futballista fenomen. Hameg fel evig semmi ertekelhetot nem csinal akk a tarsak szarok, meg az idojaras, meg barmi mas. Mi ertelme van mindig ennek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 19., hétfő 9:15
Benzema magic. Ennyi.reeed_ati írta: Sajnos nem ezzel a kommentárral néztem a meccset, de akinek kimaradt pótolja..![]()
Meg amúgy is, parádé volt ez a labdajáratás, ebből szeretnék még sokat látni majd:
CELTA VIGO VS REAL MADRID - 1-3 - VÁZQUEZ GOAL
Milyen rossz lehet ezt nézni a sok Benzema utáló kis kcsgnek, nem tudok rájuk mást mondani, amilyen stílusban megnyilvánulnak róla és totál vakon nem látják, hogy mennyit is ad a pali..
Itt pedig Kroosé ugyanúgy Hodgsonnal, hidegrázós![]()
HozzászólásSzerző: Atticus » 2019. augusztus 19., hétfő 1:10
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem