Hopsz, ez a cikk valahogy kimaradt. Koszi

"A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
Szerintem inkabb a Calderontol orokolt osszeghez kene hasonlitani..
Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól.
Meg jo hogy a Forbes bele lat egy spanyol klubb szerzodeseibe..
Úgy tűnik, hogy 31 top menedzser van, akik átlagosan 270.000 eurót keresnek évente.
Az utanpotlas edzokrol beszel?
- A Chelsea jelenleg a Ramires, Mikel, Lampard harmasbol 2-ot jatszat. Es azert Lampard nyaron mar 36 eves lesz..Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
- Mi se tudjuk meg, hogy a varva vart Modric - Illarra - Isco felallas bevalik-e. Egyaltalan Illarra es Modric tudnak-e egyutt jatszani.. mert ha nem, akkor a herceg helyere minden fele keppen kell valaki..
- Az Arsenalnak meg kellenek a minosegi jatekosok. Megha a kezdojuk jo is, a keretuk szerintem eleg gyenge.
- A Barcanal egyertelmu, hogy Xavi helyere kell valaki. (Fabregas elorebb erzi jol magat)
- a MU-nal meg evek ota keresik a megfelelo tarsat Carrick melle
A valos ara tenyleg 20 korul lenne, de azok utan hogy Lewandowski ingyen elmegy, nem hinnem hogy 35 alatt elengednek.. Inkabb ott tartjak meg egy evik es utana o is ingyen lephet..Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.