Ja én azthittem már alacsonyabb szinten tolja hókuszpók.Jim írta:Kezdő az Espanyolban lehet nem jönne vissza cserénekdzsi91 írta: Amúgy ha már navas helyére az új diego lopezt keressük, a régivel amúgy mivan?![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 24., szombat 19:19
Ja én azthittem már alacsonyabb szinten tolja hókuszpók.Jim írta:Kezdő az Espanyolban lehet nem jönne vissza cserénekdzsi91 írta: Amúgy ha már navas helyére az új diego lopezt keressük, a régivel amúgy mivan?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. augusztus 24., szombat 19:15
Kezdő az Espanyolban lehet nem jönne vissza cserénekdzsi91 írta: Amúgy ha már navas helyére az új diego lopezt keressük, a régivel amúgy mivan?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 24., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. augusztus 24., szombat 17:44
Igen, természetesen rá.Mester77 írta:wZoLee7 írta:
Kicsoda?
Ha tippelnem kéne Jovicra gondolt, csak bekeverte jovetic nevét és innen a jove rövidítés![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. augusztus 24., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 24., szombat 16:55
Van olyan aki nem?RealAsensio írta:Van olyan, aki leirta?Realista24 írta:
Le kellett igen.
Amúgy Odri sztem mentálisan nem kész meg erre a szintre. Sokakkal ellentétben nálam még nem írta le magát.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. augusztus 24., szombat 16:52
Van olyan, aki leirta?Realista24 írta:Le kellett igen.pluszegy írta: Én úgy emlékszem le kellett töltenie.
Persze érthető, ha néha kimarad, de remélem nem ez lesz az általános, mert szerencsétlen nem sokat fog fejlődni, ha csak akkor kerül a tűz közelébe, ha Carvajal eltiltott vagy sérült lesz.
Amúgy Odri sztem mentálisan nem kész meg erre a szintre. Sokakkal ellentétben nálam még nem írta le magát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 24., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. augusztus 24., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 24., szombat 16:41
Hat mondjuk ugyanez carvajal is. Allandoan tulporog..Fenoo írta: Kicsit le kéne higgadnia és ezzel már sokat javulna a játéka.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 24., szombat 16:31
Realista24 írta:Le kellett igen.pluszegy írta: Én úgy emlékszem le kellett töltenie.
Persze érthető, ha néha kimarad, de remélem nem ez lesz az általános, mert szerencsétlen nem sokat fog fejlődni, ha csak akkor kerül a tűz közelébe, ha Carvajal eltiltott vagy sérült lesz.
Amúgy Odri sztem mentálisan nem kész meg erre a szintre. Sokakkal ellentétben nálam még nem írta le magát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 24., szombat 16:25
Le kellett igen.pluszegy írta: Én úgy emlékszem le kellett töltenie.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. augusztus 24., szombat 13:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 24., szombat 12:58
Nem úgy volt, hogy végül nem kellett letöltenie? Amúgy meg Dani előrébb van, szerintem ez mindenkinnél fix, 3 belső védő + nacho jollyjoker szélsővédő bármelyik oldalon. Kb ez a keret felosztása.pluszegy írta: Carvajal eltiltás miatt maradt ki legutóbb. Ha meg egy hiba miatt egyből kikerül valaki a következő meccskeretből, az szerintem nincs túl jó hatással a játékos későbbi teljesítményére.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. augusztus 24., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 24., szombat 12:53
Gondolom azért, amiért múltkor Carvajal maradt ki, illetve mert csinált egy banális hibát, amitől csak a VAR mentett meg minket.pluszegy írta: Odriozola miért maradt ki a keretből?
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. augusztus 24., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 24., szombat 12:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 24., szombat 12:28
Ez egy örökzöld.Kerlon írta:Ott amikor megkérdezték tőle, hogy melyik az erősebb lába, na ott főtt le a gyerek.Dupla D írta: Dembelén már akkor is látszott, hogy kevés az intelligenciája ehhez, mielőtt megvették. Az egyik legjobb lehetne, talán még Mbappénál is jobb, ha lenne egy kis esze. Így viszont kuka a gyerek.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 24., szombat 12:24
Ott amikor megkérdezték tőle, hogy melyik az erősebb lába, na ott főtt le a gyerek.Dupla D írta: Dembelén már akkor is látszott, hogy kevés az intelligenciája ehhez, mielőtt megvették. Az egyik legjobb lehetne, talán még Mbappénál is jobb, ha lenne egy kis esze. Így viszont kuka a gyerek.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem