Vegulis vitte valamire.Realista24 írta:Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a MallorcánakGalacticos írta: Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.![]()

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. augusztus 22., csütörtök 18:17
Vegulis vitte valamire.Realista24 írta:Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a MallorcánakGalacticos írta: Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 22., csütörtök 18:13
Legutóbb Eto'ot adtuk kölcsön a MallorcánakGalacticos írta: Kuboval jo dontesd hoztunk, szerintem az osszes fiatalunk kozul o lesz aki a legtobbre viszi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 22., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 22., csütörtök 16:28
Ott is padozni fog.G. V.tinho írta:hogy hogy miért? Luninnak védenie kell, akkor fog fejlődni, nála az a fontos, mindennél fontosabb. Nem az, hogy Courtois mögött padozzon.Pad'em írta:
Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.
Na mindegy, ami megy itt kapusposzton az utóbbi időben az elég wtf.
Jugones szerint kamu a Marca sztorija, hogy Párizsban lennének tőlünk.
Ez az egész Neymar ügy is... totál kamu szerintem a mi érdeklődésünk. A PSG generálja, hogy kicsikarják a dealt a Barcából, akik meg nem tudják kigazdálkodni. Persze valami utolsó napos Perez agyborulást el tudok képzelni, ha a katalánok becsődölnek.
Jó lesz már ha vége lesz ennek a nyárnak.
Reina - vagy egy hasonló karakter - meg tökéletes megoldás. Bírja a padot, örül, hogy itt lehet, ha baj van, akkor nyugodtan be lehet dobni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 22., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. augusztus 22., csütörtök 16:09
hogy hogy miért? Luninnak védenie kell, akkor fog fejlődni, nála az a fontos, mindennél fontosabb. Nem az, hogy Courtois mögött padozzon.Pad'em írta:Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.RealMadridFanatic írta: Reinat neztek ki Navas potlasara.
Na mindegy, ami megy itt kapusposzton az utóbbi időben az elég wtf.
Jugones szerint kamu a Marca sztorija, hogy Párizsban lennének tőlünk.
Ez az egész Neymar ügy is... totál kamu szerintem a mi érdeklődésünk. A PSG generálja, hogy kicsikarják a dealt a Barcából, akik meg nem tudják kigazdálkodni. Persze valami utolsó napos Perez agyborulást el tudok képzelni, ha a katalánok becsődölnek.
Jó lesz már ha vége lesz ennek a nyárnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 22., csütörtök 16:02
Ennek így mi értelme lenne? Mért nem tartottuk meg akkor Lunint? Vagy lehet nála nem klappol valami, ha nem találunk egy csapatot ahol védene, és inkább hoznánk egy 100 éves Reinát bohóckodni helyette.RealMadridFanatic írta: Reinat neztek ki Navas potlasara.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 22., csütörtök 15:11
Berti írta: Az AS szerint Reina érkezne cserekapusnak. Na inkább egy Castillas kapus akkor..
Keylort sajnálnám ha menne, pláne így. Szezon végén búcsúzott és Lunin is visszajött, akkor kellett volna jelezze ha menni akar.
Minden hülye hír jön már, de középpályásról semmi..![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 22., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 22., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 22., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. augusztus 22., csütörtök 12:16
https://www.ultimahora.es/deportes/real ... =redacciontcskhun írta: Kubo most érkezett meg Mallorcara,megyek is ki a kövi hazai meccsére a Mallorcanak![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. augusztus 22., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 22., csütörtök 8:48
isco, james posztjáraGaborone1 írta:70 az ajanlat, de 50ert szerintem hozni lehetRealMadridFanatic írta:
70M. Kosz, de kosz nem.
Navas meg elvileg tavozni akar. Tuchel csipi.
Elvileg volt egy 100M, Bale, James, Navas ajanlat Neymarert, amit visszadobott a PSG. Szerintem ajanlat sem volt amugy.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. augusztus 22., csütörtök 8:38
70 az ajanlat, de 50ert szerintem hozni lehetRealMadridFanatic írta:70M. Kosz, de kosz nem.Gaborone1 írta: nem tudom, hogy vótmá, de...
Navas meg elvileg tavozni akar. Tuchel csipi.
Elvileg volt egy 100M, Bale, James, Navas ajanlat Neymarert, amit visszadobott a PSG. Szerintem ajanlat sem volt amugy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 22., csütörtök 8:11
Ez most pont úgy hangzik, mint amikor hehe Patót mosdattadzsi91 írta:Hát a döntő pillanatokról szól a profi fotball.KAG írta:
Ami a döntő pillanatokat jelenti, igen. Egyébként nem.
Én bármikor a csúcs garethet választanám, nem összekeverendő napjaink golfozós bélájával. Körbeautóz,lő,gól. A csődör aki meghágja a világot.
Neymar amióta átjött europába hozott egy jobb félévet az msnel meg volt 1 psg elleni meccse. Vbken annyira volt hasznos a nagy tehetségével mint én kb. Közben gareth majdnem eb döntőbe vezette a faluját,ha nincs Céronaldo meg is nyerik.
Nyilván már miliószor eljátszotta mindenki bizalmát itt, az enyémet is. Ettől függetlenül a csávóban minden megvolt ahhoz,hogy Cé és messi után az ő neve következzen. Az,hogy ez nem tudott kijönni hosszutávon csak 1-1 villanásban meg félszezonban az ő hibája meg a sérüléseié.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 22., csütörtök 7:53
70M. Kosz, de kosz nem.Gaborone1 írta: nem tudom, hogy vótmá, de...
Bruno Fernandes offered to Real Madrid
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2019. augusztus 22., csütörtök 7:13
Bruno Fernandes offered to Real Madrid
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 22., csütörtök 5:15
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. augusztus 22., csütörtök 0:58
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem