Nem tudom felfogni ő miért volt kevés ide....
Mendy teljesítményétől függetlenül, az érte adott közel 60 millió euró kidobott pénz volt az ablakon.
Majdnem van de beek ára, vagy épp ennyi hiányzott volna Pogbahoz...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. augusztus 20., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 19., hétfő 20:48
we are waiting.Martin Ødegaard had more passes attempted (57) and completed (51) in the opposite half than any other player in the 1st matchday of LaLiga
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 19., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 19., hétfő 20:15
Kezdőre sztem max a kupában van esélye.pheco írta:Gyulolom Suarezt, de azert o top csatar (volt). Ha csak megkozeliteni tudna Jovic mar jol jartunk vele.realistahuni írta:Korábban azt mondtam róla, hogy egy Suárez szint benne lehet maximum, de tisztán látszik, hogy nincs meg az a rámenősség ami a kapafogúban.
Tényleg Mariano semmivel nem rosszabb mint ez a szerb gyerek és lehet hogy pont az a 60 milla hiányzott volna egy elit kp-s igazoláshoz.
Mariano tavaly konkretan elbotlott a labdakban a par goljan kivul. Par meccset adjunk Jovicnak, ahol esetleg kezdo vagy szimplan nem 10 percre all be.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 19., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 19., hétfő 18:46
Gyulolom Suarezt, de azert o top csatar (volt). Ha csak megkozeliteni tudna Jovic mar jol jartunk vele.realistahuni írta:Korábban azt mondtam róla, hogy egy Suárez szint benne lehet maximum, de tisztán látszik, hogy nincs meg az a rámenősség ami a kapafogúban.
Tényleg Mariano semmivel nem rosszabb mint ez a szerb gyerek és lehet hogy pont az a 60 milla hiányzott volna egy elit kp-s igazoláshoz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. augusztus 19., hétfő 18:30
Azért van leírva mert összefoglaló videók alapján is látszik a rengeteg hiányossága, pedig a videók ugyebár mindig pozitív irányba torzítnak. Korábban azt mondtam róla, hogy egy Suárez szint benne lehet maximum, de tisztán látszik, hogy nincs meg az a rámenősség ami a kapafogúban.M1Ö írta:De ő is egyébként... Miért van már le írva? Lesznek góljai, tegyük fel "csak" 3 meccset hoz nekünk a bajnoksággba, meg mondjuk a bl-be egy kiélezett meccsen bepattan róla. Aranyat érhet, már megérte. Nem klasszis igazolásnak lett hozva.Kerlon írta: .. Jovic szerintem bukta lesz és nekem sem teljesen idevaló, de ez van.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 19., hétfő 17:35
Jópár meccset végigseggeltem miatta. Erre ott van Mariano, nem kellett volna kiadni 60 milliót. A nyarunk legnagyobb hibája, hogy 200 millióért vettünk 4 játékost a padra (ebből 1ez gyakorlatilag az utánpótlás csapatba) és csak 1et sikerült a kezdőbe egy 100asért. Nagy luxus 50-60 milliókért cserejátékosokat vásárolni úgy, hogy a kezdővel már évek óta gondok vannak. Talán Mendy az, akit védeni lehet, de én félek tőle, hogy nem fogja bírni a teste, a posztot viszont tavaly Regu nagyon szépen lehozta a Castillából beugorva.M1Ö írta:De ő is egyébként... Miért van már le írva? Lesznek góljai, tegyük fel "csak" 3 meccset hoz nekünk a bajnoksággba, meg mondjuk a bl-be egy kiélezett meccsen bepattan róla. Aranyat érhet, már megérte. Nem klasszis igazolásnak lett hozva.Kerlon írta: .. Jovic szerintem bukta lesz és nekem sem teljesen idevaló, de ez van.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 19., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 19., hétfő 16:56
De ő is egyébként... Miért van már le írva? Lesznek góljai, tegyük fel "csak" 3 meccset hoz nekünk a bajnoksággba, meg mondjuk a bl-be egy kiélezett meccsen bepattan róla. Aranyat érhet, már megérte. Nem klasszis igazolásnak lett hozva.Kerlon írta: .. Jovic szerintem bukta lesz és nekem sem teljesen idevaló, de ez van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 19., hétfő 16:42
Szerintem meg kellett Mendy és ennek idén az volt az ára, hogy Reguilonnak kellett kölcsönbe mennie, amivel ő csak jól járhat. A Marcelo-Regu elsőre is kevésnek tűnik, reméljük a francia nem lesz vak vágányon vagy parkoló pályán, mert Marcelo nagyon kevés... Jovic szerintem bukta lesz és nekem sem teljesen idevaló, de ez van. Félix gyerek meg 126 millióért azért elég nagy lutrinak tűnt, azok mellett, hogy komoly terepen nem bizonyított. Lásd Renato Sanchez.kiserik írta:Nem először írod, hogy ezért sírnék. Ez nem igaz. Mendy helyett simán megelégedtem volna Reguval, Jovic helyett meg Felixxel. Többször is leírtam, hogy nálam Jovic semmilyen szinten nem alternatívája Karimnak, sőt Real szintén sincs. Felix viszont igen. Akár együtt Karimmal, akár egyedül tökéletes lett volna nekünk, főleg, ha még Mariano is itt marad. Ceballosért viszont nem sírok, csak Martinért.Kerlon írta:
A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 19., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 19., hétfő 14:38
Nem először írod, hogy ezért sírnék. Ez nem igaz. Mendy helyett simán megelégedtem volna Reguval, Jovic helyett meg Felixxel. Többször is leírtam, hogy nálam Jovic semmilyen szinten nem alternatívája Karimnak, sőt Real szintén sincs. Felix viszont igen. Akár együtt Karimmal, akár egyedül tökéletes lett volna nekünk, főleg, ha még Mariano is itt marad. Ceballosért viszont nem sírok, csak Martinért.Kerlon írta:A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.kiserik írta:
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. augusztus 19., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 19., hétfő 12:17
A baj ott van, ha nem jottek volna, akkor meg azon sirsz, hogy Marcelonak nincs alternativaja, Benzeman meg alapbol. Aztan latjuk, hogy Karim felnő a feladathoz. Teljesen jol igazoltunk, de egy nyar alatt ennel tobbet nehez alkotni. Ceballost es Odegaardot nem kellett volna elengedni.kiserik írta:A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).Kerlon írta: Ez a friss balhatved, hamar raerzett az Atletico vérre.
Félix ügyes gyerek, kiforrottabb jelenleg, de az arabol egy rakat tehetseget vettunk, akik akar el is erhetik idovel a szintjet. Vinicius mondjuk nem fogja ez 100. Mar a tavaly lendulete sincs meg, acsorog a labdan. Mondjuk a beszerzesi arat szerintem sokannkifizetnek, de meg keresni is lehetne rajta.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 19., hétfő 11:35
Ez így van, lassan már olyanok vagyunk, mint az olaszok. Tesszük-vesszük a sok fiatalt, 35 fős keret, aztán mindent csinálnak csak nem játszanak szerencsétlenek.Fenoo írta: Szerintem inkább az a baj, hogy úgy vettünk egy rakat fiatalt, hogy igazából nem is akarjuk őket használni. A majd lesz belőlük valami hozzáállást látom.
Ugyan ez volt a helyzet Ceballos és Llorentével is. Megvettük őket, hogy aztán az egyik általában a keretbe se kerüljön, a másik meg havonta kapott 1 meccset. Meg se próbáltuk beépíteni őket csak attól a pár alkalomtól vártuk a csodát, hogy hátha hirtelen világklasszissá változnak. Így ennek nem sok értelme van szerintem.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. augusztus 19., hétfő 11:16
Mendy a legértelmesebb igazolásunk Kroos óta. Hiányposztra minőség, jó korban, korrekt áron. Zidanetól ez jó húzás volt.kiserik írta:
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 19., hétfő 10:30
Konkrétan ez a baj.Fenoo írta: Szerintem inkább az a baj, hogy úgy vettünk egy rakat fiatalt, hogy igazából nem is akarjuk őket használni. A majd lesz belőlük valami hozzáállást látom.
Ugyan ez volt a helyzet Ceballos és Llorentével is. Megvettük őket, hogy aztán az egyik általában a keretbe se kerüljön, a másik meg havonta kapott 1 meccset. Meg se próbáltuk beépíteni őket csak attól a pár alkalomtól vártuk a csodát, hogy hátha hirtelen világklasszissá változnak. Így ennek nem sok értelme van szerintem.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 19., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 19., hétfő 10:04
A baj ott van, hogy Felix helyett vettünk egy Jovic-Mendy kettőst, amivel szerintem egy csöppet sem lettünk előrébb (illetve én Rodrygoban sem láttam még meg a 40+ millió eurót).Kerlon írta: Ez a friss balhatved, hamar raerzett az Atletico vérre.
Félix ügyes gyerek, kiforrottabb jelenleg, de az arabol egy rakat tehetseget vettunk, akik akar el is erhetik idovel a szintjet. Vinicius mondjuk nem fogja ez 100. Mar a tavaly lendulete sincs meg, acsorog a labdan. Mondjuk a beszerzesi arat szerintem sokannkifizetnek, de meg keresni is lehetne rajta.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem