az a szerződéshosszabbítás szerintem csak annak szól, h jövőre több pénzt akasszanak le a bayernről. kizárt, h ne igazolják le.ziro4vr írta: Werner most hosszabbított, őt bajos lesz elvinniük. Bayernnek is az a baja, igazán meccsdöntő embere egy van, a lengyel. A többi szerintem kevés lesz egy bl negyeddöntőn túl. Bajnokságban meg a Dortmund most elég mély, a védelmet kéne összerakniuk.

Bundesliga
Re: Bundesliga
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Werner most hosszabbított, őt bajos lesz elvinniük. Bayernnek is az a baja, igazán meccsdöntő embere egy van, a lengyel. A többi szerintem kevés lesz egy bl negyeddöntőn túl. Bajnokságban meg a Dortmund most elég mély, a védelmet kéne összerakniuk.
Nem illik.
A Dortmund tényleg erősödött, minőségben is. A Bayerntől elment a két veterán szélső, Robben és Ribéry, akik már alig játszottak, Hummels (31), Rafinha (34) és James. Jött Lucas és Pavard személyében két világbajnok belső védő, egy nem gyenge Coutinho, egy a keret mélyítésére tökéletes Perisic, illetve két fiatal, Arp és Cousince. Szerintem inkább erősödtek, mint gyengültek, és mivel jó eséllyel jövőre berántják Sanét, Havertzet és Wernert is, a Dortmundnak az idei évben van reális esélye, hogy megtörjék a hegemóniájukat. De minőségben azért a Bayern kerete jelenleg is bőven veri a BVB-ét.Kerlon írta:Vastagodott sokat a dortmund keret, tegnap is a cserek dontottek. A Bayern szerintem vekonyodott, oregedett.Sierra írta:
az a baj h tavaly is nagyon jó volt a dortmund kb februárig. Vmi 6 vagy 7 ponttal mentek a bayern előtt. Aztán történt vmi, totál összezuhantak, a bayern meg röhögve húzta be. sztem idén is ez lesz, sőt lehet már ősszel sem tudnak meglépni.
Vastagodott sokat a dortmund keret, tegnap is a cserek dontottek. A Bayern szerintem vekonyodott, oregedett.Sierra írta:az a baj h tavaly is nagyon jó volt a dortmund kb februárig. Vmi 6 vagy 7 ponttal mentek a bayern előtt. Aztán történt vmi, totál összezuhantak, a bayern meg röhögve húzta be. sztem idén is ez lesz, sőt lehet már ősszel sem tudnak meglépni.ziro4vr írta:Remélem ők meg a dortmund leverik idén a bayernt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az a baj h tavaly is nagyon jó volt a dortmund kb februárig. Vmi 6 vagy 7 ponttal mentek a bayern előtt. Aztán történt vmi, totál összezuhantak, a bayern meg röhögve húzta be. sztem idén is ez lesz, sőt lehet már ősszel sem tudnak meglépni.ziro4vr írta:Remélem ők meg a dortmund leverik idén a bayernt.
A Dortmund tényleg nagyon komoly kihívó lehet az idén, és még a Lipcse is nagy szezont futhat. A Leverkusen ezzel a kerettel és Bosszal talán a 4. helyre befuthat, de ha megelőzik a Bayernt, akkor május végén fizetek neked 10 rekesz Johnnie Walkertziro4vr írta: Aki unatkozik, Leverkusen meccseket érdemes nézni, van bennük kakaó. Havertz, Bailey, Demirbay ebben a sorrendben figyelendő külön.
Remélem ők meg a dortmund leverik idén a bayernt.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Eddig csak két tiszta büntetőt nem adtak meg a Schalkénak. Két színtiszta kéz.
A VAR-bíró biztos szabadságol.
A VAR-bíró biztos szabadságol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aki unatkozik, Leverkusen meccseket érdemes nézni, van bennük kakaó. Havertz, Bailey, Demirbay ebben a sorrendben figyelendő külön.
Nem illik.
Az a baj,ha zz-n mulik,ezekbol egy sem lesz meg. max hakimiCsabi írta: hakimi győztes gólt szerzett a köln ellen. jó sok játékost kell visszahívnunk a nyáron.
ceballos, ödegaard, hakimi, reguilon, kubo, lunin![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- flori
Sancho lassan kezd elég komoly játékossá érni. Kár hogy angol.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hakimi győztes gólt szerzett a köln ellen. jó sok játékost kell visszahívnunk a nyáron.
ceballos, ödegaard, hakimi, reguilon, kubo, lunin
ceballos, ödegaard, hakimi, reguilon, kubo, lunin

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Katalánok szerint 8,5 milliót fizetnek csak Coutinhoert.Kercsó írta:Coman full üveg. szóval méltó Ribéry utód. Perisic meg tehermentesíteni a kisebb meccsekre első osztályú lesz.Berti írta: Szerintem balszélsőnek hozták a brazilt. Igy viszont a Perisic dealnek nem sok értelme volt. Plusz ott van még Coman is. Elég lett volna a horvát és Kingsley erre a szezonra, aztán nyáron pedig jön Sané. Perisicet pedig teljesitmény alapján bírálni. 20 millió egy tehetséges kiegészítő emberért jó ár.
Coutinhoban mit látnak![]()
én Kovačra leszek kíváncsi, hogy mit tud majd Coutinhoval kezdeni. szvsz. bőven magasabb szinten van a brazil, mint a mi Jamesünk![]()
Fura.
Olyat is írták hogy nem várnak tovább a brazil rá, viszik Balet és akkor gyorsan megallapodtak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Coman full üveg. szóval méltó Ribéry utód. Perisic meg tehermentesíteni a kisebb meccsekre első osztályú lesz.Berti írta: Szerintem balszélsőnek hozták a brazilt. Igy viszont a Perisic dealnek nem sok értelme volt. Plusz ott van még Coman is. Elég lett volna a horvát és Kingsley erre a szezonra, aztán nyáron pedig jön Sané. Perisicet pedig teljesitmény alapján bírálni. 20 millió egy tehetséges kiegészítő emberért jó ár.
Coutinhoban mit látnak![]()
én Kovačra leszek kíváncsi, hogy mit tud majd Coutinhoval kezdeni. szvsz. bőven magasabb szinten van a brazil, mint a mi Jamesünk

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Állítsál magadon vagy én fogok. Peace.numberone1 írta:Te olyan okos gyerek vagy....honnan tudod elore, h milyen lesz majd?dzsi91 írta: Kapnak egy új Jamest mert a régit már elhasználtákigazából bukni mem bukhatnak vele mert kölcsön. Megvenni úgyse veszik,hoztak egy viszonylag nagyobb nevet,hogy betömjék a szurkolók (meg lewandowski) száját
Barszáék Viszont jól befürödtek a next iniestaval.Ha szerinted Coutinho ugyanolyan gyors mint James, akkor felesleges ide irnod, mert nem nezed a meccseket.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hol írtam olyat,hogy milyen lesz majd? Annyit írtam,hogy bukni nem bukhatnak vele.numberone1 írta:Te olyan okos gyerek vagy....honnan tudod elore, h milyen lesz majd?dzsi91 írta: Kapnak egy új Jamest mert a régit már elhasználtákigazából bukni mem bukhatnak vele mert kölcsön. Megvenni úgyse veszik,hoztak egy viszonylag nagyobb nevet,hogy betömjék a szurkolók (meg lewandowski) száját
Barszáék Viszont jól befürödtek a next iniestaval.Ha szerinted Coutinho ugyanolyan gyors mint James, akkor felesleges ide irnod, mert nem nezed a meccseket.
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Te olyan okos gyerek vagy....honnan tudod elore, h milyen lesz majd?dzsi91 írta: Kapnak egy új Jamest mert a régit már elhasználtákigazából bukni mem bukhatnak vele mert kölcsön. Megvenni úgyse veszik,hoztak egy viszonylag nagyobb nevet,hogy betömjék a szurkolók (meg lewandowski) száját
Barszáék Viszont jól befürödtek a next iniestaval.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kapnak egy új Jamest mert a régit már elhasználták
igazából bukni mem bukhatnak vele mert kölcsön. Megvenni úgyse veszik,hoztak egy viszonylag nagyobb nevet,hogy betömjék a szurkolók (meg lewandowski) száját 

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintem balszélsőnek hozták a brazilt. Igy viszont a Perisic dealnek nem sok értelme volt. Plusz ott van még Coman is. Elég lett volna a horvát és Kingsley erre a szezonra, aztán nyáron pedig jön Sané. Perisicet pedig teljesitmény alapján bírálni. 20 millió egy tehetséges kiegészítő emberért jó ár.
Coutinhoban mit látnak
Coutinhoban mit látnak

20 milla lesz elvileg csak a kölcsönvételi ára.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nagy majmok ha megveszik. húznak vele egy évet és jövőre mindent lezsíroznak Sanéval és kevesebb is lesz.