Suarez ugyanennyi idő alatt egyet.

Casemiro meg talán egyet sem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 18., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. augusztus 17., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. augusztus 17., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 17., szombat 11:19
Nekem sincs bajom a pesszimizmussal csak amikor már a ló tuloldalán van a dolog. Ma kezdődik a szezon én várom. Reális cél a bajnoki cím és a spanyol kupa megfelelő hozzá állással. A riválisoknak meg ugyanannyi problémájuk van mint nekünk max más típusú. A blre nem vagyunk meg szerintem, 1-2 nagyhalat húzzunk magunkal akkor már elégedett leszek.Yazid írta: nekem semmi bajom az optimista hozzaállással, sőt én örülok olvasni is, de vannak szkeptikusak is pláne úgy h ugyanaz a csapat mint a tavalyi akit mindenki eltakarított volna a fél fórum szezon végén. de igy jo a fórum vannak ilyenek olyanok.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 17., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 17., szombat 10:58
Hol írtam hurráhangukatról? Szövegértés. Kajak fizikai fájdalom már feljárni ide és olvasni ezt a sok rinyálást, mintha másodosztályban tolnánk kb olyan a hangulat. Mondjuk itt a bl tripla közben is voltak meredek hsz-ek de ez ami az elmúlt évben megy keci durva. Meg is érdemelnétek,hogy idén se nyerjünk semmit.rashidm írta:Mert mégis milyen hurrá hangulat lehet egy ilyen eloszezon után? Nem lett eladva akit el kellett volna (ilyen olyan okból), nem lett megveve akit kene.dzsi91 írta:
Irritáló már ez a nonstop halálhangulat. Legalább meccs után lenne ez. De ha rögtön 3 pont előnnyel kezdjük a bajnokságot majd akkor is lehet nyomatni,hogy majd leolvadunk még csak szezon eleje. Ha meg kikapunk akkor mi megmondtuk stb...
Attól,hogy nincs Céronaldónk még van egy elég erős néhol hiányos keretünk ami egy bajnoki címre simán elég lehet megfelelő hozzáállással.
Ennyi gondja amúgy kb jelenleg minden európai top csapatnak van mint nekünk.
HozzászólásSzerző: pisketi » 2019. augusztus 17., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. augusztus 17., szombat 10:24
Mert mégis milyen hurrá hangulat lehet egy ilyen eloszezon után? Nem lett eladva akit el kellett volna (ilyen olyan okból), nem lett megveve akit kene.dzsi91 írta:Irritáló már ez a nonstop halálhangulat. Legalább meccs után lenne ez. De ha rögtön 3 pont előnnyel kezdjük a bajnokságot majd akkor is lehet nyomatni,hogy majd leolvadunk még csak szezon eleje. Ha meg kikapunk akkor mi megmondtuk stb...Yazid írta: hasonlóan kikapunk mi is ma, a celta se kutyaütő
Attól,hogy nincs Céronaldónk még van egy elég erős néhol hiányos keretünk ami egy bajnoki címre simán elég lehet megfelelő hozzáállással.
Ennyi gondja amúgy kb jelenleg minden európai top csapatnak van mint nekünk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 17., szombat 9:27
Irritáló már ez a nonstop halálhangulat. Legalább meccs után lenne ez. De ha rögtön 3 pont előnnyel kezdjük a bajnokságot majd akkor is lehet nyomatni,hogy majd leolvadunk még csak szezon eleje. Ha meg kikapunk akkor mi megmondtuk stb...Yazid írta: hasonlóan kikapunk mi is ma, a celta se kutyaütő
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 17., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 17., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. augusztus 17., szombat 8:24
Szerintem is. Szezon kezdete, senki sincs formában tőlünk. Másrészről nem akarjuk hogy a Barca elmaradjon.Yazid írta: hasonlóan kikapunk mi is ma, a celta se kutyaütő
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 17., szombat 8:20
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. augusztus 17., szombat 5:18
Nem beszelek en hulyesegetRealista24 írta:Végül egy nagy gollal, de behúztakToti írta: Tovabbra is tartom hogy valami 90.perces flipperrel behuzzak![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 17., szombat 1:19
Még nem.Csabi írta: hagyjuk, hazard meg messi nem egy liga.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 17., szombat 1:00
Végül egy nagy gollal, de behúztakToti írta: Tovabbra is tartom hogy valami 90.perces flipperrel behuzzak
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 17., szombat 0:44
20 millió a kölcsönért, 120 millió vásárlási opció jövőre. remélem a bayern nem lesz ennyire hülye.flori írta: Coutinho. Bayern. Hivatalos, kolcson+opcio.
140 millio![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 17., szombat 0:37
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 17., szombat 0:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 17., szombat 0:14
HazardM1Ö írta: erre "csak" egy Messivel vannak előttünk.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem