Kerlon írta:
___Samy___ írta:
Most már azért furdal a kíváncsiság, hogy mit kell tennie egy játékosnak ahhoz, hogy bizonyítani tudjon a franciának? Mindezt úgy, hogy meg is kapja az időt erre.
Beszarok amúgy, ha vdb-t sem hozzuk,vagy úgy senkit közepre.
Nekem úgy tűnik, hogy aki kicsit is nem tetszését fejezi ki, annak Zidanenál annyi.
Ami a tisztelet kivívásához király, csak a csapatérdek nem mindig ezt kívánja.
Ami inkább érthetetlen számomra, hogy LV, Isco és Asensio mégis mit tehet edzéseken, vagy bárhol, hogy még mindig kapják az esélyt? Vagy az, hogy spanyolok ennyit számít? Még utóbbi hagyján, idén még azt mondom itt lehetett tartani és várni a csodát, de előbbi kettő olyan szinten lóg ki innen, hogy borzalom.
Más, elvileg Mendes beígérte a MU-nak Bruno Fernandest télre, így megint előkerült Pogba neve, mint lehetséges távozó. Persze a fölötte lévő cikk taglalja, hogy 200M-ért sem engedik el most nyáron (AS).
Ja igen, van de Beek kötelező, ha nem jön más. Értem, hogy ZZ-nek a top kell, de ez most nem az a helyzet, hogy várni lehet. A holland nem rossz játékos, elképzelhető, hogy szintet tudna lépni. Egyszerűen könyörög a középpálya a frissítésért, anélkül mehet a levesbe a szezon, pedig én nem szoktam károgni.
A Kubo/Rodrygo/Brahim hármasból pedig meg kell találni azt, aki a leginkább készen áll a jobb szélen való játékra. Bántóan lyukas az az oldal. Iscot és LV-t meg el kell felejteni végleg.