a játékos környezete tagadta a hírt.
ez lenne aztán a szupergégé rodrygóval meg viniciusszal, egy pogba árát lehúztuk a wc-n.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 14., szerda 1:17
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. augusztus 14., szerda 1:01
Valószínű Zidanenak nem kell szerintem, ő megszerezhető kategória, itt csak rajtunk múlik, hogy hozzuk-e. Zizounak Pogba, ha nem lehet, akkor senki ne jöjjön. Szerintem így van vele.BlancoMark írta:Mi a kumma elet van Perezekkel? Ezt a sracot is bukjuk?Fenoo írta: VdB a PAOK elleni meccs után: "Nothing is certain yet, but there's a good chance I'll continue here."![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. augusztus 14., szerda 0:39
Mi a kumma elet van Perezekkel? Ezt a sracot is bukjuk?Fenoo írta: VdB a PAOK elleni meccs után: "Nothing is certain yet, but there's a good chance I'll continue here."
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 14., szerda 0:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. augusztus 13., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. augusztus 13., kedd 21:44
Írtam korábban, hogy hátha szívnak a Chelsea meg a Wolves ellen. Erre lehet fordítva működik a dolog. Elverték őket, most azt hiszik minden rendben, ezért belefér egy Pogba mínusz.RealMadridFanatic írta: Egyebkent lehet ennek barmi realitasa? El nem tudom kepzelni, hogy elengednek.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 13., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 13., kedd 21:34
Olyan hosszúakat írtok, hogy elmegy az eletkedvem nemhogy vissza is olvassakRealMadridFanatic írta:Vótmá.Realista24 írta: Hogy jó hírt is hozzak.
Bearaztak elvileg Pogbat. 160 millió, a játékos távozni akar.
Es meg ezt is eljynxeled.Pedig csak egy gyenge angol pletyka.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 21:33
Vótmá.Realista24 írta: Hogy jó hírt is hozzak.
Bearaztak elvileg Pogbat. 160 millió, a játékos távozni akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 13., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 13., kedd 21:29
De most nem a női csapat a témasebydani írta: Veretlenül leszünk bajnokok, ne fossatok már ennyire![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. augusztus 13., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 13., kedd 21:21
Sztem sem vagyunk túl esélyesek semmire, de cél a triplázas.Anthony írta:Szerintem most is azRealista24 írta:Sané eladó volt?![]()
Minden rendben, csak nem fogunk nyerni semmit sem. Legalábbis én nem tartom valószínűnek.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 13., kedd 21:07
Szerintem most is azRealista24 írta:Sané eladó volt?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 13., kedd 20:55
Sané eladó volt?Anthony írta:Ne haragudj, de szerintem ez mese. Nyilván minden klubnak vannak mellényúlásai, de itt van egy csomó fiatal vétel Viniciuséktól kezdve Ceballoson és Kovacicen át egészen Odegaardig, akik valahogy csak nem férnek be a keretbe, de ha összeadjuk, hogy mennyit fizettünk értük, akkor kijön egy horribilis összeg.RealMadridFanatic írta: Osszessegeben sokkal behataroltabbak a lehetosegeink, mint korabban, alig van olyan kesz, erett jatekos, akit mozditani lehet, foleg 100 milla alatt.
Közben azért a Liverpoll csak vett egy VanDijket, és Aubameyangot is hoztam volna, vagy most Pepét, Ndombele, Pogbát is megvette a United, Mbappé is a piacon volt, Sané eladó volt a Citynél, szerintem Kanté is mozdítható lett volna az elmúlt két évben, ha nagyon akarjuk, és még lehetne sorolni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 13., kedd 20:49
Ne haragudj, de szerintem ez mese. Nyilván minden klubnak vannak mellényúlásai, de itt van egy csomó fiatal vétel Viniciuséktól kezdve Ceballoson és Kovacicen át egészen Odegaardig, akik valahogy csak nem férnek be a keretbe, de ha összeadjuk, hogy mennyit fizettünk értük, akkor kijön egy horribilis összeg.RealMadridFanatic írta: Osszessegeben sokkal behataroltabbak a lehetosegeink, mint korabban, alig van olyan kesz, erett jatekos, akit mozditani lehet, foleg 100 milla alatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. augusztus 13., kedd 20:43
És ilyenkor fáj még jobban, hogy középpályán létszámban sem vagyunk már meg. Ödegaardot elküldtük, Kovát eladtuk, Ceba kölcsön.___Samy___ írta: Azt hiszem így augusztus közepére már neki is leesett a tantusz, hogy amit eddig akart, az nem fog működni, csak az a baj, hogy az új szisztéma sem állja meg a helyét.
Nem tudom mi lesz idén, de nincsenek jó eloerzeteim.
HozzászólásSzerző: Blanco26 » 2019. augusztus 13., kedd 20:41
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem