HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 13., kedd 19:05
az igazolási politkánk egy nagy lófasz volt a nyáron. és mielőtt még bárki betámad, a véleményem akkor is ez volt, mikor azElsőHétenLezsíroztukAHazardMendyJovicPakkot...
szerintem jovic, mendy és rodrygo is kurva felesleges igazolások voltak. jovic még oké, kellett csatár, fiatal, de szerintem nem volt helyes leigazolni egy olyna csatárt, aki a 32 éves benzema cseréje lesz, és akinek kellenének a percek, hogy mutasson valamit.
mendyt egyáltalán nem tartom semmivel jobbnak mint reguilónt, de oké. zz nem bízott benne. de ha már nem kellett neki a spanyol, akkor vissza lehetett volna hozni hakimit, és reguilónt ugyanúgy elküldeni kölcsönbe.
rodrygóval (meg viniciusszal is) nem is értem mi a faszt gondolotak. az új szlogenünk: we are the new porto. csak ameddig a portónak meg a hozzá hasonló csapatoknak, nagyon komolyan kiépített megfigyelő rendszere van, addig mi azt veszünk akit tudunk. ja és nem mellesleg a porto nem 50 milliókért veszi a felnőtt csapatban, brazíliában szinte még nem játszott gyerekeket. értitek ezt? vettünk egy brazil gyereket ÖTVENMILLIÓ euróért, aki alig játszott - nem hogy európában - de még brazil felnőttekkel sem. és küldjük őt a 3. ligába labdázni. ilyeneket nem ÖTVEN, hanem ÖT millióért kellene venni. ÖTVEN millió körüli összegért olyan játékosokat lehet venni, akik ha nem is nagy sztárok, de legalább már európában bizonyítottak valamit és tapasztalatot szereztek. lásd mendy, jovic vagy militao.
ezeken az elpocsékolt pénzeken lehetett volna venni egy valódi sztárt, egy pogbát (vagy egy jóval nagyobb potenciállal rendelkező félixet) és most nem lennénk ffp bajban, hogy többet nem tudunk igazolni pedig kéne. nem tudom, hogy zidane volt-e ilyen naív, vagy továbbra is perez intézi a dolgokat, vagy mindketten benne vannak, de elég szar, hogy kibasztunk 200 millió eurót, hogy erősebb legyen a padunk (meg a castilla). már eleve ezt se értem. megveszi jovict, de nem a kezdőbe, megvesszük mendyt, de nem a kezdőbe, militaot de nem a kezdőbe, akkor hol a búbánatos faszban erősödik a csapatunk. a legjobb, A, csapatunk?
tudom, hogy sokan megköpdösnétek, de én idén eladtam volna varanet. mindent megnyert már mindenhol. a kvalitásai mellett szerintem 120 milliót is ki lehetett volna hozni belőle.