Azért ez kb. 300 millió euró. WTFKerlon írta:Sőt... Mennyit bukta vele, ha Coutinho 145 milliós árát nézük.dannen írta: barca 100m+coutinho+rakiticet fog fizetni neymarert. legalabb nem olcson veszik, ha mar hozzajuk megy.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. augusztus 13., kedd 14:01
Azért ez kb. 300 millió euró. WTFKerlon írta:Sőt... Mennyit bukta vele, ha Coutinho 145 milliós árát nézük.dannen írta: barca 100m+coutinho+rakiticet fog fizetni neymarert. legalabb nem olcson veszik, ha mar hozzajuk megy.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 13., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: penny010 » 2019. augusztus 13., kedd 13:57
Nem igazán értem, eladni eladhatnak még az angolok csak már nem vehetnek?Fenoo írta:RealMadridFanatic írta: Az AS is közölte az angliai híreket Pogbáról, miszerint a United lentebb adott az igényeiből és elképzelhető, hogy 150M fontért eladná a franciát.
Ince nyilatkozta, hogy szerinte még mindig inkább Spanyolország körül forognak Pogba gondolatai és a hétvégi jó teljesítmény után kíváncsi lesz, hogy mi történik, ha az átigazolási időszak lezárulta után is Manchesterben lesz...
Szerintem ez a vonat elment, nem is nagyon tudom honnan vesznek ilyeneket az újságírók.
Ha még igaz is lenne, akkor se hiszem, hogy előtudunk rántani most ~160 millió eurót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 13., kedd 13:51
Sőt... Mennyit bukta vele, ha Coutinho 145 milliós árát nézük.dannen írta: barca 100m+coutinho+rakiticet fog fizetni neymarert. legalabb nem olcson veszik, ha mar hozzajuk megy.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 13., kedd 13:30
RealMadridFanatic írta: Az AS is közölte az angliai híreket Pogbáról, miszerint a United lentebb adott az igényeiből és elképzelhető, hogy 150M fontért eladná a franciát.
Ince nyilatkozta, hogy szerinte még mindig inkább Spanyolország körül forognak Pogba gondolatai és a hétvégi jó teljesítmény után kíváncsi lesz, hogy mi történik, ha az átigazolási időszak lezárulta után is Manchesterben lesz...
Szerintem ez a vonat elment, nem is nagyon tudom honnan vesznek ilyeneket az újságírók.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. augusztus 13., kedd 13:10
Kérlek próbálj meg helyesen írni és normálisan fogalmazni, mert fáj olvasni a kommentjeidet. KösziEl Blanco írta: Teljesen egyet ertek Steve-vel Isco egy jo csere ember lehett ha oda teszi magat ...
HozzászólásSzerző: El Blanco » 2019. augusztus 13., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. augusztus 13., kedd 12:17
De Gea is lepni akart 2015-ben, majd szepen levagtak a padra, belebegtettek neki, hogy igy bizony uszik a jovo nyari EB, ele raktak egy zsiros szerzodest, talan 2 hetbe se telt es mar ala is volt irva. Kovetkezo meccsen ujra kezdett es ha jol emlekszem, meg a CSK karszalagot is viselhette.RealMadridFanatic írta: Szerintem Pogba tényleg lépni akart. Egy 4. helyért való küzdelem (a Pool és City biztosan, de szerintem a Spurs is a MU előtt van) meg egy nívótlan EL nem gondolom, hogy motiválná.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 13., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. augusztus 13., kedd 12:12
Bírom ezeket a jövőbelátó nagy igazságokat.SzB írta:
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 13., kedd 12:11
Azért remélem nem kell gyertyát gyújtani szegény Isco miatt, akit ZZ agyon padoztatott?! Lófaxt nem csinál és csinált Isco azon kívül, hogy ha megkapja a labdát fordul hátra lelassítja a támadásainkat és feleslegesen tekereg azzal.Megkapta több edzőtől a lehetőséget, nem tudott évek után sem szintet lépni. Egy remek emberke a padra.SzB írta:
Van de Beek nem jövőbe látó nagy igazság, hanem tény. Ha nem törik ketté a lábát persze.
ZZ többek közt egyébként pont Iscot padoztatta túl, amikor a élete nagy formájában volt. Az tény, hogy aki egy ekkora klubnál játszik annak tudnia kell, hogy nincs bérlete, csak ha Benzemának hívják.
Az meg hogy nekem Isco és Asensio játéka tetszik, az legyen az én keresztem. De inkább látom őket szívesen játszani, mint Kroos-t vagy Benzemát.
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. augusztus 13., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 13., kedd 11:56
Steve írta: Mindenesetre szerintem pár embernek le kellene szállni a földre és észrevenni, hogy manapság örülhetünk ha elhozunk egy nevesebb játékost. Ezek a PSG-k, Cityk körbe röhögik sajnos kétszer a Realt(anyagilag).
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 13., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. augusztus 13., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. augusztus 13., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: El Blanco » 2019. augusztus 13., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 13., kedd 11:40
Nekem nem sms-zett erről az tény.istimester írta:Biztos akart?Steve írta: Pogba jönni akart, mi akartuk, Zidane valószínűleg külön kérte..mégsincs itt. Akkor a szituáció MBappeval minimum dupla ilyen nehéz.
Remélem az egész európai focit békén hagyják és befektetnek a golfba. Mondjuk Bale-el kezdik.M1Ö írta: Mire M'Bappe reálisan képbe kerülhet, addigra hátha tényleg kilépnek az arabok. Ugye elég komoly cikk volt róla, hogy a katari vb után lelépnének Franciaországból.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem